25 Σχέδια tattoo για στεγνά αντρικά σώματα!

by theman
antrika tatouaz

Τα tattoo για στεγνά αντρικά σώματα (και όχι μόνο!) είναι must στις μέρες μας. Το τατουάζ συνήθως έχει συμβολικό χαρακτήρα και γι αυτό επιλέγουμε να το αποτυπώνουμε πάνω στο σώμα μας μόνιμα. Ποια είναι η διαφορά ενός τατουάζ σε ένα ογκώδες σώμα από ένα σχέδιο σε ένα στεγνό σώμα, θα με ρωτήσεις.

Ουσιαστικά η επιλογή να κάνεις ένα tattoo είναι ξεκάθαρα προσωπική ανεξάρτητα από τον σωματότυπο. Σε ένα στεγνό σώμα ένα τατουάζ δίνει όγκο οπτικά αλλά και στυλ. Είναι προτιμότερο όμως να δώσεις και χρώμα στο σχέδιο που θα διαλέξεις. Τα σχέδια που θα δεις παρακάτω έχουν στυλ και μοναδικότητα και μπορούν να σου δώσουν έμπνευση ότι σώμα κι αν έχεις!

Σχέδια τατουάζ για στεγνά σώματα!

Τατουάζ στην πλάτη

megalo tattoo plathstatouaz plaths

Η πλάτη είναι τέλειο σημείο για ένα νέο τατουάζ. Είναι σαν καμβάς που περιμένει να αποκτήσει σχέδια. Ένα τατουάζ σχετικά μεγάλο, θα δώσει περισσότερο όγκο οπτικά στην πλάτη. Δες επίσης 30 Ιδέες για αντρικό Tattoo για το 2019!

Τατουάζ στο πόδι

antriko tattoo ston astragalosxedio tattoo skorpiostatouaz se olo to poditattoo agkyra

Ένα τατουάζ στον αστράγαλο είναι τέλειο αν φοράς cropped jean παντελόνια. Αλλά μην στέκεσαι μόνο σε αυτό το σημείο. Υπέροχα σχέδια είναι οι άγκυρες, ο σκορπιός ή κάτι πιο εντυπωσιακό όπως ένα μεγάλο σχέδιο σε όλο το πόδι.

Δες επίσης 20 Δυναμικές προτάσεις για tattoo στη γάμπα!

Τατουάζ στα χέρια

tattoo sta daxtylatattoo fyllotattoo belostatouaz sta xeriatatouaz se olo to xeritatouaz notes
antriko tatouazegxrwmo tattooidea gia tattootatouaz gia mpratsotatouaz gia xeritatouaz lykostatouaz maniki

Τα χέρια είναι δημοφιλές σημείο του σώματος για νέα τατουάζ. Ακριβώς επειδή μπορείς να κάνεις τατουάζ μανίκι, διακριτικό μικρό τατουάζ στα δάκτυλα ή περιορισμένο στους ώμους έχεις πολλές επιλογές. Τα σχέδια είναι επίσης πολλά για να διαλέξεις.

Δες επίσης Τα καλύτερα τατουάζ για άντρες για το 2019!

Τατουάζ στον κορμό

megalo tatouaz sto stomaxitatouaz ston wmotattoo liontaritattoo sthn wmoplathtattoo sto stithostattoo stayros

Αν γενικά τολμάς και αγαπάς την μελάνη πάνω στο σώμα σου, ειδικά σε ένα αδύνατο κορμί, ένα μεγάλο τατουάζ στο στομάχι θα δείξει τέλειο. Οι αντρικοί ώμοι και το στήθος είναι επίσης τέλειοι για καινούρια σχέδια tattoo. Το σχέδιο με το λιοντάρι και το αυτοκίνητο είναι άκρως αρρενωπά και πανέμορφα! Δες επίσης 55 Γραμμικά τατουάζ για άντρες!

Related Posts