Πως να προσεγγίσεις μια γυναίκα στην ίδια παρέα!

by theman

Oι περισσότεροι μας έχουμε υπάρξει στην θέση του να θέλουμε να πλησιάσουμε μια γυναίκα της ίδιας παρέας. Είτε είμαστε καινούργιοι σε αυτήν, είτε κάνουμε καιρό παρέα πρέπει να το χειριστούμε κομψά και αρκετά προσεκτικά. Δεν θέλουμε ούτε να μπούμε friendzone αλλά ταυτόχρονα δεν θα την προσεγγίσουμε όπως προσεγγίζαμε μια κοπέλα στο μπαρ.

Δεν πρέπει να φλερτάρουμε από την αρχή και να την απομονώσουμε. Αν καταλαβαίνουμε ότι αυτή μας φλερτάρει, είναι εύκολο, αλλά αν όχι τότε πρέπει να τηρήσουμε κάποιος κανόνες και να ακολουθήσουμε κάποια tips! Θα μάθουμε λοιπόν 5 συμβουλές για να προσεγγίσεις μια κοπέλα της ίδιας παρέας.

Δες επίσης: Πως να δραπετεύσεις από το friend zone!

Tips για να φλερτάρεις μια κοπέλα στην ίδια παρέα

1) Προσοχή στα ψιλά γράμματα

Άντρας που μιλάει και γίνεται βαρετός

Όταν μιλάμε για ψιλά γράμματα στην συγκεκριμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο τι είδους σχέση έχετε. Αν είστε χρόνια φίλοι, σκέψου αν αξίζει να χαλάσει μια παρέα μετά από αυτό. Η περίπτωση αυτή είναι πολύ πιθανή όταν ένας από τους δύο το βλέπει πιο σοβαρά και έχουν αλλάξει τα συναισθήματα του. Αυτό θα έχει συνέπεια να την ξενερώσεις και να βρίσκεται σε δύσκολη πλέον θέση, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ή και να σε ghostαρει. Οπότε ζύγισε τις καταστάσεις, δες πόσο σε παίρνει να ανοίξεις τα χαρτιά σου και αν δεν διακυβεύεται η φιλία σας, τότε έχεις το “πράσινο” φως!

Δες επίσης: 10 Συμβουλές για να φλερτάρεις σωστά μια γυναίκα!

2) Δες αν υπάρχει αμοιβαία έλξη

Η γυναίκα ενώ είναι στην ίδια παρέα αισθάνεται έλξη προς τον άντρα

Πριν κάνεις οτιδήποτε σε κίνηση μπορείς να τσεκάρεις αν υπάρχει κάτι από πλευρά της. Αν για παράδειγμα ξέρεις ότι περνάει έναν χωρισμό είναι πιθανόν να έχει κλειστεί στον εαυτό της ή να είναι έτοιμη να δοκιμάσει καινούργιες εμπειρίες. Αυτό θα το καταλάβεις από το πως περνάει τον χρόνο της, την τρέχουσα ψυχολογική της κατάσταση και την όρεξη της να φλερτάρει με κάτι καινούργιο.

Αν η απάντηση στα πάνω ερωτήματα είναι θετική, το επόμενο βήμα είναι να δεις αν σε παίρνει στα σοβαρά. Γιατί; Όταν κάποια γυναίκα δεν εκτιμά την αξία σου τότε να είσαι σίγουρος πως δεν θα δημιουργηθεί ποτέ έλξη μεταξύ σας. Ο καθένας μας θέλει να νιώθει ότι αυτός που κυνηγάει είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι που δεν μπορούν να το έχουν όλες/όλοι.

Δες επίσης: 5 Συμπεριφορές που λατρεύουν οι γυναίκες σε έναν άντρα!

3) “Κλέψτην” από την παρέα

Ζευγάρι πίνει καφέ

Δεν εννοώ να το κάνεις οφθαλμοφανές ότι κάτι περίεργο τρέχει, αλλά μπορείς σταδιακά να κερδίσεις λίγο χρόνο από αυτήν. Μπορείς είτε να στείλεις κάποια μηνύματα που θα χτίσουν την προσωπική σας σχέση και θα της δώσουν μια κλιμάκωση. Μην ξεχνάς ότι μία γυναίκα για να σε προσέξει, πρέπει να είσαι εκεί απλά με όριο. Δεν λέω να της στέλνεις μέρα παρά μέρα, αλλά αν έχεις κάτι έξυπνο να πεις για το προηγούμενο βράδυ που περάσατε με την παρέα σας, τόλμησε το. Τα μεταξύ σας αστεία μπορούν να βοηθήσουν το κλίμα και να δώσουν μια ένταση στην συνομιλία σας.

Ίσως κιόλας την κάνεις να κατανοήσει ότι ταιριάζετε περισσότερο από ότι νόμιζε. Γενικά προσπάθησε να είσαι εκεί αλλά με έναν διακριτικό τρόπο. Μην μπεις στην φιλική ζώνη και για αυτό βάζε όρια και στις συζητήσεις και στον χρόνο που της αποδίδεις.

