κοπέλα ξενερώνει με μηνύματα

4 Λάθη στα μηνύματά σου που ξενερώνουν τις γυναίκες!

by theman

Είναι συχνό φαινόμενο πλέον το φλερτ και η προσέγγιση μιας γυναίκας που σου αρέσει να γίνεται μέσω μηνυμάτων, ειδικά στη διάρκεια της καραντίνας. Μπορεί να σου έχει τύχει, όμως, ενώ τον πρώτο καιρό που μιλάς με μία γυναίκα να τη βλέπεις ενθουσιασμένη και ξαφνικά να γίνεται πιο ψυχρή. Δες μήπως κάνεις κάποιο από τα λάθη στα μηνύματά σου που ξενερώνουν τις γυναίκες!

Οι γυναίκες αντιδρούν πολύ διαφορετικά στα ερεθίσματα από ό,τι οι άντρες. Κάτι που σε έναν άντρα μπορεί να άρεζε πολύ, τη γυναίκα μπορεί να τη “χαλάσει” και να χαλάσει τυχόν πιθανότητα για σχέση. Καθώς λοιπόν το χάσμα είναι τεράστιο ανάμεσα στα δύο φύλα, ήρθε η ώρα να μάθεις τα πράγματα που μπορεί να τις ξενερώσουν και να ακολουθήσεις τις σωστές συμβουλές.

Σφάλματα που κάνεις όταν της στέλνεις & τη “χαλάνε”

 

1. Στέλνεις ασταμάτητα

λάθη πολλά μηνύματά σου ξενερωνουν

Το μυστικό στην επικοινωνία σου γενικά με μια γυναίκα είναι να βρεις την ισορροπία και την κατάλληλη “ποσότητα” ενδιαφέροντος προς εκείνη. Ο σκοπός, δηλαδή, είναι να της δείχνεις ότι σου αρέσει χωρίς να γίνεσαι φορτικός. Δυστυχώς, αυτός ο κίνδυνος κυριαρχεί στην επικοινωνία με μηνύματα.

Προσπάθησε να μην επιδιώκεις συνεχώς να επικοινωνήσεις μαζί της. Ένα από τα βασικότερα λάθη που κάνεις στα μηνύματά σου που ξενερώνουν τις γυναίκες είναι το να στέλνεις ασταμάτητα μηνύματα. Ξέρω ότι έχεις ενθουσιασμό και θες να της μιλάς, αλλά τήρησε ένα μέτρο. Διαφορετικά κινδυνεύεις να θεωρηθείς εύκολος ή και ενοχλητικός.

Δες επίσης: Πώς να καταλάβεις ότι αυτή που φλερτάρεις ενδιαφέρεται!

Αντίστοιχα, όταν σου στέλνει εκείνη προσπάθησε να μην απαντάς το ίδιο δευτερόλεπτο. Είναι μια τακτική που πιάνει σε όοοοοολες τις γυναίκες. Βρες την ισορροπία ανάμεσα στο “δεν είμαι αδιάφορος για σένα” αλλά είμαι “hard to get”!

2. Είσαι παρορμητικός

άντρας θυμωμένος στέλνει μήνυμα

Αυτό είναι ένα από τα συχνότερα λάθη που κάνεις στα μηνύματά σου και ξενερώνουν τις γυναίκες. Στην ουσία, είναι συνέχεια του λάθους 1. , απλά σε χειρότερο βαθμό. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι εσύ έχεις ίσως αναπτύξει ειλικρινές ενδιαφέρον για κάποια.

Λόγω του ενδιαφέροντός σου, έχεις αγωνία κάθε φορά που θα στείλεις κάτι, για την απάντησή της. Ως εδώ όλα όμορφα και λογικά. Επειδή όμως έχεις αγωνία, όποτε βλέπεις ότι το διάβασε πχ και δεν απαντάει αμέσως, αρχίζεις και αγχώνεσαι.

Πανικοβάλλεσαι, σκέφτεσαι το άγχος πιθανής απόρριψης και φουντώνεις. Αυτό πολύ συχνά σε οδηγεί στο να στείλεις στο καπάκι κι άλλο μήνυμα παρορμητικά, στο οποίο της μιλάς κοφτά ή θυμωμένα, ζητώντας εξηγήσεις γιατί δεν απαντάει. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δείξεις απεγνωσμένος και η κοπέλα να χάσει το ενδιαφέρον και τον σεβασμό της!

Δες επίσης: 6 Tips για πετυχημένο online dating!

3. Πονηρές φωτογραφίες

πονηρή φωτό σε μηνύματά σου ξενερώνουν γυναίκες

Αυτό το λάθος πηγάζει από τον τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης ανδρών γυναικών που ανέφερα παραπάνω. Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι. Η διέγερσή τους και το σεξουαλικό ενδιαφέρον συναρτάται με την εικόνα που βλέπουν τα μάτια τους.

Με τις γυναίκες αυτό δεν ισχύει στον ίδιο βαθμό. Ειδικά στις αρχές, οι γυναίκες χρειάζονται άλλα πράγματα για να τους κινήσεις το ενδιαφέρον. Είναι “εγκεφαλικές”, δηλαδή εντυπωσιάζονται από μία ευγενική και ώριμη συμπεριφορά και από ένα έξυπνο μυαλό.

Δες επίσης: Πώς θα καταλάνεις αν σε φλερτάρει ή αν είναι απλά φιλική;

Αν, λοιπόν, στο ξεκάρφωτο, της στείλεις τα προσόντα σου σε ένα από τα μηνύματά σου, θα καταφέρεις μόνο να την ξενερώσεις. Και αυτό στην καλύτερη περίπτωση. Γιατί στη χειρότερη θα σε θεωρήσει για κανέναν περίεργο και θα σε μπλοκάρει μια για πάντα από παντού. Τον νου σου!

4. Τρόπος γραφής

φατσούλες σε μηνύματα

Όπως σου είπα και παραπάνω, ειδικά στο πρώτο διάστημα γνωριμίας, η γυναίκα θέλει να δει ότι έχει να κάνει με έναν ώριμο άντρα και όχι με ένα παιδάκι. Όσο και αν σου φαίνεται παράξενο, ακόμη και ο τρόπος που γράφεις τα μηνύματα που της στέλνεις, παίζει ρόλο!

Ανεξάρτητα από την ηλικία της, πρέπει να φροντίζεις ότι ο τρόπος που της γράφεις στα μηνύματά σου δεν έχει στοιχεία που ξενερώνουν τις γυναίκες. Αρχικά, γράφε με ελληνικούς και όχι λατινικούς χαρακτήρες αν απευθύνεσαι σε ελληνίδα. Απόφυγε τις πολλές συντομογραφίες τύπου “γτ” αντί για “γιατί ” ή “κτ” αντί για “κάτι”.

Δες επίσης: Πότε να σταματήσεις να κυνηγάς μια γυναίκα!

Δεν είστε στο γυμνάσιο!Ακόμη κι αν δεις ότι εκείνη χρησιμοποιεί emoticons, μην το παρακάνεις. Έστω και υποσυνείδητα, επηρεάζεται από την παιδιάστικη εικόνα που εκπέμπεις. Και, τέλος, προσπάθησε να ελέγχεις την ορθογραφία. Ένα κείμενο που με το ζόρι διαβάζεται από ορθογραφικά, μόνο καλή εντύπωση δε θα της κάνει!

Αν θέλεις, δες και το παρακάτω βίντεο για πιο παραστατική επεξήγηση:

Related Posts