γυναικεία απιστία

Πώς θα καταλάβεις αν σε απατά!

by theman

Αγαπητέ αναγνώστη, αυτό είναι ένα θέμα που ένα 98% των ανδρών δεν θέλει καν να σκεφτεί. Αλλά για να μπήκες σε αυτό το άρθρο, είναι πολύ πιθανό να έχεις την απορία: “Με απατά ή όχι;”

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που πάρα πολλοί άνδρες αντιμετωπίζουμε κάποια στιγμή στη σχέση μας, σαν να σου λέει η διαίσθησή σου ότι κάτι πάει λάθος και να σκέφτεσαι μήπως το κορίτσι δίπλα σου δεν είναι τελικά όσο πιστό νόμιζες.

Αλλά σου έχω κυρίως καλά νέα καθώς θα δούμε μερικές συμπεριφορές που προδίδουν απιστία και μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν κάτι πάει όντως λάθος. Φυσικά θες να την αντιμετωπίσεις και να την ρωτήσεις ανοιχτά αν σε απατά, αλλά πριν από αυτό ας δούμε σε ποιες περιπτώσεις μια τέτοια υποψία είναι βάσιμη. Το τελευταίο που θες είναι να βλέπεις τέρατα εκεί που δεν υπάρχουν!

Δες επίσης: Τι να κάνεις αν η σύζυγός σου σε απατά!

5 Σημάδια ότι μπορεί η κοπέλα σου να είναι άπιστη

 

1. Δεν σου μιλάει με τον ίδιο τρόπο όπως παλιότερα

μαλωμένο ζευγάρι

Φυσικά αυτό δεν αναφέρεται σε σχέσεις που μόλις πέρασαν από τον πρώτο στάδιο που είστε “στα μέλια”, στο αμέσως επόμενο, που επιστρέφεται σε μια καθημερινότητα. Σε αυτή την περίπτωση είναι αναμενόμενο να συνηθίσετε ο ένας τον άλλον λίγο περισσότερο και όπως είναι φυσικό να γυρίσετε σε μια φυσιολογική ρουτίνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε απατά!

Οι ψύλλοι πρέπει να σου μπουν στα αυτιά όταν αφού είστε ήδη μετά από ένα καιρό μαζί, τα μηνύματα και οι κλήσεις της, καθώς και η επικοινωνία της από κοντά, αλλάζουν τόνο. Αυτό σημαίνει ότι την Κυριακή ήσασταν ακόμα “όλα καλά” και από την Δευτέρα και μετά κάτι άλλαξε που δεν μπορείς ακριβώς να το προσδιορίσεις. Μπορεί να είναι πιο ψυχρή απέναντί σου, να θέλει να βλέπεστε λιγότερο, να απαντάει πιο αργά στα μηνύματα ή κάτι παρεμφερές.

Αυτό συμβαίνει μερικές φορές αν απλά έχει μια κακή μέρα ή βδομάδα στη δουλειά και είναι απλά κουρασμένη. Αν όμως συνεχίζεται για αρκετό καιρό, δυο με τρεις εβδομάδες σερί, καλό είναι να σε πονηρέψει!

Ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι να την ρωτήσεις κατευθείαν για αυτό, ότι δηλαδή έχει παρατηρήσει μια αλλαγή στην συμπεριφορά της και ότι σου δίνει την συγκεκριμένη εντύπωση. Ανάλογα με το πωε θα σου απαντήσει, πράττεις ανάλογα!

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι έχει ξενερώσει μαζί σου!

2. Δεν θέλει να βγείτε μαζί ραντεβού για αρκετό καιρό

αδιάφορο ζευγάρι τραπέζι

Ένα ζευγάρι επιβάλλεται να έχει ρομαντικές στιγμές τακτικά, κατά κανόνα τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για να κρατήσει το πάθος ζωντανό. Δεν αναφέρομαι μόνο στις πιο προσωπικές στιγμές, αλλά γενικά στο να περνάτε χρόνο μαζί και να κάνετε πράγματα. Ας πούμε να πάτε για ένα χορό, ή να βγείτε για ποτό ή να κάνετε κάτι που αρέσει και στους δύο, π.χ. κολύμβηση.

Είναι απόλυτα λογικό μερικές φορές να μην υπάρχει χρόνος στο πρόγραμμα του ενός από τους δύο ή και των δύο, αλλά οι σχέσεις για να διατηρηθούν χρειάζονται επικοινωνία και επαφή. Σαν άμεση συνέπεια, αν ξέρεις ότι η άλλη έχει χρόνο και δεν είναι όλη μέρα στη δουλειά ή σε υποχρεώσεις, υπάρχει μια βάσιμη πιθανότητα να μην θέλει να διατηρήσει την σχέση.

Αν δεν θέλει να διατηρήσει την σχέση, δεν είναι καθόλου απίθανο να σε απατά!

