άνδρας φλέρταρει μια γυναίκα

5 Κακές συνήθειες που έχεις όταν φλερτάρεις!

by theman

Για να φλερτάρεις σωστά με μία γυναίκα πρέπει να ξέρεις που σε παίρνει και να ακολουθείς τα όρια. Ούτε να πιέζεις καταστάσεις και να μην σου απαντάει και ούτε να το κυνηγάς μόνος σου. Όλα ξεκινάν και καταλήγουν στο φλερτ. Κάτι τόσο απλό που γίνεται σύνθετο όταν αντικρίζουμε την γυναίκα που θέλουμε να φλερτάρουμε.

Οι κανόνες είναι οι βασικοί. Να είσαι ο εαυτός σου, να δείχνεις την αξία σου, να μην γίνεις χαλί να σε πατήσει. Δυστυχώς όμως γίνονται κάποια λάθη που επαναλαμβάνονται και μας βάζουν στο friendzone ή αντιμέτωπους με μία απόρριψη. Θα μάθεις λοιπόν, 5 κακές συνήθειες που έχεις όταν φλερτάρεις! 

Δες επίσης: 8 Τύποι γυναικών που θα συναντήσεις και πως να τις φλερτάρεις!

5 λάθη που κάνεις όταν προσεγγίζεις μία γυναίκα!

 

1) Το παίζεις τέλειος

Μην το παίζεις τέλειος αν δεν είσαι, άνδρας κοιτάει τον εαυτό του στον καθρέφτη

Νούμερο 1 λάθος που έχουμε κάνει όλοι όταν προσπαθούμε να φλερτάρουμε μία γυναίκα και να κερδίσουμε το ενδιαφέρον της. Το να παίξεις cool και άνετος δεν θα σε ανεβάσει στα μάτια της. Μπορεί μόνο στιγμιαία. Αλλά σε γενικό πλαίσιο, το άτομο που έχεις μπροστά σου μπορεί να αντιληφθεί πόσο αυθεντικός είσαι. Ειδικά όταν πρόκειται για γυναίκα που είναι “γάτες” στην γλώσσα του σώματος, θα νιώσει κατευθείαν το ψέμα που θα πεις ή ότι απλά προσποιείσαι. Εξάλλου, αν δείχνεις υπερβολικά άνετος και χαλαρός ενώ δεν το υποστηρίζεις, θα σε κάνει να φανείς άκομψο και σίγουρα θα πέσεις στα μάτια της. Ακολούθα λοιπόν την μπανάλ έκφραση: “μείνε ο εαυτός σου”. Για κάποιο λόγο την λένε!

Δες επίσης: Πως να φλερτάρεις εν μέσω Καραντίνας!

2) Σε όλα ναι

Λέει σε όλα ναι

Αν το κάνεις επίτηδες, σταμάτα το όσο πιο γρήγορα μπορείς. Δεν θα κερδίσεις την εύνοια ή το ενδιαφέρον ενός ατόμου απλά με το να λες σε όλα ναι. Έρευνες έχουν δείξει ότι αυτός που συμφωνεί συνέχεια στα λεγόμενα σου σε κάνει να αισθάνεσαι καχυποψία και να μην τον παίρνεις στα σοβαρά. Γιατί; Πολύ απλά όταν συμφωνείς και δεν λες την πραγματική σου γνώμη αυτό θα σε φέρει αντιμέτωπο με καταστάσεις που θα σε προδώσουν. Είτε θα νιώσεις άβολα σε μία επόμενη ερώτηση ή πρόταση είτε θα αποφανθεί ότι εν τέλει δεν ήσουν τόσο ψημένος όσο έλεγες!

Σε κάθε περίπτωση, μείνε ο εαυτός, πες την πραγματική σου γνώμη και μην σε νοιάζει αν θα σε συμπαθήσει ή όχι. Στην τελική, αυτό αρέσει σε σένα και δεν μας πέφτει λόγος!

Δες επίσης: 7 Λάθη στο φλερτ που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις!

3) Της παίρνεις συνέντευξη

Ρωτάει συνέχεια και βαριέται η γυναίκα

Ακόμα ένα τεράστιο λάθος όταν φλερτάρεις με μία γυναίκα. Βγαίνετε λοιπόν σε ραντεβού, καλά ως εδώ, αλλά στην συνέχεια, “βγάζεις” το μπλοκάκι και ξεκινάς. Μέγα λάθος όταν φλερτάρουμε. Όχι και πάλι όχι! Μην ξεκινάς με τις καθιερωμένες σου ερωτήσεις, του τύπου, “με τι ασχολείσαι” “που μένεις” και άλλα. Για να γίνεις καλύτερος στην επικοινωνία προσπάθησε να το κάνεις ουσιαστικά. Μην ρωτάς αν ξέρεις και έχεις σχεδιάσει την επόμενη ερώτηση. Άσε την κουβέντα να κυλήσει και πιάσου από τα λόγια της.

