πως να κλείσεις ένα ονλάιν ραντεβού

6 Tips για πετυχημένο online dating!

by tzinav

Ο τελευταίος χρόνος έχει αποτελέσει μια πρόκληση για όσους είναι single, αφού η καραντίνα έβαλε φρένο σε πολλές γνωριμίες. Ευτυχώς όμως υπάρχουν πλέον αρκετές εφαρμογές για online dating που θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις κόσμο. Παρόλα αυτά το πετυχημένο online dating έχει τα μυστικά του!

Αν λοιπόν θέλεις να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς τα apps γνωριμιών ή αν τα χρησιμοποιείς ήδη χωρίς μεγάλη επιτυχία τότε αξίζει να ακολουθήσεις μερικές συμβουλές. Ανακάλυψε 6 tips για ένα πετυχημένο online dating!

Πώς να πετύχεις στο online dating!

 

1. Προσάρμοσε το χαιρετισμό σου στο άτομο που μιλάς

άντρας γράφει υπολογιστή

Το πρώτο μήνυμα που θα στείλεις σε κάποια που σου άρεσε έχει μεγάλη σημασία και είναι καθοριστικό για την πορεία της γνωριμίας. Αντί λοιπόν να στείλεις ένα γενικό και απρόσωπο μήνυμα τότε είναι σίγουρα καλύτερα να το προσαρμόσεις στο άτομο στο οποίο απευθύνεσαι. Ο πιο απλός τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις το όνομα της, αλλά μπορείς να γίνεις σίγουρα και πιο εφευρετικός μελετώντας το προφίλ της.

Δες επίσης: Πως να την φλερτάρεις στα social media!

2. Πρόσεχε την ορθογραφία σου

πληκτρολόγιο πλήκτρο καρδούλα

Ο τρόπος που εκφράζεσαι στο γραπτό λόγο είναι από τα λίγα στοιχεία που δίνεις στο συνομιλητή σου στις πρώτες επαφές μέσω online dating, επομένως πρέπει να το προσέξεις. Προσοχή λοιπόν τόσο στην ορθογραφία όσο και στο συντακτικό. Ειδικά μάλιστα αφού έχεις το χρόνο να απαντήσεις μπορείς να ψάξεις μερικές λέξεις για τις οποίες έχεις αμφιβολία!

Δες επίσης: 5 Τρόποι να πλησιάσεις την κοπέλα που σου αρέσει!

3. Διάλεξε μια αντιπροσωπευτική φωτογραφία

γυναίκα dating app πετυχημένο online dating

Η φωτογραφία στο προφίλ σου είναι το πιο βασικό στοιχείο για να σε εγκρίνει ή να σε απορρίψει εξαρχής μια κοπέλα. Για το λόγο αυτό κάνε προσεκτική επιλογή! Προτίμησε φωτογραφίες στις οποίες κοιτάς την κάμερα και είσαι χαμογελαστός. Σίγουρα θέλεις μια κολακευτική φωτογραφία αλλά μη διαλέξεις μια που να απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Κι αυτό γιατί αν όλα πάνε καλά και βρεθείς από κοντά με την κοπέλα δε θα ήθελες να πέσει από τα σύννεφα!

Δες επίσης: Πότε να σταματήσεις να κυνηγάς μια γυναίκα!

4. Μην επαινείς υπερβολικά τον εαυτό σου

άντρας κοιτάει κινητό χαμογελάει

Σίγουρα το να προμοτάρεις τον εαυτό σου είναι στο πλάνο του online dating. Όμως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, οι πράξεις είναι πιο σημαντικές από τα λόγια. Έτσι, αντί να λες «είμαι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ» είναι πολύ πιο αποτελεσματικό το να το δείξεις κάνοντας πετυχημένα αστεία και δείχνοντας το χιούμορ σου.

5. Μην παίζεις παιχνίδια

άντρας κινητό καρδούλες πετυχημένο online dating

Το online dating είναι σίγουρα αρκετά διαφορετικό από τον κανονικό τρόπο γνωριμίας και φλερτ και έχει ορισμένες προκλήσεις. Για να το κάνεις όμως πιο εύκολο πρέπει να είσαι ειλικρινής και να μην παίζεις παιχνίδια. Αν λοιπόν στην πορεία δεις ότι δεν ταιριάζεις με μια κοπέλα τότε είναι καλύτερο να της το πεις αντί να κάνεις ghosting. Αντίστοιχα, αν κάποια σου αρέσει πες της το ή δείξ’ το χωρίς να το παίζεις δύσκολος.

Δες επίσης: 4 Κακές συμβουλές φλερτ που δεν πρέπει να ακολουθείς!

6. Απενοχοποίησε το online dating

άντρας σκρολάρει κινητό

Μέχρι πριν μερικά χρόνια το online dating ήταν ταμπού. Πλέον όμως έτσι όπως είναι η κατάσταση είναι σχεδόν απαραίτητο. Για το λόγο αυτό δεν πρέπει αν το φέρεις βαρέως ότι γνώρισες μια κοπέλα στο Ίντερνετ, ειδικά αν η κατάσταση προχωρήσει και εξελιχθεί σε σχέση. Κάτι τέτοιο θα σε απελευθερώσει και θα είσαι πιο ανοιχτός και αποτελεσματικός.

Related Posts