άντρας γυναίκα πίνουν καφέ Σημεία επάνω σου που οι γυναίκες κοιτάν πρώτα

5 Σημεία επάνω σου που οι γυναίκες κοιτάν πρώτα

by tzinav

Όπως κι εσύ έχεις αγαπημένα μέρη στο σώμα των γυναικών το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Φυσικά, το γούστο είναι ξεκάθαρα υποκειμενικό. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σημεία επάνω σου που οι γυναίκες κοιτάν πρώτα και τους έχουν αδυναμία. Τα σημεία αυτά μπορεί να είναι καθοριστικά για το πόσο γοητευτικό μπορεί να σε θεωρούν.

Είναι λογικό το πρώτο πράγματα που ξεχωρίζουν οι γυναίκες στους άντρες να είναι συγκεκριμένες λεπτομέρειες στην εξωτερική τους εμφάνιση. Σε άλλες στέκονται πιο πολύ ενώ σε άλλες λιγότερο. Ανακάλυψε λοιπόν 5 σημεία επάνω σου που οι γυναίκες κοιτάν πρώτα!

5 Πράγματα που προσέχουν πρώτα οι γυναίκες!

 

1. Στόμα

χαμογελαστός άντρας

Και τα δύο φύλα ξεχωρίζουν ένα όμορφο χαμόγελο! Το στόμα σου λοιπόν είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που οι γυναίκες παρατηρούν σε εσένα. Φρόντισε λοιπόν τη στοματική σου υγιεινή και μην αμελείς τις επισκέψεις σου στον οδοντίατρο καθώς θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα ωραίο χαμόγελο που θα κερδίζει τις γυναίκες!

Δες επίσης: 5 Τρόποι να δείχνεις πιο γοητευτικός στις γυναίκες

2. Μάτια

άντρας γαλάζια μάτια

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι γυναίκες προσέχουν τα μάτια σου! Εξάλλου, όπως λένε, τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής. Και αν δεν είσαι προικισμένος με ένα όμορφο χρώμα στα μάτια μην ανησυχείς. Άλλα πράγματα είναι εξίσου ή και πιο σημαντικά. Συγκεκριμένα, το σχήμα των ματιών ή η απόσταση μεταξύ τους είναι επίσης σημαντικά. Το πιο καθοριστικό όμως είναι το βλέμμα σου. Ένα καθαρό και ευθύ βλέμμα είναι μεγάλου ατού. Μη διστάζεις λοιπόν να κοιτάς στα μάτια τις γυναίκες!

Δες επίσης: Γιατί πολλές γυναίκες προτιμούν κοντούς άνδρες με κοιλίτσα;

3. Χέρια- Σημεία επάνω σου που οι γυναίκες κοιτάν πρώτα

ανδρικό χέρι

Τα χέρια των ανδρών, δηλαδή από τον πήχη και κάτω, είναι ένα σημείο που πολλές γυναίκες παρατηρούν. Τόσο τα περιποιημένα άκρα όσο και ένας γυμνασμένος πήχης είναι μεγάλο ατού για έναν άντρα. Αν λοιπόν έχεις αυτό το πλεονέκτημα τότε φρόντισε να το αναδείξεις σηκώνοντας τα μανίκια του πουκαμίσου σου ώστε να τονίσεις το δυνατό σου σημείο!

Δες επίσης: Οι 4 καλύτερες ασκήσεις για γραμμωμένα χέρια!

4. Στήθος- Σημεία επάνω σου που οι γυναίκες κοιτάν πρώταγυμνασμένο στήθος

Ένα καλογυμνασμένο ανδρικό στήθος είναι κάτι που δεν αφήνει ασυγκίνητη καμία γυναίκα. Εξάλλου, είναι δείγμα δύναμης και αρρενωπότητας, στοιχεία που πιθανό οι γυναίκες να επιζητούν από έναν άντρα. Αν θέλεις λοιπόν μπορείς να δώσεις βάση σε αυτό το σημείο του σώματος σου!

Δες επίσης: Οι 4 τοπ ασκήσεις για ένα γυμνασμένο στήθος στο σπίτι!

5. Κοιλιακοί- Σημεία επάνω σου που οι γυναίκες κοιτάν πρώτα

καλογυμνασμένοι κοιλιακοί

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι γυναίκες αγαπάν τους κοιλιακούς! Μπορεί να υπάρχει η φήμη ότι οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με κοιλίτσα αλλά στην πραγματικότητα μια καλογυμνασμένη κοιλιά είναι μεγάλο προσόν στην ανδρική εμφάνιση!

Related Posts