όμορφη γυναίκα

7 “Περίεργα” πράγματα που βρίσκουν ελκυστικά οι γυναίκες σε έναν άνδρα!

by theman

Δεν είναι όλοι οι άνδρες το ίδιο “άνετοι” με τις γυναίκες. Κάποιοι έχουν παραπάνω αυτοπεποίθηση-καλώς ή κακώς-και κάποιοι όχι. Ωστόσο, η αυτοπεποίθησή σου γύρω από το θέμα των γνωριμιών δεν θα πρέπει να πηγάζει αποκλειστικά από την εξωτερική σου εμφάνιση. Σίγουρα, ένα ωραίο σώμα ή κάποια-αντικειμενικά-όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου θα σε βοηθήσουν στην προσπάθειά σου να κατακτήσεις την προσοχή μίας γυναίκας, αλλά τα παραπάνω δεν αποτελούν το παν. Ή τουλάχιστον, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μετράνε για μία γυναίκα.

Ποια στοιχεία βρίσκουν ελκυστικά οι γυναίκες σε έναν άνδρα!

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να προκύπτει έπειτα από τα ευρήματα ορισμένων ερευνών σχετικά με το τι βρίσκουν ελκυστικό οι γυναίκες σε έναν άνδρα. Πέρα από τις αναμενόμενες απαντήσεις περί σώματος και χαρακτηριστικών του προσώπου, οι γυναίκες στις έρευνες έδωσαν και ορισμένες μη αναμενόμενες απαντήσεις. Το The-man.gr σου παρουσιάζει τις 7 πιο κοινές μεταξύ αυτών. Οι εν λόγω απαντήσεις σχετίζονται τόσο με τα σωματικά χαρακτηριστικά ενός άνδρα όσο και με ορισμένες ενέργειες ή στοιχεία της προσωπικότητάς του.

όμορφη γυναίκα

Έτσι, την επόμενη φορά που θα νιώσεις “μειονεκτικά” ως προς το θέμα της γνωριμίας με μία γυναίκα, απλά σκέψου τα παρακάτω. Μπορείς να είσαι ή να γίνεις ελκυστικός για μία γυναίκα χωρίς να έχεις τα αντικειμενικά “ωραία” χαρακτηριστικά. Πάμε λοιπόν, να δούμε τι βρίσκουν ελκυστικό οι γυναίκες πάνω σε έναν άνδρα!

Δες επίσης: 6 Πράγματα που βρίσκουν αντιαισθητικά οι γυναίκες στους άνδρες!

Δεν επιδιώκεις άμεσα τη σωματική επαφή

δεν επιδιώκεις άμεσα τη σωματική επαφή

Ένα από τα πράγματα που θα πρέπει να αποφύγεις κατά τη διάρκεια μίας γνωριμίας με μία γυναίκα έχει να κάνει με το θέμα της σωματικής επαφής. Η υπομονή και η λεπτότητα αποτελούν λέξεις κλειδιά και θα πρέπει να τις έχεις καλά στο μυαλό σου. Πολλοί θεωρούν-λανθασμένα θα πω εγώ-πως ο ρόλος του “κυνηγού” που χαρακτηρίζει τους άνδρες θα πρέπει να συνοδεύεται με σχετικά “αγγίγματα” και “πρωτοβουλίες”.  Ωστόσο, η αλήθεια είναι με κινήσεις σαν κι αυτές το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φανείς “λιγούρης” στα μάτια της εκάστοτε γυναίκας. Κάνε τη γνωριμία σου με όμορφο και λεπτό τρόπο, συζήτησε μαζί της για πράγματα που θεωρεί ενδιαφέροντα και πίστεψέ με, όταν θελήσει να αποκτήσετε μία πιο οικεία σχέση, θα το καταλάβεις.

Αυτοσαρκάζεσαι

αυτοσαρκάζεσαι

Ο αυτοσαρκασμός θα δείξει τρία πράγματα για τον εαυτό σου στην κοπέλα που βρίσκεται απέναντί σου. Πρώτον, ότι έχεις χιούμορ, δεύτερον, το ότι είσαι ταπεινός, και τρίτον, το ότι είσαι ευφυής (εντάξει, δεν είπαμε ότι θα φανείς και σαν άλλος Αϊνστάιν). Βέβαια, ακόμη και ο σαρκασμός θα πρέπει να πραγματοποιείται με κάποιο μέτρο από μέρους σου, ειδάλλως ενδέχεται να βάλεις “τρικλοποδιά” στον ίδιο σου τον εαυτό.

Δες επίσης: Κοπλιμέντα που κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει από εσένα!

Είσαι συναισθηματικός

είσαι συναισθηματικός

Όλοι μας έχουμε μεγαλώσει μαθαίνοντας να κρύβουμε τα συναισθήματά μας, αφού ο ρόλος του άνδρα στην κοινωνία τον θέλει να υιοθετεί ένα πιο “σκληρό” προφίλ. Ωστόσο, αυτός ο περιορισμός των συναισθημάτων σου ενδέχεται να σε οδηγήσει σε αισθήματα πίεσης αλλά και εκρήξεων συμπεριφοράς. Οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες που εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους, γιατί τους θεωρούν πιο ώριμους αλλά και δυνατούς, μιας και δεν φοβούνται να επιδείξουν την “ευαίσθητη” πλευρά τους.

