abs 6 pack

Τα 25 καλύτερα τραγούδια για την προπόνηση σου στο γυμναστήριο!

by theman

Το να παραμείνεις υγιής και να είσαι σε φόρμα απαιτεί να έχεις και ωραία ακούσματα κατά τη διάρκεια της προπόνησης σου. Η μουσική σου δίνει το κίνητρο που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις και να βγάλεις εις πέρας κάθε είδος άσκησης. Αυτό μπορεί να οφείλεται στους στίχους ή στον ρυθμό του τραγουδιού, ο οποίος μπορεί να κάνει ακόμη και την πιο βαρετή άσκηση ενδιαφέρουσα.

Το the-man.gr συγκέντρωσε τα καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τον ρυθμό σου και τη διάθεση σου στα ύψη σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης σου. Διάλεξε αυτά που σου αρέσουν ανάμεσα από ροκ, ραπ, χιπ χοπ και άλλες επιλογές.

 

Τα καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών για το γυμναστήριο

1. Gonna Fly Now, Bill Conti/The Rocky Orchestra

Αυτό το τραγούδι από την άλλη δεν υπάρχει περίπτωση να λείπει από τη λίστα σου. Απλά ακούγοντας τις τρομπέτες θέλεις να βάλεις τα δυνατά σου και να ιδρώσεις όσο περισσότερο γίνεται στο γυμναστήριο.

2. 1812 Overture, Pyotr Tchaikovsky

Σίγουρα η κλασική μουσική δε θα ήταν μέσα στις επιλογές σου για το γυμναστήριο. Κι όμως, το συγκεκριμένο κομμάτι από τον Tchaikovsky διαθέτει έντονα στοιχεία (καθώς και κανόνια!).

3. Mama Said Knock You Out, LL Cool J

4. Hit ‘Em Up, 2Pac

Όταν προπονείσαι θέλεις ένα τραγούδι γεμάτο θυμό. Το “Hit ‘Em Up” σου τον προσφέρει άφθονο.

5. Eye of the Tiger, Survivor

Το τραγούδι αυτό ήταν ιδανικό για τον Rocky Balboa και τον βοήθησε να πετύχει τον στόχο του. Γιατί, λοιπόν, να μη βοηθήσει κι εσένα;

6. Fight the Power, Public Enemy

Ένα εκρηκτικό και γεμάτο θυμό τραγούδι, ότι χρειάζεσαι για το γυμναστήριο. Στο άκουσμα αυτού του τραγουδιού θα γίνεις κι εσύ αρκετά επιθετικός για να ξεκινήσεις τις ασκήσεις σου.

7. Smells Like Teen Spirit, Nirvana

8. Back in Black, AC/DC

Κανένα άλλο τραγούδι δεν εκφράζει την αρρενωπότητα ενός άντρα με τόσο έντονο τρόπο. Το “Back in Black” θα το λατρέψεις αρκεί να υπάρχουν και μερικά μεγάφωνα για να το ακούσεις πιο δυνατά.

9. Enter Sandman, Metallica

10. Welcome to the Jungle, Guns N’ Roses

Τι να σου πω για αυτό το τραγούδι; Το γυμναστήριο είναι ένα είδος ζούγκλας. Ο ρυθμός του τραγουδιού θα σε βοηθήσει να κάνεις όσες επαναλήψεις χρειάζεσαι.

11. Move B***h, Ludacris

Σίγουρα το έχεις ζήσει. Κάποιος είναι στον πάγκο χαζολογώντας και καθυστερώντας όλους τους υπόλοιπους. Όταν τελικά έρθει η σειρά σου, μετέφερε όλη την οργή σου κάνοντας μερικές επιπλέον επαναλήψεις και άκουσε το παραπάνω τραγούδι.

12. Right Now, Korn

Ένα metal κομμάτι που θα σε βοηθήσει να σηκώσεις βάρη χωρίς να αγκομαχήσεις.

13. Lose Yourself, Eminem

Μπορεί να μην είναι από τους αγαπημένους σου τραγουδιστές, αλλά το συγκεκριμένο τραγούδι εντείνει τους ρυθμούς σου. Επίσης, το μήνυμα του δε θα σε απογοητεύσει: “Μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σε αμφισβητήσει και να σε πείσει ότι δε μπορείς να αποκτήσεις αυτό ακριβώς που επιθυμείς”.

14. Chest Day, Frank Zane

15. So What’cha Want, Beastie Boys

Το τραγούδι αυτό συνδυάζει το χιπ χοπ με soul μουσική της παλιάς εποχής, και σου δίνει την επιπλέον ενέργεια που θέλεις. Αν θέλεις να κάνεις κοιλιακούς με έντονους ρυθμούς, έχεις την καλύτερη επιλογή.

16. Walk, Pantera

Αυτό το τραγούδι σίγουρα θα σε βοηθήσει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Τις ημέρες που δεν έχεις πολύ διάθεση, απλά άκουσε το.

17. The Ride of the Val-kyries, Richard Wagner

Ένα γνωστό και κλασικό κομμάτι που μόνο αδιάφορο δε θα σε αφήσει. Απλά βάλε το τραγούδι στο κινητό σου και άκουσε το καθώς γυμνάζεσαι. Σίγουρα θα σε βοηθήσει να βάλεις τα δυνατά σου.

18. Droppin’ Plates, Disturbed

Αν θέλεις ένα πραγματικά δυναμικό και “θανατηφόρο” τραγούδι, τότε μόλις το βρήκες. Είναι ένα αρκετά οργισμένο τραγούδι που θα σε βοηθήσει να σηκώσεις τη μπάρα όσα βάρη κι αν προσθέσεις!

19. Another One Bites the Dust, Queen

20. Rip This Joint, The Rolling Stones

Αυτό το σχετικά σύντομο τραγούδι θα σου δώσει τη δύναμη και τη διάθεση που χρειάζεσαι για εντατική προπόνηση όποιο όργανο κι αν κάνεις.

21. Black Dog, Led Zeppelin

Το τραγούδι αυτό συνδυάζει μοναδική μουσική με υπέροχους στίχους, ιδανικούς για γυμναστική, και θα σου δώσουν όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι.

22. Time 4 Sum Aksion, Redman

Ο Mike Tyson χρησιμοποίησε αυτό το τραγούδι όταν μπήκε για πρώτη φορά στο ρινγκ. Ο γρήγορος ρυθμός του τραγουδιού και οι στίχοι του θα ανεβάσουν τους χτύπους σου και θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τους στόχους σου αμέσως.

23. Piece of My Heart, Janis Joplin

Το μοναδικό τραγούδι στην λίστα μας που το ερμηνεύει γυναίκα, και το οποίο έχει ως στόχο να σου δώσει μοναδικό ρυθμό και κίνητρο να συνεχίσεις.

24. Instant Karma!, John Lennon

Ένα διαφορετικό τραγούδι που θα σε κάνει να αυξήσεις την ταχύτητα σου καθώς κάνεις διάδρομο ή κάποιο άλλο όργανο.

25. Iron Man, Black Sabbath

Αν χρειάζεσαι ένα τραγούδι να σου δώσει δύναμη να σηκώσεις περισσότερα βάρη, τότε αυτή είναι η ιδανική επιλογή εσένα. Σίγουρα θα σε βοηθήσει να κάνεις μερικές επιπλέον επαναλήψεις.

Related Posts