ζευγάρι στο δρόμο μιλάνε

Γιατί δεν χρειάζεται να είσαι όμορφος ώστε να έχεις επιτυχία με τις γυναίκες

by Kostas S.

Για οποιοδήποτε άνδρα, το να φλερτάρει με μια γυναίκα μπορεί να είναι δύσκολο και αγχωτικό. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την εξωτερική σου εμφάνιση, σίγουρα μία κοπέλα θα σε βρει ελκυστικό για την προσωπικότητα σου και το χαρακτήρα σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βγεις εκεί έξω και να μη φοβάσαι να εκτεθείς. Πάμε λοιπόν να δούμε γιατί δε χρειάζεται να είσαι όμορφος για έχεις επιτυχία με τις γυναίκες.

6 Τρόποι για να γίνεις ελκυστικός στις γυναίκες

 

1. Χαμογέλα στις κοπέλες

χαμόγελο άνδρας

Το χαμόγελο σε κάνει να φαίνεσαι ευτυχισμένος στους άλλους ανθρώπους, οπότε έχει σαν αποτέλεσμα να φαίνεσαι πιο ελκυστικός. Επίσης, το χαμόγελο δίνει στο σώμα σου μήνυμα να εκκρίνει ντοπαμίνη και σεροτονίνη, τις ορμόνες τις ευτυχίας. Πρόσεξε όμως να χαμογελάς με φυσικό τρόπο για να μη δείχνεις περίεργος.

Δες επίσης: 5 Μικροπράγματα που οι γυναίκες λατρεύουν

2. Να είσαι ανιδιοτελής

άνδρας βοηθάει

Ένας άνθρωπος που σκέφτεται μόνο τον εαυτό του δεν είναι καθόλου ελκυστικός. Να βοηθάς όποιον έχει ανάγκη χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα και οι άνθρωποι θα το προσέξουν. Μπορείς να προσπαθήσεις να γίνεις εθελοντής σε κάποια οργάνωση που σε ενδιαφέρει και με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίσεις και καινούργια άτομα.

Δες επίσης: 5 Σημεία επάνω σου που κοιτάν πρώτα

3. Δούλεψε την αυτοπεποίθηση σου

αυτοπεποίθηση άνδρας

Αυτοπεποίθηση είναι ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό πολύ περισσότερο από την εξωτερική εμφάνιση. Ωστόσο, υπάρχει μία πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα στην αυτοπεποίθηση και στην αλαζονεία. Αυτοπεποίθηση είναι να γνωρίζεις ότι έχεις πολύ θετικά χαρακτηριστικά, αλλά να μη μιλάς γι’ αυτά σε κάθε ευκαιρία. Ένας καλός τρόπος για να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου είναι να κάνεις μία λίστα με όλα τα θετικά χαρακτηριστικά σου.

Δες επίσης: 5 Συμβουλές φλερτ αν έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση

4. Δούλεψε το χιούμορ σου

ζευγάρι γελάει

Το χιούμορ τραβάει τους άλλους ανθρώπους σε εσένα, γιατί όλοι λατρεύουν να γελάνε. Το καλύτερο είναι να κάνεις αστεία για τον εαυτό σου, γιατί θα δείξεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση. Επιπρόσθετα είναι ένα χαρακτηριστικό που όλες οι γυναίκες ψάχνουν σε έναν άνδρα, γιατί περνάνε ξέρουν ότι θα περνάνε όμορφα μαζί σου.

5. Πρόσεξε τον εαυτό σου

άνδρας μπάνιο

Ακόμα και αν δεν είσαι ο πιο όμορφος άνδρας στο κόσμο, το να έχεις μία καλή προσωπική υγιεινή και να προσέχεις την εξωτερική σου εμφάνιση θα σε κάνει πολύ περισσότερο ελκυστικό στις γυναίκες. Το να δείχνεις προσεγμένος σε κάνει να φαίνεσαι ότι έχεις αυτοπεποίθηση και ακόμα και αν υστερείς σε αυτό το κομμάτι θα νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου.

Δες επίσης: 5 Στιλιστικά tips για να ντύνεσαι σαν ηγέτης

6. Να έχεις ενδιαφέροντα

άνδρας υπολογιστήε δουλεύει

Ο άνδρας που έχει ενδιαφέροντα και χόμπι είναι πιο ελκυστικός στις γυναίκες, γιατί φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος που θα ζήσεις μαζί του όμορφες εμπειρίες και θα μάθεις καινούργια πράγματα. Επίσης, δείχνει ότι δεν αναπαύεται και προσπαθεί να βελτιώσει τη ζωή του προς το καλύτερο.

Related Posts