Μιλάς με αισθησιακό τρόπο

μιλάς αισθησιακά

Οι βαθιές και σιγανές φωνές τείνουν να χαρακτηρίζονται πιο ελκυστικές στο ανθρώπινο αυτί. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες θα γοητευτούν κατά πολύ περισσότερο από μία ανάλογη χροιά φωνής. Στις έρευνες που διεξήχθησαν-τα ευρήματα των οποίων σου παρουσιάζουμε στο άρθρο-οι γυναίκες χαρακτήρισαν τις χαμηλές σε ένταση και πλούσιες σε βάθος χροιές ως μία ένδειξη ωριμότητας και δυναμισμού. Αν διαθέτεις μία τέτοια χροιά φωνής, τότε συγχαρητήρια! Αν πάλι όχι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

Είσαι λίγο παράξενος

παράξενος

Και όχι, δεν αναφερόμαστε στην “παραξενιά” που μπορεί να θεωρηθεί τρομακτική. Αναφερόμαστε στη γοητευτική-γλυκιά παραξενιά που μπορεί να χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο. Το να είσαι υπερβολικά σοβαρός δεν θα σε βοηθήσει να κερδίσεις το ενδιαφέρον μίας γυναίκας. Ωστόσο, ένας παράξενος ή αδέξιος άνδρας θα τραβήξει το ενδιαφέρον μιας και θα τους φανεί πιο “γνήσιος” έναντι των υπολοίπων. Ενδεχομένως και πιο γλυκός.

Χρησιμοποιείς περίπλοκες λέξεις

χρησιμοποιείς περίπλοκο λεξιλόγιο

Οι γυναίκες συνηθίζουν να γοητεύονται από τους έξυπνους άνδρες. Ο λόγος-ομιλία σου αποτελεί μία πρώτη ένδειξη ευφυΐας, και η χρήση ενός πλούσιου λεξιλογίου σίγουρα θα επηρεάσει με θετικό τρόπο την όμορφη παρουσία που βρίσκεται δίπλα σου. Βέβαια, όπως σε κάθε περίπτωση, έτσι και εδώ δεν θα πρέπει να το παρακάνεις. Πίστεψέ με, δεν θέλεις να φαίνεσαι-ακούγεσαι σαν τον Μπαμπινιώτη. Προσπάθησε να μείνεις “φυσιολογικός”, αλλά παράλληλα κάνε τη διαφορά. Μην την αποκαλέσεις απλά όμορφη, όπως όλοι οι υπόλοιποι. Αποκάλεσέ την γοητευτική ή ελκυστική. Πράξε ανάλογα και για άλλες, σχετικές ή μη περιπτώσεις.

Δες επίσης: 6 Πράγματα που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά πάνω σου!

Έχεις ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προσώπου

ξεχωριστή ομορφιά

Το τι θεωρεί ο καθένας μας όμορφο είναι υποκειμενικό. Ομοίως, οι γυναίκες θεωρούν όμορφους διαφορετικούς τύπους ανδρών, οι οποίοι ενδεχομένως να μην έχουν τα αντικειμενικά χαρακτηριστικά ομορφιάς. Κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σου, όπως για παράδειγμα ένα ελαφρύ “γκριζάρισμα” στα μαλλιά ή μία ουλή στο πρόσωπό σου, μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα γοητευτικό για μία γυναίκα. Δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα για τις ιδιαιτερότητές σου, μιας και αυτές είναι που σε κάνουν ξεχωριστό.

Εν κατακλείδι

τι βρίσκουν ελκυστικό οι γυναίκες

Τα παραπάνω στοιχεία που σου παραθέσαμε δείχνουν πως μερικές φορές οι γυναίκες ενδέχεται να θεωρούν ελκυστικά πράγματα-στοιχεία πάνω σε έναν άνδρα, τα οποία ενδεχομένως να μην φανταζόσουν ποτέ.  Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να “μεταμορφώσεις” τον εαυτό σου σε κάτι ψεύτικο, προκειμένου να κερδίσεις το ενδιαφέρον μίας γυναίκας. Ούτως ή άλλως το εν λόγω ψέμα κάποια στιγμή θα φανερωθεί.

Προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου και σε περίπτωση που φέρεις ένα από τα παραπάνω στοιχεία, μην φοβάσαι να το δείξεις προς τα έξω. Επίσης, προσπάθησε να είσαι όσο πιο κύριος γίνεται και μην βιαστείς να μπεις απευθείας στο “ψητό” (αν βρίσκεσαι σε φάση γνωριμίας). Δείξε στη γυναίκα που έχεις δίπλα σου πως πρώτα απ’ όλα ενδιαφέρεσαι να τη γνωρίσεις. Και να θυμάσαι. Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό για μία γυναίκα από έναν άνδρα που δεν φοβάται να δείξει τον πραγματικό του εαυτό μονομιάς.

Related Posts