Έρευνες έχουν δείξει επίσης ότι όσο οι γυναίκες απαντούν στην ερώτηση που της τίθεται, εμείς σκεφτόμαστε την επόμενη και έτσι δεν δίνουμε την απαραίτητη προσοχή! Χάνεις το δάσος όμως.

Tip: Άκου τι σου λέει, δείξει ότι την καταλαβαίνεις γνέφοντας 3 φορές καταφατικά προς τα δεξιά και κοίτα την στα μάτια. Ένα ακόμα τρικ είναι να γέρνεις μπροστά όταν μιλάει ο άλλος και να μην σταυρώνεις τα χέρια σου. Έτσι θα φανείς και αξιόπιστος και ότι δίνεις την δέουσα σημασία!

Δες επίσης: 9 Τρόποι για βελτίωση της επικοινωνίας σου με τους άλλους!

4) Ρίξε λίγο το εγώ σου

Άνδρας κοιτιέται στον καθρέφτη, δεν ρίχνει εγωισμό

Δεν εννοώ να μην μιλάς για τον εαυτό σου. Ίσα ίσα αυτό θα δείξει ότι δεν είσαι σίγουρος για σένα και δεν έχεις το θάρρος και την αυτοπεποίθηση να εκφραστείς και να γνωρίσεις ένα άτομο. Όταν φλερτάρεις λοιπόν, άσε την γυναίκα να μιλήσει και ακολούθα την ροή. Μην πιέζεις τις καταστάσεις και μην προσπαθείς να χωρέσεις ένα “Εγώ…” όποτε μπορείς. Θα φανείς κομπλεξικός και ψεύτικος καθώς προσπαθείς να ανεβάσεις τον εαυτό σου.

Μην ξεχνάς ότι ένας άνδρας που έχει αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση δεν θα επιδιώξει να μιλήσει για τον εαυτό του μόνο και μόνο για να αναγνωριστεί η αξία του. Τέλος, σκέψου μόνο πόσες φορές απέκλεισες εσύ ένα άτομο επειδή αυτό μιλούσε για τον εαυτό του και είχατε ανιαρές συζητήσεις χωρίς καθόλου σπίθα.

Δες επίσης: 10 Τρόποι για να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση!

5) Έχεις επιθετική συμπεριφορά

Άνδρας γίνεται επιθετικός προς την γυναίκα, λάθη όταν πας να φλερτάρεις

Ένα λάθος που κάνεις όταν φλερτάρεις και δεν θες να αποδεχτείς την επικείμενη απόρριψη. Συνήθως το κάνεις όταν προσεγγίζεις μία κυρίαρχη γυναίκα! Μην μένεις στα λόγια της για το ποιος είσαι, δεν σε καθορίζουν αυτά. Κανείς δεν βελτιώθηκε μέσα του χωρίς προσωπική δουλειά. Και αν θεωρείς ότι χρειάζεσαι την επιβεβαίωση της γυναίκας για να νιώσεις οκ με τον εαυτό σου τότε σίγουρα θες λίγο χρόνο μόνος σου. Μην ψάχνεις να ανεβάσεις το εγώ σου μόνο και μόνο για να δείξεις ότι έχεις κάποια αξία. Οι γυναίκες το μυρίζονται χιλιόμετρα και η επιθετική συμπεριφορά του τύπου “γιατί ασχολήθηκα μαζί σου είσαι ότι χειρότερο” θα δείξει τις ανασφάλειες σου και το αν είσαι κούφιος μέσα ή όχι!

Tip: Κράτα στο μυαλό σου ότι δεν κρίνεται η ζωή σου από την απόρριψη ή την επιβεβαίωση μιας γυναίκας. Είσαι αυτός που είσαι και εμάς δεν μας αφορά!

Δες επίσης: Πως να φλερτάρεις εν μέσω Καραντίνας!

Πως να φλερτάρεις σωστά

Απόφυγε αυτά τα λάθη όταν φλερτάρεις, ζευγάρι πίνει καφέ

Αφού μιλήσαμε για τα λάθη ας πούμε τουλάχιστον πως μπορούμε να προσεγγίσουμε σωστά μία γυναίκα. Αρχικά πάντα έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν πρέπει να δείξουμε κάτι ψεύτικο. Η συζήτηση θα προωθηθεί μόνη της και δεν χρειάζεται να έχουμε το μπλοκ με τις ερωτήσεις μπροστά μας. Το ίδιο ισχύει και αν φλερτάρεις μέσω μηνυμάτων. Πριν βγεις, βάλε την αγαπημένη σου μουσική, νιώσε τον εαυτό σου κυρίαρχο πάνω σου και ότι δεν σε νοιάζει η γνώμη του καθενός. Απλά βγαίνεις για να περάσεις όμορφα! Βάλε τα ρούχα που θα σε κάνουν να αισθανθείς ωραίος και αυτό είναι που θα εκπέμψεις και στην γυναίκα που θα συναντήσεις!

Related Posts