Tip: Αν ξέρεις το πρόγραμμά της κάνε το ραντεβού να φανεί αυθόρμητο. Στείλε μήνυμα ότι είσαι κοντά στο σπίτι της και μόλις έχεις τελειώσει το καφέ-ποτό σου και ότι ψήνεις να συνεχίσεις πριν πας σπίτι. Παίρνεις ρίσκο αλλά άμα βγει πέτυχες τζόκερ!

Δες επίσης: Τι να κάνεις και τι να αποφύγεις όταν της στέλνεις μήνυμα!

4) Διακριτικότητα το κλειδί

Η παρέα παίζει πόκερ

Ναι, διακριτικότητα και το να είσαι κομψός είναι το κλειδί σε αυτήν την υπόθεση που εμπλέκεται και η παρέα. Εννοείται δεν πρέπει να την σαπίσεις στα κομπλιμέντα που θέλει να ακούσει. Εννοείται επίσης δεν θα την καλέσεις σε ραντεβού! Πρέπει να αφήσουμε τον χρόνο να κυλήσει και να κάνουμε την ίδια να καταλάβει ότι κάτι αλλάζει μέσα της. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που μπορούμε να το πιέσουμε. Θα το καταλάβει μόνη της ανάλογα με το αν ταιριάζετε ή αν την ελκύεις σαν τύπος και σαν εμφάνιση.

Η παρέα δεν πρέπει να καταλάβει το ότι κάτι τρέχει μεταξύ σας. Είναι πολύ πιθανόν να αισθανθεί και η ίδια περίεργα και να μπλοκαριστεί. Αν αρχίζει να μην σου απαντάει στα μηνύματα ή να σε απομακρύνει, σεβάσου το και δώσε τον χώρο που θέλει. Δεν πρέπει να γίνουμε ποτέ φορτικοί και πιεστικοί, καθώς αυτό μειώνει την αξία μας και το πόσο ελκυστικοί φαινόμαστε στον άλλον. Κανείς δεν θα ήθελε κάποιον να τον πρεσάρει!

Δες επίσης: 9 Πράγματα που δεν πρέπει να πεις σε μια γυναίκα!

5) Παίξε με τα όρια

Άντρας που βγάζει φώτο με την γυναίκα

Αυτή θα είναι η κλιμάκωση των πράξεων μας. Τι εννοώ με το παίξε με τα όρια; Αν καταλάβεις ότι η κατάσταση μπορεί να μετατραπεί και σε ερωτική πέραν της φιλικής τότε μπορείς να προβείς σε διάφορες κινήσεις. Ποιες είναι αυτές; Μερικά πειράγματα θα βοηθήσουν να κλιμακώσουν την ένταση μεταξύ σας. Προσοχή όμως, το πείραγμα δεν είναι κάθε φορά flirty. Μπορείτε με το ύφος να το κάνετε εσείς αλλά δεν πρέπει να είναι παρεξηγήσιμο και να αισθανθεί επίθεση.

Μπορείτε να αναφερθείτε σε χαζομάρες που κάνατε μαζί ή ακόμα και όταν της δώσατε μια συμβουλή και δεν την ακολούθησε. Φράσεις όπως “άκουσε με ξέρω κάτι παραπάνω” ή “εσένα σε συμπαθώ λίγο περισσότερο” με το κατάλληλο ύφος και την κατάλληλη ατμόσφαιρα μπορεί να ξεκλειδώσει μια ωραία απάντηση.

Tip: Δοκιμάστε να επικοινωνήσετε σωστά και με τα δικά σας αστεία (inside) και δώσε προσοχή στην γλώσσα του σώματος της και στα σημάδια που σου δίνει. Τέλος, τα αγγίγματα στον αγκώνα μπορούν να θεωρούνται “αθώα” σαν το φλερτ αλλά δεν είναι. Δείχνουν συμπάθεια και προτίμηση, ενώ δίνεται την εντύπωση στον συνομιλητή σας ότι είστε αξιόπιστος και τον χαλαρώνετε περισσότερο.

Δες επίσης: Πως να φλερτάρεις εν μέσω Καραντίνας!

Τίτλοι τέλους

Άντρας και γυναίκα σκέφτονται

Μην ξεχνάς ότι αν έχετε μία υγιή σχέση, η οποία βασίζεται σε αμοιβαίο σεβασμό και οι προθέσεις σας είναι αμιγώς φιλικές, καλό είναι να απομακρυνθείτε πριν ανοίξετε τα χαρτιά σας. Μην της προτείνετε να έρθει σπίτι σας! Να είστε διακριτικοί και να βλέπετε πότε σας παίρνει. Αν σας απομακρύνει και δεν σας απαντάει, τότε είναι οι τίτλοι τέλους. Αλλιώς; Προσέγγισε την γυναίκα που σου αρέσει με “αθώα” αγγίγματα και πειράγματα ή και κομπλιμέντα και δείτε που θα σας οδηγήσει!

Related Posts