ζευγάρι αγκαλιά έξω

5 Λύσεις αν νιώθεις ότι η σχέση γίνεται βαρετή!

by tzinav

Είναι φυσιολογικό η σχέση με την κοπέλα σου να περνάει από διάφορες φάσεις: από τον απόλυτο έρωτα μέχρι και την ρουτίνα. Σε περίπτωση που βλέπεις ότι η σχέση γίνεται βαρετή κι ότι δεν υπάρχει τίποτα νέο για εσάς τότε πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου αφού με την παθητικότητα το πρόβλημα μόνο θα διογκωθεί!

Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό αλλά είναι πολύ ανθρώπινο το να μπεις σε μια ρουτίνα με την κοπέλα σου. Δε χρειάζεται όμως να νιώθεις ότι το παιχνίδι έχει χαθεί. Κι αυτό γιατί υπάρχουν 5 λύσεις αν νιώθεις ότι η σχέση γίνεται βαρετή!

Τι να κάνεις αν η σχέση ρουτινιάζει!

 

1. Γίνε πιο αυθόρμητος

χαρούμενο ζευγάρι αγκαλιά

Καμιά φορά η ανία επέρχεται όταν ξέρουμε τον άλλο απ’ έξω κι ανακατωτά και μπορούμε να προβλέψουμε κάθε του επόμενη κίνηση. Αυτό βέβαια συμβαίνει όταν ζεις με τη σχέση σου καιρό. Αν θέλεις να μην είσαι τελείως προβλέψιμος για την κοπέλα σου τότε δοκίμασε να γίνεις πιο αυθόρμητος. Έτσι, την επόμενη φορά που θα σου έρθει μια ιδέα που εσύ θεωρείς τρελή, όπως το να πάτε μια εκδρομή εκτός προγράμματος, μη διστάσεις να την υλοποιήσεις. Σίγουρα θα αρέσει στην κοπέλα σου και θα ανανεώσει τη σχέση.

Δες επίσης: 5 Αλήθειες για την συγκατοίκηση με την κοπέλα σου!

2. Οργανώστε ένα ταξίδι- Τι κάνεις αν η σχέση γίνεται βαρετή

άντρας γυναίκα οργανώνουν ταξίδι

Το να έχετε κάτι να περιμένετε σαν ζευγάρι είναι πολύ σημαντικό καθώς σας κρατάει σε εγρήγορση. Έτσι, ξεκινήστε να οργανώνετε το επόμενο ταξίδι σας, ακόμα κι αν δεν πραγματοποιηθεί πολύ άμεσα. Όλη αυτή η προετοιμασία θα σας αποτρέψει από το να βαρεθείτε και θα σας φέρει πιο κοντά.

Δες επίσης: 7 Τρόποι να δείξεις στη κοπέλα σου ότι την αγαπάς!

3. Βγείτε έξω πιο συχνά

ζευγάρι αγκαλιά έξω

Αν αισθάνεσαι ότι η σχέση γίνεται βαρετή τότε είναι πιθανό να οφείλεται στο ότι περνάτε πολύ χρόνο σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, δηλαδή στο σπίτι. Δοκιμάστε να βγαίνετε πιο συχνά έξω για ποτό ή για φαγητό, οι δυο σας ή με φίλους. Θα δεις ότι αυτή η εναλλαγή παραστάσεων και ερεθισμάτων θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και θα δώσει ενδιαφέρον στη σχέση.

Δες επίσης: 6 Λάθη που κάνεις στην αρχή μίας σχέσης!

4. Περάστε λίγο χρόνο χώρια

άντρας βλέπει τηλεόραση σχέση γίνεται βαρετή

Όσο σοβαρή ή μακροχρόνια κι αν είναι η σχέση πάντα πρέπει να υπάρχει χρόνος που θα μένεις μόνος σου. Όταν είσαι με την κοπέλα σου 24 ώρες το 24ωρο είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή η σχέση να γίνεται βαρετή. Για το λόγο αυτό, πρέπει να διατηρείς πάντα κάποιο χρόνο για εσένα. Για παράδειγμα, ένα Σαββατοκύριακο με τους φίλους σου μια στο τόσο δεν είναι κακή ιδέα.

Δες επίσης: 5 Τοξικές ατάκες που δεν πρέπει να λες στις γυναίκες!

5. Δοκιμάστε κάτι νέο στην κρεβατοκάμαρα

αγκαλιασμένο ζευγάρι κρεβάτι σχέση γίνεται βαρετή

Η βαρεμάρα στη σχέση είναι πιθανό να οφείλεται στη ρουτίνα που έχει επέλθει στην ερωτική σας ζωή. Για να το ξεπεράσετε λοιπόν δοκιμάστε κάτι νέο στην κρεβατοκάμαρα, το οποίο δε συνηθίζετε. Έτσι, θα ταράξετε τα νερά και η διαδικασία δε θα είναι πια αναμενόμενη και χωρίς εκπλήξεις.

Related Posts