6 Μυστικά για να έχεις καλύτερη στύση!

by theman
ergaleio antras

Σύμφωνα με έρευνες δεν είναι λίγοι εκείνοι οι άνδρες που υποφέρουν από στυτική δυσλειτουργία μεταξύ των ηλικιών 40-70, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το πρόβλημα δεν συναντάται και σε άντρες κάτω των 40. Οι λόγοι μπορεί να διαφέρουν για τον κάθε άντρα. Μπορεί να οφείλεται σε παθολογικούς ή και ψυχολογικούς παράγοντες.

Όποια και να είναι η αιτία, υπάρχουν μερικά πράγματα τα οποία μπορείς να κάνεις για να δώσεις στο “εργαλείο” σου την ώθηση που χρειάζεται. Πριν, λοιπόν, δοκιμάσεις το γνωστό σε όλους μπλε χάπι, δοκίμασε μία από τις παρακάτω προτάσεις. Δες επίσης 5 τρόπους για να φαίνεται το «εργαλείο» σου μεγαλύτερο!

 

Πως να εχεις μεγαλύτερη στύση!

 

1. Χαλάρωσε

mindfulness

Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στον στόχο σου ενώ παράλληλα σκέφτεσαι τη δόση του δανείου και τους λογαριασμούς που έχεις απλήρωτους. Άδειασε το μυαλό σου και εξασκήσου στο να επικεντρώνεσαι στη στιγμή. Επικεντρώσου στα αγγίγματα και τις επιθυμίες σου και θα δεις άμεση βελτίωση στο πρόβλημα σου.

2. Γράψου στο γυμναστήριο

askisi kai erwtas

Το να γραφτείς στο γυμναστήριο είναι ένας από τους πιο γνωστούς τρόπους για να αποφύγεις τις αρνητικές επιδόσεις στο κρεβάτι. Η άσκηση αυξάνει την τεστοστερόνη σου καθώς και την επιθυμία σου για seχ. Το να είσαι σε φόρμα, θα σου δώσει επιπλέον αυτοπεποίθηση και θα σε κάνει ακόμη πιο ελκυστικό. Άρα, θα μειώσει το άγχος σου και θα αυξήσει την επιθυμία σου. Δες εδώ 13 ασκήσεις για καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι.

3. Κοιμήσου

ypnos

Το να μην κοιμάσαι αρκετά σίγουρα θα επηρεάσει τη διάθεση σου. Η έλλειψη ύπνου εκτός από το ότι διατηρεί χαμηλά τα επίπεδα τεστοστερόνης σου, μπορεί να οδηγήσει και σε προβλήματα στην ερwτική σου ζωή. Αν είσαι κουρασμένος, σίγουρα δε θα σκεφτείς το seχ και οι επιδόσεις σου θα πέσουν.

4. Πρόσεξε τη διατροφή σου

diatrofi kai erwtas

Οι τροφές που τρως επηρεάζουν άμεσα το “εργαλείο” σου. Αιμοφόρα αγγεία περνάνε και από εκεί κάτω, επομένως οποιαδήποτε διατροφή είναι αρνητική για την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία είναι επίσης αρνητική για την υγεία του “εργαλείου” σου. Δες επίσης 6 τροφές που ανεβάζουν την τεστοστερόνη!

5. Μείωσε το αλκοόλ

alkool kai krevati

Ένα ποτό παραπάνω μπορεί να βελτιώσει την αυτοπεποίθηση σου για να πλησιάσεις μια κοπέλα στο μπαρ, αλλά δε θα σε βοηθήσει καθόλου εκεί κάτω. Το αλκοόλ επηρεάζει τη στyση σου καθώς μειώνει την κυκολοφορία του αίματος. Επίσης, μπορεί να μειώσει την ευαισθησία και την συγκέντρωση σου με αποτέλεσμα το seχ να έχει μεγαλύτερη ίσως διάρκεια αλλά χωρίς την ανάλογη ευχαρίστηση.

6. Διάλεξε την σωστή στάση

stasis efharistisi

Αν θέλεις να έχεις καλύτερη στyση κάνε μια έρευνα και μάθε ποιες στάσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Η κυκλοφορία του αίματος είναι πιο έντονη όταν στέκεσαι ή γονατίζεις. Επομένως, οι στάσεις που σου επιτρέπουν να κάνεις αυτό θα βελτιώσουν την επίδοση σου. Δες ακόμη 10 στάσεις στο seχ για μεγαλύτερη διείσδυση.

Related Posts