υγιεινή άνδρες

6 Πράγματα που βρίσκουν αντιαισθητικά οι γυναίκες στους άνδρες!

by theman

Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες συνήθειες που έχεις, οι οποίες δεν αρέσουν στις γυναίκες. Είτε τα κάνεις αυτά τα πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνεις, είτε απλά σου συμβαίνουν, παραμένουν αντιαισθητικά για μία γυναίκα. Ποια είναι αυτά όμως;

Θα σε ενημερώσω ευθύς αμέσως! Αν θέλεις να αρέσεις περισσότερο στο ωραίο φύλο και να φαίνεσαι πιο ελκυστικός, πρέπει να βεβαιωθείς ότι δεν τα κάνεις ή αν τα κάνεις, να τα σταματήσεις. Διάβασε παρακάτω, λοιπόν, για να μάθεις τα 6 πράγματα που βρίσκουν αντιαισθητικά οι γυναίκες στους άνδρες!

Ποια πράγματα θεωρούν αντιαισθητικά οι γυναίκες στους άνδρες!

 

1. Την κακή υγιεινή

υγιεινή άνδρες

Η υγιεινή έχει πολύ μεγάλη σημασία για μία γυναίκα. Μάλιστα, η κακή υγιεινή αποτελεί από τα μεγαλύτερα και πιο αντιαισθητικά λάθη που μπορεί να κάνεις για αυτή. Καταλαβαίνω, μπορεί να ιδρώνεις από το γυμναστήριο ή από ένα φιλικό παιχνίδι μπάσκετ με τα αγόρια αλλά δεν χρειάζεται να την συναντάς μετά από κάτι τέτοιο κατευθείαν. Κάνε ένα ντους για να αναζωογονηθείς, βάλε το αποσμητικό και τη κολόνια σου και στη συνέχεια πήγαινε να τη συναντήσεις!

Δες επίσης: 5 Από τις πιο υγιεινές συνήθειες για άνδρες!

2. Την κακοσμία στόματος

αντιαισθητικά πράγματα στους άνδρες

Κάτι ανάλογο με το προηγούμενο είναι και το δεύτερο, δηλαδή η κακοσμία του στόματος. Οι γυναίκες τη μισούν και αν το σκεφτείς είναι λογικό. Κανένας δεν θα ήθελε να έρθει πολύ κοντά σε έναν άνθρωπο που μυρίζει άσχημα. Γι’αυτό καλύτερα να προσέχεις το σημείο αυτό. Βούρτσισε τα δόντια, τη γλώσσα σου και κάνε γαργάρες πολλάκις. Στη τελική, φρόντισε να έχεις και πάντα τσίχλες μαζί σου σε περίπτωση ανάγκης!

Δες επίσης: 12 Ιδέες για κομψό ντύσιμο για άνδρες άνω των 40

3. Την υπερβολική κολόνια

αντιαισθητικά πράγματα στους άνδρες

Μην παρεξηγήσεις, πράγματι, οι γυναίκες λατρεύουν τα αρώματα πόσο μάλλον αν είναι και ένα που σου ταιριάζει και της αρέσει. Ωστόσο, υπάρχει ένα όριο στη ποσότητα της κολόνιας που μπορείς να βάλεις κι αν το περάσεις αυτό θα σε κάνει αυτόματα λιγότερο ελκυστικό. Το άρωμα θα είναι τόσο έντονο, που θα καταντήσει ενοχλητικό και η άλλη δεν θα θέλει να σε πλησιάσει!

Δες επίσης: Πώς να φορέσεις τα ανδρικά λευκά αθλητικά σου τον χειμώνα!

4. Από τα πιο αντιαισθητικά πράγματα, οι απεριποίητες τρίχες

άνδρας αντιαισθητικά πράγματα

Ένα ακόμα σημείο που πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή αποτελούν οι τρίχες. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις απεριποίητες τρίχες στο κεφάλι σου αλλά και σε αυτές τις υπερβολικές τρίχες στη μύτη, στα αυτιά, στη πλάτη και στο στήθος. Οι γυναίκες ξυρίζονται για σένα τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, ήρθε η ώρα να κάνεις και εσύ την ανάλογη προσπάθεια!

Δες επίσης: 5 Tips για να αποκτήσει ένας άνδρας υγιή μαλλιά!

5. Τους κακούς τρόπους

κακοί τρόποι στο τραπέζι

Ο τρόπος που μιλάς, που φέρεσαι, που στέκεσαι κάνει μεγάλη εντύπωση σε μία γυναίκα. Εξίσου μεγάλη εντύπωση κάνουν και η κακοί τρόποι, μόνο που δεν θέλεις να είναι το χαρακτηριστικό που θα της μείνει για σένα. Οι κακοί τρόποι έχουν αντίκτυπο στους γύρω σου, οπότε κατάλαβε το και σταμάτα να ρεύεσαι όλη την ώρα! Αυτή η συνήθεια σίγουρα κατεβάζει το sex appeal σου και σε κάνει λιγότερο ελκυστικό στα μάτια της!

Δες επίσης: 4 Τρόποι να φορέσει ένας άνδρας το ζιβάγκο του!

6. Από τα πιο αντιαισθητικά πράγματα, τα βρώμικα νύχια

ζευγάρι χεράκι

Τέλος, ένα επιπλέον πράγμα που βρίσκει μία γυναίκα από τα πιο αντιαισθητικά πάνω σε έναν άνδρα, είναι τα βρώμικα νύχια. Και πίστεψέ με, σίγουρα θα τα προσέξει, καθώς θα σου κρατάει το χέρι ή θα την ακουμπάς στο πρόσωπο. Για να αποφύγεις οποιαδήποτε άσχημη αντίδραση, φρόντισε τα άκρα σου να είναι περιποιημένα και κομμένα!

Related Posts