παζλ μυαλό κουίζ προσωπικότητας

Κουίζ προσωπικότητας για να ανακαλύψεις τις βαθύτερες σκέψεις σου

by tzinav

Σίγουρα έχεις δει διάφορα τεστ ψυχολογίας και προσωπικότητας που κυκλοφορούν, άλλα εύστοχα και άλλα λιγότερο. Ένα κουίζ προσωπικότητας με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτό που αναπτύχθηκε το 1935 από τον ψυχίατρο Leopold Szondi και αποκαλύπτει τις πιο βαθιές σκέψεις και παρορμήσεις κάθε ανθρώπου! Θες να το δοκιμάσεις για να δεις αν ισχύει; Κάνε παρακάτω το κουίζ προσωπικότητας Szondi για να ανακαλύψεις τις βαθύτερες σκέψεις σου!

Το τεστ του Szondi που δείχνει το βαθύτερο χαρακτήρα σου!

Οι κανόνες είναι απλοί: διάλεξε το πρόσωπο που βρίσκεις πιο τρομακτικό από την παρακάτω φωτογραφία! Σύμφωνα με την επιλογή σου θα δεις μερικά πράγματα για τον εαυτό σου!

τεστ Szondi

1. Ο σαδιστής- Κουίζ προσωπικότητας

άντρας γυαλιά τεστ Szondi

Αν έχεις επιλέξει το νούμερο 1 της εικόνας τότε μάλλον έχεις καταπιέσει μνήμες του παρελθόντος που σχετίζονται με αυταρχικές συμπεριφορές που μπορεί να προέρχονται από δασκάλους, από την οικογένεια ή από άλλες πηγές. Είσαι ένας ήρεμος και ευγενικός άνθρωπος αλλά όταν προσπαθούν να σου επιβληθούν καταφεύγεις σε παθητικοεπιθετικές συμπεριφορές που κουράζουν τους γύρω σου.

Δες επίσης: 4 Τρόποι για να θέσεις τα όρια σου στις σχέσεις σου!

2. Ο επιληπτικός

τρομακτικός άντρας

Αν έχεις διαλέξει το πρόσωπο 2 της φωτογραφίας τότε πιθανότατα είσαι ένας φιλικός άνθρωπος που εύκολα κάνει φιλίες. Ωστόσο, καταπιέζεις οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα, όπως ο θυμός καθώς έτσι σου έχουν μάθει από παιδί. Υπό πίεση όμως μπορεί να κάνεις ένα μεγάλο ξέσπασμα και να εκπλήξεις τους γύρω σου.

3. Ο κατατονικός

χαμογελαστός άντρας τεστ Szondi

Αν έχεις διαλέξει το νούμερο 3 τότε πιθανότατα είσαι ένας άνθρωπος με κοφτερό μυαλό που υπακούει σε κανόνες και μπορεί να καταπιέζει πολύ τον εαυτό του. Ακόμα, δε σου αρέσουν οι αλλαγές. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να φαίνεσαι αυστηρός και άκαμπτος στους γύρω σου.

Δες επίσης: 8 Χαρακτηριστικά που έχουν τα Ψυχικά υγιή άτομα!

4. Η σχιζοφρενής- Κουίζ προσωπικότητας

σοβαρή γυναίκα τεστ Szondi

Αν σε τρόμαξε περισσότερο η γυναίκα στο νούμερο 4 τότε είσαι ένας πολύ κοινωνικός άντρας, με πολλούς φίλους και συναναστροφές. Πίσω όμως από αυτή την κοινωνικότητα κρύβεται ένας άντρας που αγαπάει τη μοναξιά και την ησυχία του και κατα βάθος δεν έχει ανάγκη τους άλλους και δυσκολεύεται να συνδεθεί σε βάθος μαζί τους.

5. Η υστερική

σκεπτική γυναίκα

Διάλεξες τη γυναίκα στο νούμερο 5; Τότε ενώ δείχνεις χαμηλών τόνων και ήρεμος, βαθιά μέσα σου διψάς για προσοχή και επιβεβαίωση από τους γύρω σου και θέλεις πολύ να είσαι το κέντρο της προσοχής. Για το λόγο αυτό προσέχεις πολύ το ντύσιμο και γενικότερα την εμφάνιση σου!

6. Η καταθλιπτική

καταθλιπτική γυναίκα

Αν έχεις διαλέξει την καταθλιπτική γυναίκα στο νούμερο 3 τότε μάλλον είσαι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να κρύψει τα αρνητικά του συναισθήματα. Και το καταφέρνει σε μεγάλο βαθμό αφού δείχνεις χαρούμενος και ζωηρός. Μάλιστα, συχνά αναλαμβάνεις το ρόλο του ψυχολόγου για τους γύρω σου. Ωστόσο, συχνά νιώθεις ανεπαρκής και λίγος.

Δες επίσης: Πώς να πας τη ζωή σου μπροστά σε δύσκολους καιρούς

7. Ο μανιακός- Κουίζ προσωπικότητας

άντρας μουστάκι

Έχεις διαλέξεις τον άντρα στο νούμερο 7; Τότε είσαι ένας άνθρωπος που μοιάζει ισορροπημένος, διακριτικός και που σιχαίνεται την υπερβολή και την πολλή φασαρία. Ωστόσο, βαθιά μέσα σου καταπιέζεις τη ροπή σου στην παρορμητικότητα και στην ενέργεια, γι’ αυτό και φαίνεσαι τόσο μετρημένος.

8. Ο χαρακτήρας με διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας

νέος άντρας

Αν ο άντρας στο νούμερο 8 σε τρομάζει τότε μάλλον στην παιδική σου ηλικία βίωσες κάποιο πρόβλημα ταυτότητας και κυρίως σεξουαλικής ταυτότητας και θέλησες να το καταπιέσεις γιατί σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια για αυτό. Γι΄αυτό και τώρα θέλεις να “βροντοφωνάζεις” το φύλο σου.

Related Posts