αντρας μιλαει

7 Λάθη στο φλερτ που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις!

by theman

Το φλερτ είναι γενικά πολύ διασκεδαστικό. Είναι ίσως η πιο συναρπαστική στιγμή στην διαδικασία της γνωριμίας σου με κάποια και μπορεί να οδηγήσει σε μια ωραία,  μακροχρόνια ή μη, σχέση. Κάποιοι το έχουν με το φλερτ αλλά κάποιοι άλλοι χρειάζονται πολλή εξάσκηση σε αυτό.

Το φλερτ όμως για έναν μέσο άντρα είναι μια ιδιαίτερα εξαντλητική διαδικασία καθώς ξοδεύει πολύ ενέργεια και χρόνο, πριν αλλά και κατά την διάρκειά του. Οι περισσότεροι διστάζουν και αναλύουν ξανά και ξανά στο μυαλό τους, όλες τις πιθανές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν ώστε το φλερτ να έχει ένα ευχάριστο τέλος.

Είναι δύσκολο πολλές φορές για εμάς τους άντρες να καταλάβουμε τι πήγε τελικά λάθος. Είναι κάτι που έκανα; Είπα κάτι λάθος; Μπορεί να λες στα φιλαράκια σου ότι δεν σε νοιάζει, αλλά εμείς σου δίνουμε σε περίπτωση που αναρωτηθείς, τα 7 πιθανά λάθη που έκανες και μπορεί να οδήγησαν στο “άκυρο” που έφαγες.

7 Πιθανά λάθη που μπορεί να κάνεις στο φλερτ

 

1. Ανοίγεσαι πολύ

αντρας μιλαει

Το φλερτ είναι μια διαδικασία στην οποία τσεκάρεις τον άλλο. Εσύ προσπαθείς να δεις τι άτομο είναι αλλά και αυτή εσένα. Δεν θα καταλήξετε σίγουρα μετά από αυτό μαζί και για αυτό πρέπει να το πας χαλαρά. Το να μπεις δυνατά στην συζήτηση και να προχωράς σε λεπτομέρειες που θα έλεγες σε κάποιον της οικογένειάς σου ή στους φίλους σου, είναι λίγο περίεργο. Μόλις την γνώρισες, γιατί πρέπει να μοιραστείς μαζί της τόσες πολλές προσωπικές λεπτομέρειες; Όχι μόνο θα την κάνεις να φύγει αλλά θα μετανιώσεις κιόλας το ότι μοιράστηκες τόσα πολλά πράγματα για εσένα με κάποια που δεν την ήξερες.

Δες επίσης: Πως να φλερτάρεις μια γυναίκα στην παραλία!

2. Δεν είσαι ο εαυτός σου

αντρας μιλαει και πινει ποτο με γυναικα στο μπαρ

Προφανώς και όταν φλερτάρεις με κάποια θες να σε βρει ενδιαφέρον και να σκεφτεί ότι είσαι ο ιδανικός άντρας για αυτήν. Είναι φυσικό να θέλουμε να αρέσουμε και αυτό βγαίνει πιο πολύ όταν προσπαθείς να κατακτήσεις κάποια. Αλλά, αν στην αρχή την εντυπωσιάσεις με αυτά τα μικρά ψέματα για εσένα και τα ενδιαφέροντα σου, τότε αν καταλήξετε τελικά μαζί θα τα βρεις σκούρα. Θα μπεις σε μια διαδικασία από την οποία θα είναι δύσκολο να βγεις αλλά το πιο σημαντικό είναι να αρέσεις για αυτό που είσαι πραγματικά και όχι για μια πιο κουλ έκδοσή σου.

Δες επίσης: 6 Πράγματα που ξενερώνουν μια γυναίκα!

3. Δεν δείχνεις ενδιαφέρον για αυτήν

γυναικα πινει ποτο στο μπαρ

Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για μια διαδικασία στη οποία προσπαθείτε και οι δυο να γνωριστείτε και πρέπει και οι δυο να καταβάλετε την ίδια προσπάθεια. Μην ξεχνιέσαι και αρχίζεις να μιλάς επί ώρες για τον εαυτό σου και το πόσο φοβερός είσαι, γιατί όσο καλή ακροατής και αν είναι, κάποια στιγμή θα την κουράσεις. Πρέπει να δείξεις ενδιαφέρον και να μάθεις όσο περισσότερα μπορείς για αυτήν.

Δες επίσης: Πώς να προσεγγίσεις τη γυναίκα που σου αρέσει!

4. Όλα σου φαίνονται αστεία

γυναικα μιλαει με αντρα

Ήταν χαριτωμένο όταν ήμασταν μικρότεροι, αλλά τώρα όχι πια. Να γελάς όταν όντως βρίσκεις κάτι αστείο. Αρέσει στους άλλους να γελάνε με τα αστεία τους γιατί τους κάνει να αισθάνονται διασκεδαστικοί και αποδεκτοί. Αλλά μην χαμογελάς και ξεκαρδίζεσαι στα γέλια κάθε 5 λεπτά! Δεν είναι όλα όσα λέει αστεία και δεν θες να σε περάσει για χαζοχαρούμενο. Αλλά μην το παρακάνεις και με την σοβαρότητα!

Δες επίσης: 4 Συνήθειες των ελκυστικών ανθρώπων!

5. Μιλάς για την πρώην σου

αντρας μιλαει σε γυναικα

Τεράστιο λάθος! Αν μίλησες για την πρώην σου, είτε είπες άσχημα λόγια για αυτήν είτε την επαίνεσες για κάτι, είναι και τα δυο σε κάθε περίπτωση περίεργα. Σου εγγυόμαστε ότι θα το βάλει στα πόδια. Για όποιον λόγο και να αναφέρθηκες σε αυτήν, σημαίνει ότι δεν την έχεις ξεπεράσει ακόμα και ούτε πρόκειται στο κοντινό μέλλον, άσε που είναι είναι αγένεια να μιλάς με άσχημα λογία για κάποιον πίσω από την πλάτη του.

Δες επίσης: 9 Πράγματα που δεν πρέπει να πεις σε μια γυναίκα!

6. Υπερηφανεύεσαι

αντρας που υπερηφανευεται

Το να έχεις αυτοπεποίθηση είναι καλό και η αυταρέσκεια είναι επιτρεπτή. Το να υπερηφανεύεσαι όμως  συνεχώς είναι άκομψο. Δεν δείχνεις έτσι ότι είσαι ανεξάρτητος ή ότι είσαι δυνατός χαρακτήρας, αλλά ότι είσαι για τον εαυτό σου και μόνο. Μείνε ταπεινός, αυτοί που έχουν πραγματικά αυτοπεποίθηση δεν έχουν την ανάγκη να φωνάζουν πόσο φοβεροί είναι.

Δες επίσης: Πως να προσεγγίσεις σωστά μια γυναίκα!

7. Δεν είσαι το ίδιο με αυτό που δείχνεις στα social

αντρας στελνει μηνυμα στο κινητο

Καταλαβαίνουμε ότι τα κοινωνικά δίκτυα προσφέρουν την ασφάλεια της ανωνυμίας και ότι μπορείς να εκφραστείς πιο ελεύθερα και χωρίς φόβο από ό,τι θα έκανες από κοντά. Αλλά έχε στο μυαλό σου ότι αν δεν την έχεις γνωρίσει από κοντά, κάποια στιγμή θα το κάνεις, και, αν είσαι κάτι άλλο από αυτό που έδειχνες πίσω από την οθόνη του κινητού, τότε τα πράγματα δεν θα καταλήξουν όπως τα ήθελες.

Related Posts