εταιρείες που ευδοκίμησαν κατά την πανδημία

Οι 9 εταιρείες που ευδοκίμησαν κατά την πανδημία!

by theman

Ενώ η οικονομία βυθίζεται, υπάρχουν και κάποιες εταιρείες που ευδοκίμησαν κατά την πανδημία και θα στις παραθέσω παρακάτω. Αυτό το κατάφεραν γιατί προσέφεραν μια υπηρεσία που πλέον είναι απαραίτητη για να πορευτούμε στον εργασιακό τομέα και όχι μόνο.

Εταιρείες που ήδη είχαν υψηλή θέση όσον αφορά τα κέρδη τους, αλλά πλέον έχουν εκτοξευτεί λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε. Δες τες όλες παρακάτω και θα δεις πως αν όχι όλες, κάποιες τις έχεις χρησιμοποιήσει και εσύ. Δες εδώ Τι είναι το techwear και σε ποιες εταιρείες θα το βρεις!

Ποιες είναι οι εταιρείες που ευδοκίμησαν κατά την πανδημία!

 

Zoom

zoom logo

Η εταιρεία Zoom είδε τα κέρδη της να εκτοξεύονται καθώς όλο και περισσότεροι πλέον χρησιμοποιούμε πλατφόρμες στην εργασία μας και όχι μόνο για να επικοινωνούμε με πολλά άτομα ταυτόχρονα.

Μπορείς να δεις εδώ 5 Κινητά όλων των κατηγοριών με την καλύτερη κάμερα!

Netflix

netflix logo

Η Netflix έχει πλέον κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και όλο και περισσότεροι την επιλέγουν για την ψυχαγωγία τους. Ειδικά λόγω των συνθηκών που πολλοί μένουμε στο σπίτι για μεγάλα χρονικά διαστήματα αποτελεί καλή διέξοδο.

Amazon

amazon logo

Η Amazon έχει κερδίσει πολλά περισσότερα κατά την περίοδο της πανδημίας, ειδικά όσον αφορά σε είδη σπιτιού. Δες εδώ 5 Τρόποι για να έχεις φουλ σήμα Wi-Fi στο σπίτι σου!

You Tube

you tube logo

Όλο και περισσότερος κόσμος βρίσκει διέξοδο στο youtube και ανεβάζει βιντεάκια του για να μαζέψει followers, views και likes και να τα μετατρέψει σε έσοδο.

Microsoft

microsoft logo

Μόνο τον Απρίλιο και μόνο για μια ημέρα 75 εκατομμύρια κόσμος χρησιμοποίησε την εφαρμογή Teams και αυτό μεταφράζεται σε πολλούς περισσότερους χρήστες από τα προηγούμενα χρόνια και πολύ περισσότερο κέρδος.

Μπορείς να δεις ακόμα 5 Τρόποι για να κάνεις ταχύτερα τα Windows 10

Facebook

facebook logo

Το Facebook πλέον είναι πλατφόρμα αγοραπωλησιών και όχι μόνο και λόγω της πανδημίας όλο και περισσότερος κόσμος το επιλέγει σαν χώρο διαφήμισης και πώλησης των αγαθών του.

Paypal

paypal logo

Η Paypal ήταν πάντα από τις πιο αξιόπιστες όσον αφορά την διενέργεια πληρωμών, αλλά πλέον θεωρείται ότι πρωτοστατεί στις συναλλαγές των ανθρώπων παγκοσμίως και αυτό γιατί λόγω της πανδημίας ψάχνουμε για ασφαλείς τρόπους ώστε να αγοράζουμε χωρίς άγχος.

Μπορείς να δεις επίσης 6 Δωρεάν sites και εφαρμογές για εκμάθηση προγραμματισμού!

Shopify

shopify logo

Από τον Μάρτιο έχουν δημιουργηθεί 63% περισσότερα καταστήματα μέσω της πλατφόρμας Shopify  σε σχέση με πέρυσι. Αυτό γιατί όλο και περισσότεροι επαγγελματίες προσπαθούν να συνδέσουν τα προϊόντα τους με τους πελάτες μέσω του διαδικτύου.

Nvidia

nvidia γραφικες καρτες logo

Οι  γραφικές κάρτες της Nvidia πρωτοστατούν στις προτιμήσεις των χρηστών που επιλέγουν τα παιχνίδια μέσω υπολογιστή, και αυτή η ενασχόληση έχει λάβει θεαματική αύξηση τον τελευταίο χρόνο λόγω της πανδημίας.

Μπορείς να δεις εδώ Τα καλύτερα παιχνίδια για να παίξεις στο κινητό το 2020

Αυτές είναι οι εταιρείες που ευδοκίμησαν κατά την πανδημία, για να γνωρίζεις τις προτιμήσεις του κόσμου παγκοσμίως, με τι επιλέγουν να ασχολούνται και από  που και με ποιο τρόπο αγοράζουν προϊόντα.

Related Posts