5 βιβλία που κάθε επιτυχημένος άντρας πρέπει να διαβάσει

5 Καλύτερα βιβλία ηγεσίας που πρέπει να διαβάσεις!

by theman

Είναι μεταξύ άλλων, 5 βιβλία που αξίζει να διαβάσεις αν θες να πετύχεις. Ασχολούνται με την προσωπική  εξέλιξη και την επαγγελματική πορεία. Θα σου δώσουν πολύτιμη πνευματική τροφή για το μέλλον σου, γιατί το διάβασμα είναι για το μυαλό, ότι και η γυμναστική για το σώμα. Είναι βιβλία βασισμένα σε έρευνες πολλών χρόνων συγκεντρώνουν σημαντικές πρακτικές και συμβουλές για το δρόμο προς την επιτυχία.

Πέραν από το τι έχεις να κερδίσεις από ένα βιβλίο σίγουρα είναι από τους πιο καλούς και υγιές τρόπους για να επενδύσεις τον ελεύθερό σου χρόνο εφόσον μειώνει το στρες και σε κάνει πιο ενδιαφέρον άτομο. Τα παρακάτω βιβλία είναι ιδανική αγορά, για σένα που θες να πας ένα βήμα παρακάτω στην επαγγελματική σου ζωή και στην καριέρα σου.

5 βιβλία που πρέπει να προσθέσεις στη βιβλιοθήκη σου!

 

1. Η σοφία του ηγέτη!

Ένα βιβλίο για να φτάσεις την αυτοπειθαρχία

Η Σοφία του ηγέτη είναι ένα βιβλίο όπου μέσα από πρακτικά μαθήματα δείχνει αποτελεσματικούς τρόπους για να αλλάξεις ριζικά την ποιότητα της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής βασιζόμενο σε διαχρονικές αρχές. Με αφετηρία την αυτοπειθαρχία, το χαρακτηριστικό των επιτυχημένων ανθρώπων, για να κάνεις τη σκέψη πράξη. (βρες το εδώ)

Δες επίσης: 5 Βιβλία που προτείνει ο δισεκατομμυριούχος Marc Andreessen για να πετύχεις!

2. Η συναισθηματική νοημοσύνη στο χώρο της εργασίας!

Από τα καλύτερα βιβλία γαι την συναισθηματική νοημοσύνη στο ψώρο της εργασίας που αξίζει να αγοράσεις.

Ένα πρωτοποριακό βιβλίο. O συγγραφέας μέσα από έρευνες σε εκατοντάδες επιχειρήσεις σε όλο το κόσμο τον οδηγούν να διατυπώσει μια νέα επιστημονική άποψη για τις δεξιότητες που ξεχωρίζουν τους “αστέρες” σε κάθε τομέα. Έρχεται να φωτίσει από μια διαφορετική σκοπιά στην επαγγελματική επιτυχία και τις σημαντικές δεξιότητες που πρέπει να διαθέτει ένας άνθρωπός για να διαπρέψει στο χώρο της εργασίας του, τονίζοντας ότι ο σημαντικότερος παράγοντας στον σημερινό κόσμο της εργασίας είναι συναισθηματική νοημοσύνη. (αγόρασε το εδώ)

Δες επίσης: 6 βιβλία πού κάθε manager πρέπει να διαβάσει!

3. Από το καλό στο εξαίρετο!

Το βιβλίο που πρέπει να διαβάσεις αν θες να παρεις την επιχείρηση σου στο εξαίρετο

Το βιβλίο αυτό έρχεται να απαντήσει σε μια ερώτηση, “Μπορεί μια καλή εταιρεία να γίνει εξαίρετη, και αν ναι, πώς?” Αποκαλύπτει τις παραμέτρους για κάθε τύπο οργανισμού, να κάνει το επόμενο βήμα και να μη μείνει απλά στο καλό. Ένα βιβλίο με τεκμηριωμένα ευρήματα και με επιτυχημένες συνήθειες εταιρειών με οράματα, που θα σε εμπνεύσει.  (βρες το εδώ)

Δες επίσης: 4 Βιβλία που προτείνει ο Usain Bolt για να φτιάξεις νοοτροπία νικητή!

4. Φτιαγμένες να διαρκέσουν!

Ένα βιβλίο που αξίζει να αγοράσεις, ειδικό για διοίκηση επιχειρήσεων

  Ένα βιβλίο αποκλειστικά και μοναδικό στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Εταιρείες που διαρκούν, συνεχίσουν να ευημερούν και δε μένουν στην αφάνεια. Ο συγγραφέας επιλέγει 18 εξαιρετικές εταιρείες μελετώντας τις μια προς μια και συγκρίνοντας την κάθε μια με κάποια από τις μεγαλύτερες ανταγωνίστριες της.  Η έρευνα 6 χρόνων σε ένα εξαιρετικό και πολύτιμο βιβλίο. (βρες το εδώ)

Δες επίσης: Κάνε αυτές τις 5 ερωτήσεις στον εαυτό σου για να γίνεις επιτυχημένος!

5. Από το μηδέν στο Ένα!

Βιβλίο που πρέπει να διαβάσεις αν θέλεις να δημιουργήσεις κάτι νέο

Είναι πιο εύκολο να αντιγράψεις κάτι, παρά να φτιάξεις κάτι καινούργιο. Όταν βελτιώνουμε, πράγματα που έχουν ήδη κάνει άλλοι, πηγαίνουμε τον κόσμο από το 0 στο n. Η πράξη της δημιουργίας του καινούριου είναι μοναδική και το αποτέλεσμα είναι πάντα φρέσκο και παράξενο. Αυτό το βιβλίο  είναι η χαρτογράφηση της πορείας από το μηδέν στο Ένα. (αγόρασε το εδώ)

Related Posts