αντρικά κουρέματα για ώριμους άντρες

7 Όμορφα ανδρικά κουρέματα για ώριμους άνδρες!

by theman

Μεγαλώνοντας είναι καλό να φροντίζεις την εμφάνιση και το στυλ σου όπως έκανες και σε μικρότερες ηλικίες. Το να βρεις ένα κατάλληλο κούρεμα για την ηλικία σου, το σχήμα προσώπου σου και το δικό σου στυλ είναι από τα σημαντικότερα βήματα για μια ωραία εμφάνιση. Η σωστή επιλογή θα σε δικαιώσει καθώς έτσι θα δείχνεις πιο περιποιημένος, φρέσκος και ελκυστικός. Αντίθετα, τα παραμελλημένα μαλλιά μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερος.

Γενικότερα τα άσπρα-γκρι μαλλιά μπορούν να δείχνουν πολύ όμορφα με το κατάλληλο κούρεμα και την απαραίτητη περιποίηση, θεωρούνται μάλιστα πολύ σέξι και από πολλές γυναίκες. Μερικοί άντρες επιλέγουν ακόμα και να τα βάφουν γκρι για να έχουν ένα πιο μοντέρνο και ώριμο look. Παρακάτω θα βρεις 10 μοναδικά κουρέματα που κολακεύουν τους άντρες μεγαλύτερων ηλικιών!

7 Ιδέες για κουρέματα σε ώριμους άντρες

 

1. Quiff χτένισμα με γενειάδα

αντρικό κούρεμα

Το quiff κούρεμα ενδείκνυται για άντρες κάθε ηλικίας καθώς είναι μοντέρνο και διαχρονικό στυλ. Εάν έχεις μεσαίου μήκους μαλλιά προς μακριά τότε είναι ιδανικό για εσένα. Πηγαίνοντας τα πλαϊνά μαλλιά προς τα πίσω και την πάνω φράντζα προς τα πλάγια θα δημιουργήσεις ένα όμορφο χτένισμα που χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά. Το κούρεμα αυτό ταιριάζει πολύ και με μια γεμάτη, περιποιημένη γενειάδα.

Δες επίσης: 4 Κλασικά κουρέματα που δε θα φύγουν από τη μόδα!

2. Μεσαίου μήκους comb over μαλλιά

στιλάτο ανδρικό κούρεμα

Για κομψούς και στιλάτους άντρες είναι ιδανικό το comb over κούρεμα. Είναι εξαιρετικό για μεγαλύτερες ηλικίες και δείχνει υπέροχο με λίγα διακριτικά γένια.

Δες επίσης: 5 Επερχόμενες τάσεις στα ανδρικά κουρέματα!

3. Στιλάτο αντρικό κούρεμα faux hawk

όμορφο αντρικό κούρεμα

Το faux hawk είναι ένα πολύ στιλάτο χτένισμα που ουσιαστικά αναφέρεται στη μοϊκάνα με ξυρισμένα τα μαλλιά στο πλάι. Ωστόσο το κούρεμα αυτό δείχνει πολύ όμορφο και χωρίς το ξυρισμένο μέρος. Έτσι είναι ευκολότερο να ταιριάξει σε κάθε άντρα ανεξαρτήτου ηλικίας.

Δες επίσης: Ποιο είναι το σωστό κούρεμα για το σχήμα προσώπου σου!

4. Αντρικό buzz cut

κοντό αντρικό κούρεμα

Το buzz cut κούρεμα είναι για εσένα που δε θες να αφιερώνεις πολύ χρόνο για τα μαλλιά σου. Με το πέρασμα των χρόνων  τα μαλλιά λεπταίνουν και αραιώνουν, έτσι με ένα τέτοιο κούρεμα αυτό δε θα φανεί ποτέ. Είναι ένα πολύ αρρενωπό κούρεμα, κατάλληλο για τους άντρες με έντονες γωνίες στο πρόσωπο.

Δες επίσης: Κουρέματα για άντρες με αρχές φαλάκρας!

5. Αντρικό κούρεμα με χωρίστρα για μακριά μαλλιά

αντρικό κούρεμα για μακριά μαλλιά

Η χωρίστρα στα ανδρικά κουρέματα αναδεικνύει πολύ έναν άντρα. Ειδικά στα μακριά μαλλιά όπου χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια ώστε να δείχνουν περιποιημένα και σχηματισμένα, η χωρίστρα θα δώσει την απαραίτητη φρεσκάδα στα μαλλιά σου.

Δες επίσης: Τα πιο δημοφιλή undercut κουρέματα για άντρες!  

6. Κοντό αντρικό κούρεμα με ξύρισμα

Τα κοντά κουρέματα στους ώριμους άντρες είναι επίσης πολύ όμορφα και βολικά.  Είναι πολύ δροσερά για το καλοκαίρι και συνήθως δε χρειάζονται καν styling.

Δες επίσης: 18 Υπέροχα ανδρικά κουρέματα από το Hairmides Coiffure!

7. Retro αντρικό κούρεμα με undercut

retro αντρικό κούρεμα με undercut

Δες επίσης: 10 Κλασικά και μοντέρνα ανδρικά κουρέματα!

Η τεχνική του undercut στους ώριμους άντρες είναι μια ακόμα καλή επιλογή. Ο,τι μήκος και να έχουν τα μαλλιά σου, μπορείς απλά να τα φέρεις προς τα πίσω με λίγο τζελ και να δείχνουν απίστευτα. Το κούρεμα αυτό ταιριάζει πολύ και με μουστάκι, μουσάκι και γενικότερα γένια.

Related Posts