κρυπτονόμισμα ethereum

Ποιες αλλαγές φέρνει η νέα αναβάθμιση στο ETH

by Amalia S.

Μια νέα αναβάθμιση πραγματοποίησε το Ethereum η οποία μάλιστα θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις στον τρόπο λειτουργίας του DeFi που βασίζεται σε ETH. Πρόκειται για την αναβάθμιση EntryPoint προσφέρει μεγαλύτερη λειτουργικότητα έξυπνων συμβολαίων στα wallet του Ethereum, δίνοντάς τους παράλληλα τη δυνατότητα να λειτουργούν ως έξυπνα συμβόλαια.

Ταυτόχρονα, αξίζει να σημειωθεί πως το επόμενο διάστημα αναμένεται μεγάλος αριθμός κρυπτονομισμάτων ETH και συγκεκριμένα περίπου 17 εκατομμύρια, να βγουν στην αγορά έπειτα από την επιτυχημένη αναβάθμιση Shanghai που πραγματοποίησαν και ξεκίνησαν με επιτυχία οι προγραμματιστές του Ethereum. Αυτά τα κρυπτονομίσματα  ισοδυναμούν σχεδόν με το 15% της συνολικής κυκλοφορίας των κρυπτονομισμάτων Ether ή περίπου 29,5 δισ. δολαρίων.

Δες επίσης: 4 Πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις κρυπτονομίσματα!

Οι δυνατότητες που προσφέρει η αναβάθμιση EntryPoint στο Ethereum

αναβάθμιση στα κρυπτονομίσματα ETH

Η νέα αναβάθμιση δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιήσουν ευκολότερα αυτοματοποιημένες πληρωμές μέσω του wallet αλλά και να ανακτήσουν χαμένα χρήματα. Μάλιστα, όλα αυτά θα μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς να χρειάζεται να αλληλεπιδράσετε με την ίδια την πλατφόρμα του blockchain Ethereum.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναβάθμιση EntryPoint δεν λειτουργεί μόνο στο blockchain Ethereum αλλά είναι ήδη διαθέσιμη και στις Polygon, Avalanche BNB Chain και άλλες. Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το παρόν, η αναβάθμιση δεν είναι υποχρεωτική και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να μην προχωρήσουν στις συγκεκριμένες διαδικασίες μέχρι να δοκιμαστεί ευρέως η τεχνολογική της ασφάλεια.

Δες επίσης: Πως να αγοράσεις Bitcoin στη Binance βήμα βήμα!

Ποια είναι η απόδοση του ETH αυτήν την στιγμή

κρυπτονομίσματα ΕΤΗ

Δες επίσης: Πως να κερδίσεις 1-12,5% επιτόκιο από τα κρυπτονομίσματα!

Όπως τα περισσότερα κρυπτονομίσματα έτσι και το ΕΤΗ προσπαθεί αυτήν την περίοδο να ανακάμψει από από το ευρύτερο selloff της αγοράς που παρατηρήθηκε το 2022.

Μάλιστα, τους τελευταίους τρεις μήνες, το ETH έχει αυξηθεί πάνω από 24%. Ωστόσο, πιο πρόσφατα το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα είναι σε πτώση 9,5%. Είναι ένα μοτίβο που ακολουθείται σε μεγάλο βαθμό από το BTC, το οποίο σημείωσε πτώση 9% σήμερα.

Όσοι δραστηριοποιούνται στην πλατφόρμα του Ethereum διατηρούν τις ελπίδες τους πως η αναβάθμιση που φέρνει το EntryPoint θα καταφέρει να δώσει στο σύστημα του DeFi την ώθηση που χρειάζεται για να το βγει το Ethereum από την ύφεση. Δες τα 6 καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων!

Related Posts