άντρας μιλά σε γυναίκα στον δρόμο

Πως να προσεγγίσεις σωστά μια γυναίκα!

by theman

Το να φλερτάρεις σωστά μια γυναίκα είναι κάτι που θέλει εξάσκηση. Η πρώτη εικόνα που θα δώσεις σε μια κοπέλα είναι καθοριστική για το αν θα της αρέσεις και εσύ. Μια λάθος προσέγγιση λοιπόν μπορεί πολύ εύκολα να απωθήσει μια γυναίκα.

Οι ικανότητες σου στην επικοινωνία είναι κρίσιμες στις σχέσεις σου με τους γύρω ανθρώπους. Παρακάτω θα βρεις μερικά tips στο πως μπορείς να βελτιώσεις τις ικανότητες αυτές και να τις χρησιμοποιήσεις ώστε να προσεγγίσεις σωστά μια γυναίκα που σου αρέσει!

Πως να πλησιάσεις μια γυναίκα που σου αρέσει

 

Αρχικά κάνε μια πιο φιλική προσέγγιση με λίγη δόση φλερτ

ζευγάρι φλερτάρει σε μαγαζί

Πριν γνωρίσεις μια γυναίκα δεν μπορείς να ξέρεις εάν θα έχετε ερωτική χημεία και έλξη. Μια ασφαλής τακτική λοιπόν είναι να διατηρήσεις μια πιο φιλική στάση στην αρχή. Εδώ όμως θέλει προσοχή. Με τον όρο φιλική στάση εννοούμε απλά να είσαι ευγενικός χωρίς να μπεις κατευθείαν στο ψητό. Έτσι θα νιώθεις και εσύ αλλά και εκείνη πιο άνετα καθώς το πιθανότερο είναι να εκτιμήσει το γεγονός ότι θες να την γνωρίσεις πρώτα πριν γίνει κάτι παραπάνω!

Δες επίσης: Για ποιον λόγο μία γυναίκα δεν απαντάει στα μηνύματα σου!

Μην εισβάλλεις στον προσωπικό της χώρο

άντρας μιλά σε γυναίκα στον δρόμο

Κάτι που κάνουν πολλοί άντρες αλλά δεν αρέσει στις γυναίκες είναι το να τις πλησιάζεις υπερβολικά πολύ ή να τις αγγίζεις σε υπερβολικό βαθμό. Ειδικά όταν δε γνωρίζεστε αυτό είναι περίεργο, άβολο και θα κάνει την γυναίκα να νιώσει ανασφάλεια. Σίγουρα μπορείτε να έχετε μια επαφή μέσω της αφής, φρόντισε όμως να μη το παρακάνεις καθώς έτσι θα δώσεις λάθος μηνύματα!

Δες επίσης: 6 Φράσεις που δεν πρέπει να πεις ποτέ σε μια γυναίκα!

Εστίασε τη προσοχή σου σε εκείνη και όχι σε εσένα

ζευγάρι

Μια γυναίκα θα νιώσει όμορφα αν της δώσεις τη προσοχή που αναζητεί. Καλώς ή κακώς, κάθε γυναίκα θα νιώσει όμορφα εάν είναι το επίκεντρο της προσοχής για λίγη ώρα. Προτίμησε λοιπόν να μιλήσετε περισσότερο για εκείνη παρά για εσένα ώστε να νιώσει άνετα και ανοιχτή ώστε να σου μιλήσει πιο εύκολα. Έτσι θα δείξεις κιόλας ότι σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για εκείνη!

Δες επίσης: Κοπλιμέντα που κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει από εσένα!

Ρώτα την απαντήσεις ανοιχτού τύπου

γυναίκα κοιτά έναν άντρα

Μια συζήτηση με μια γυναίκα που δε γνωρίζεις μπορεί να είναι δύσκολο να έχει συνεχόμενη ροή. Μια λύση σε αυτό είναι να την ρωτάς πράγματα για τα οποία μπορεί να σου δώσει μια ελεύθερη απάντηση και όχι απλά ένα ναι ή ένα όχι . Αντί λοιπόν να τη ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο για τη δουλειά της για παράδειγμα, μπορείς να της ζητήσεις να σου μιλήσει γενικά για αυτόν τον τομέα της ζωής μου με φράσεις του στυλ ‘Μίλησε μου για τη δουλειά σου..’.

Δες επίσης: 10 Συμβουλές για να φλερτάρεις σωστά μια γυναίκα!

 Ξέχνα τις τυποποιημένες φράσεις

άντρας φλερτάρει μια γυναίκα σε μπαρ

Δες επίσης:10 Ερωτήσεις που θέλει να ακούσει η γυναίκα στο ραντεβού!

Μια γυναίκα δε θέλει να ακούει τα ίδια και τα ίδια από τους άντρες. Άσε λοιπόν τις pick up lines και κάνε μια τυπική συζήτηση με ευγένεια και καλή διάθεση. Εάν θες να της κάνεις κάποιο κομπλιμέντο, πάλι προσπάθησε να είσαι δημιουργικός και να της πεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα!

Related Posts