άντρας γυναίκα πίνουν καφέ φλερτάρεις ντροπαλή κοπέλα

4 Tips για να φλερτάρεις μια ντροπαλή κοπέλα!

by tzinav

Αναμφίβολα, κάθε γυναίκα χρειάζεται διαφορετική μεταχείριση όσον αφορά το φλερτ και την προσέγγιση. Αν σου αρέσει μια ντροπαλή κοπέλα τότε χρειάζεσαι κάποιες συμβουλές ως προς το πώς να τη φλερτάρεις για να μη την τρομάξεις και να την κάνεις να σου ανοιχτεί πιο εύκολα.

Πράγματι, αν αυτή που σου αρέσει είναι χαμηλών τόνων και λιγότερο εκδηλωτική τότε θα πρέπει να προσαρμόσεις το φλερτ σου στον χαρακτήρα της. Δες λοιπόν 4 tips για να φλερτάρεις μια ντροπαλή κοπέλα και να τη φέρεις πιο κοντά σου!

Πώς να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου σε μια ντροπαλή γυναίκα!

 

1. Ξεκίνα εσύ τη συζήτηση

άντρας μιλάει με γυναίκα

Κάτι που θα πρέπει να βγάλεις από το μυαλό σου αν η κοπέλα είναι ντροπαλή είναι το ενδεχόμενο να κάνει εκείνη την πρώτη κίνηση. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί οπότε πρέπει να ξεκινήσεις εσύ τη συζήτηση. Αν διακρίνεις κατά τη διάρκεια της κουβέντας ότι δεν είναι εύκολο για εκείνη να μιλήσει πολύ τότε προτίμησε να της κάνεις ερωτήσεις ανοιχτού τύπου. Είναι επίσης σημαντικό να δείξεις ενδιαφέρον για τα πράγματα που της αρέσουν. Ένα ακόμα tip όσον αφορά την προσέγγιση είναι ότι είναι καλύτερα να την πλησιάσεις μόνος σου κι όχι έχοντας μαζί σου φίλους καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να την αγχώσει και να την κάνει να κλειστεί.

Δες επίσης: 10 Σημάδια που δείχνουν ότι μία γυναίκα φλερτάρει μαζί σου!

2. Να είσαι συνεπής στη συμπεριφορά σου

άντρας γυναίκα συζητούν χαμογελάν φλερτάρεις ντροπαλή κοπέλα

Το να στέλνεις ανάμεικτα μηνύματα σίγουρα δε θα δουλέψει σε μια κοπέλα χαμηλών τόνων. Αντίθετα, μια τέτοια συμπεριφορά θα την μπερδέψει και θα την κάνει να αναρωτηθεί αν αξίζεις τον κόπο. Γι’ αυτό προσπάθησε να κρατάς μια συνέπεια στη συμπεριφορά σου, χωρίς έντονες διακυμάνσεις ώστε να κάνεις την κοπέλα που σου αρέσει να νιώσει ασφάλεια μαζί σου και έτσι να σου ανοιχτεί πιο εύκολα.

Δες επίσης: 5 Κακές συνήθειες που έχεις όταν φλερτάρεις!

3. Δώσε χρόνο

κοπέλα χαμογελαστή μιλάει με άντρα

Αν αυτή που σου αρέσει είναι συνεσταλμένη τότε το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να περιμένεις όλα να κυλήσουν γρήγορα. Αντίθετα, θα πρέπει να δώσεις χρόνο στο να γνωριστείτε καλύτερα ώστε να αισθανθεί άνετα μαζί σου. Καλύτερα λοιπόν να κανονίζεις ραντεβού σε μέρη που ευνοούν τις συζητήσεις ώστε να μπορείτε να τα πείτε άνετα.

Δες επίσης: Πως να φλερτάρεις εν μέσω Καραντίνας!

4. Δείξε το ενδιαφέρον σου με τη γλώσσα του σώματος

άντρας γυναίκα πίνουν καφέ φλερτάρεις ντροπαλή κοπέλα

Ίσως οι βιαστικές κινήσεις δεν είναι κατάλληλες όταν πρόκειται για μια ντροπαλή κοπέλα, ωστόσο υπάρχουν και διακριτικοί τρόποι να δείξεις το ενδιαφέρον σου. Κι ο πιο εκφραστικός είναι η γλώσσα του σώματος. Το βασικότερο είναι η οπτική επαφή καθώς είναι ένα δυνατό εργαλείο για να μεταδώσεις το ότι σου αρέσει. Μην ξεχνάς να έχεις όλο σου το σώμα στραμμένο προς τα εκείνη καθώς κάτι τέτοιο υποδηλώνει ότι έχει την αμέριστη προσοχή σου.

Related Posts