γυναίκα που δεν της αρέσεις σταμάτα να την κυνηγάς

Πότε να σταματήσεις να κυνηγάς μια γυναίκα!

by theman

Στην πλειοψηφία των γυναικών αρέσει ο άντρας να είναι κυνηγός. Τους αρέσει να νιώθουν ότι είναι επιθυμητές και ότι ο άντρας θα τις διεκδικήσει. Με αυτό το σκεπτικό, πολλοί άντρες κάνουν συνεχείς προσπάθειες για να κατακτήσουν μια γυναίκα. Πόσο επίμονος όμως πρέπει να είσαι; Μάθε πότε να σταματήσεις να κυνηγάς μια γυναίκα!

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να καταλάβεις μέχρι ποιο σημείο μπορείς και πρέπει να διεκδικήσεις μια γυναίκα. Πέρα από το αν θα την κατακτήσεις τελικά ή όχι, διακυβεύεται και η αξιοπρέπειά σου. Κινδυνεύεις ίσως μετά από ένα σημείο να φανείς απελπισμένος ή ακόμη και να γίνεις “ενοχλητικός”.

Πώς να καταλάβεις πότε να σταματήσεις να διεκδικείς μια κοπέλα!

γυναίκα που λέει όχι σε άντρα

Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί σε κάποια φάση της ζωής σου για κάποια κοπέλα “γιατί δεν απάντησε στο μήνυμά μου”. Ή σκέφτεσαι πότε να της ξαναστείλεις και με ποια αφορμή. Αναρωτιέσαι πότε να την ξανακαλέσεις και βρίσκεις ίσως δικαιολογίες για τον ίδιο σου τον εαυτό για τον λόγο που μπορεί να μη σου απάντησε στην κλήση. “Ίσως είχε δουλειά”, ή “το παίζει δύσκολη”, ή “μπορεί να μην το είδε”.

γυναίκα που δεν απαντάει στο τηλέφωνο

Δες επίσης: 5 Tips για να γίνεις πιο χαρισματικός με τις γυναίκες!

Μπορεί να ισχύει όντως κάποια από τις παραπάνω συνθήκες. Μπορεί όντως να ήταν απασχολημένη ή να το παίζει hard to get. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να προσπαθεί να σου δείξει με τη στάση της ότι δεν ενδιαφέρεται. Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που ενδιαφέρεσαι εσύ για εκείνη, δηλαδή ερωτικά.

απόρριψη

Όποιο όμως από τα δύο ενδεχόμενα και να ισχύει, πρέπει να αναρωτηθείς κάτι πολύ πιο σοβαρό σε σχέση με τον εαυτό σου. Αντί να ψάχνεις τρόπο να της κεντρίσεις το ενδιαφέρον και να την καταφέρεις να βρεθείτε, αναρωτήσου το εξής:

Γιατί να θες εσύ τόσο να μιλήσεις/βγεις/φλερτάρεις κλπ με κάποια αν δε δείχνει να θέλει και εκείνη το ίδιο για σένα; Γιατί να μοχθείς τόσο για κάποια που στην καλύτερη περίπτωση αδιαφορεί; Τί δείχνει αυτό για σένα και την αυτοεκτίμησή σου;

Δες επίσης: 3 Συμβουλές για να φανείς ελκυστικός σε μια γυναίκα!

Ως ένας άντρας με αυτοεκτίμηση (πρέπει να) έχεις κάποια standards. Το οφείλεις στον εαυτό σου. Δεν είσαι έμπορος για να προσπαθείς απεγνωσμένα να πουλήσεις σε έναν, οποιοδήποτε πελάτη τα εμπορεύματά σου. Πρόκειται για τον εαυτό σου και τη ζωή σου!

Η απόγνωση να βγεις μαζί της δείχνει ότι την έχεις μεγάλη ανάγκη, ότι σχεδόν “κρέμεσαι” ήδη από εκείνη και ότι δε “βλέπεις” την πραγματική αξία σου. Η εσωτερική σου ανάγκη να πετύχεις και να “επιβάλλεις” τα θέλω σου δείχνει άγχος για την ταυτότητά σου.

άντας με αυτοπεποίθηση

Οι άνδρες με αυτοπεποίθηση, αντιθέτως, δε θα σπαταλήσουν χρόνο, ενέργεια και φαιά ουσία σε ανθρώπους που δε δείχνουν να είναι εξίσου ενθουσιασμένοι μαζί τους! Δεν το χρειάζονται! Προκειμένου να αποκτήσεις έναν πιο ώριμο τρόπο συμπεριφοράς, φρόντισε να θέσεις μέσα σου τα όριά σου.

Αν αποκτήσεις μια υγιή προσωπικότητα και ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου, θα ακτινοβολείς από μέσα προς τα έξω. Αυτομάτως θα γίνεις δηλαδή και πιο ελκυστικός στις γυναίκες! Δε θα χρειάζεται καν να ψάχνεις για “μαγικές ατάκες” ή έξυπνα μηνύματα για να πείσεις κάποια να ενδιαφερθεί για σένα.

Δες επίσης: Πώς να τη φλερτάρεις στα social media!

Για να το πετύχεις αυτό, προφανώς χρειάζεται δουλειά. Πρέπει να φτάσεις στο σημείο να νιώθεις εσύ ικανοποιημένος με τον εαυτό σου σε κάθε επίπεδο για να μπορέσεις να το εκπέμψεις και να το δουν και οι άλλοι.

άντρας με αυτοεκτίμηση

άντρας ελκύει γυναίκα δεν την κυνηγά

Στην πράξη, πρέπει να μάθεις να διαβάζεις τα αληθινά σημάδια της συμπεριφοράς μιας γυναίκας. Προσέγγισέ την 1-2 φορές και κόψε αντιδράσεις. Αν δεις ότι δε συνεχίζει την επικοιινωνία, δεν το επιδιώκει ή το αποφεύγει, σταμάτα. Πάρε απόφαση ότι πρέπει να σταματήσεις να κυνηγάς τη γυναίκα αυτή και προχώρα παρακάτω!

γυναίκα που δεν της αρέσεις σταμάτα να την κυνηγάς

Δες επίσης: 5 Λόγοι που μια γυναίκα σε βάζει στο friendzone!

Η πραγματικότητα είναι ότι θες μια γυναίκα να ενδιαφέρεται για σένα για αυτό που όντως είσαι και όχι να της κινήσει το ενδιαφέρον μια ατάκα που βρήκες στο ίντερνετ. Ούτε να τη ρίξεις με συμβουλές φλερτ που σου σφύριξε ο κολλητός. Γιατί στην τελευταία περίπτωση θα ξέρεις ότι δεν εκτίμησε πράγματι εσένα.

γυναίκα που ελκύεται από αντρα

Αν θέλεις να δεις περισσότερα για το πότε να σταματήσεις να κυνηγάς μια γυναίκα, δες και το παρακάτω βίντεο:

Related Posts