Δες επίσης:3 πιθανά σημάδια απιστίας από την κοπέλα σου!

3. Δεν θέλει να πάτε διακοπές μαζί

ηλεκτρονικά αεροπορικά εισητήρια

Αν θέλει να πάει διακοπές με τις φίλες της για 4-5 μέρες, αυτό δεν είναι πρόβλημα. όλοι θέλουμε να περάσουμε χρόνο με τους κολλητούς μας και να διασκεδάσουμε για λίγο καιρό. Και αν δεν σου έχει δώσει δικαιώματα ότι μπορεί να φερθεί άπιστα, δεν βλέπω το λόγο να δυσανασχετίσεις.

Τώρα, αν δεν θέλει να πάτε διακοπές μαζί άσχετα με το τι θα κάνει με την παρέα της, αυτή είναι μια τεράστια κόκκινη σημαία που καλά θα κάνεις να προσέξεις. Ας πάει 5 μέρες με τις φίλες της και 5 μέρες μαζί σου. Ακούγεται πολύ καλύτερο σαν προοπτική. Γιατί οι διακοπές εξάλλου, είναι χρόνος που θες να περάσεις διαφορετικά από την καθημερινή ρουτίνα, με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αν δεν θέλει να πάτε μαζί καθόλου, εγώ θα αναρωτιόμουν και θα ρώταγα γιατί; Φυσικά αυτό δεν σημαίνει τελεσίδικα ότι σε απατά, αλλά είναι ένας πολύ καλός λόγος να την αντιμετωπίσεις.

Δες επίσης: Διακοπές με φίλους και σχέση. Δες τι να κάνεις για να μην τσακωθείς!

4. Σου ζητάει για καιρό συγκεκριμένα πράγματα και ξαφνικά σταματάει

γυναίκα απογοητευμένη από σύζυγο

Όπως και το πρώτο σενάριο, που δεν σου μιλάει με τον ίδιο τρόπο, έτσι και εδώ, η αλλαγή συμπεριφοράς θα πρέπει να σε πονηρέψει. Αν σου ζητάει για καιρό πράγματα που νιώθει ότι θα ήθελε στη σχέση σας και τα αρνείσαι για αρκετό καιρό, αυτό μπορεί να την οδηγήσει να τα ψάξει αλλού.

Αν για παράδειγμα, σου ζητάει να βγαίνετε πιο συχνά ραντεβού αλλά εσύ νιώθεις ότι σε πιέζει και μετά από λίγο καιρό σταματάει να στο ζητάει, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μιλήσετε. Το ιδανικό είναι να ξεκαθαρίσεις από την αρχή ότι έχει πρόβλημα χρόνου, αν υπάρχει και να δείτε πως μπορείτε να το κανονίσετε να βρείτε τη χρησή τομή.

Ναι μεν αυτό αφαιρεί από τον αυθορμητισμό της σχέσης, και μάλιστα αρκετά, αλλά δοκίμασε να μην βγαίνετε ποτέ. Θα καταλήξετε σε μια σχέση που δεν ικανοποιεί κανέναν από τους δύο και αυτό μπορεί να είναι την τελειώσει κιόλας.

Αν δεν θέλεις να σε απατά, σε πολλές περιπτώσεις το πρώτο βήμα είναι να δεις τι ανάγκες έχει το άλλο άτομο από τη σχέση, όπως κι εσύ φυσικά, και να δείτε πως μπορείτε να τις καλύψετε με τον πιο πρακτικό και βιώσιμο τρόπο!

Δες επίσης: 7 Τρόποι να δείξεις στην κοπέλα σου ότι την αγαπάς!

5.Αν νιώθει ότι η σχέση σας έχει γίνει βαρετή

άντρας μοναχικός φθινόπωρο

Πριν μερικά χρόνια έγιναν διάφορες έρευνες σε ποντίκια, που έχουν παρόμοια εγκεφαλική δομή με εμάς, για να ελέγξουν αν η βαρεμάρα τα κάνει πιο ευάλωτα στον εθισμό στην κοκαϊνη. Ο λόγος που έκαναν αυτό το πείραμα ήταν για να δουν αν και εμείς όταν βαριόμαστε, είμαστε πιο ευάλωτοι σε συμπεριφορές που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα κάναμε ποτέ.

Αυτό που ανακάλυψαν, είναι ότι τα ποντίκια που είχαν μια ομαλή καθημερινότητα, με αρκετό φαγητό, κοινωνική ζωή, ικανοποιητικές “προσωπικές στιγμές” και είχαν πράγματα να κάνουν, δεν πλησίαζαν καν το ναρκωτικό.  Τα ποντίκια αντίθετα που βρίσκονταν σε ένα κλουβί χωρίς άλλα ποντίκια ή παιχνίδια και βαριόντουσαν μέχρι θανάτου, πάταγαν το κουμπί που έριχνε κοκαϊνη στο πιάτο τους μέχρι να πάθουν ανακοπή.

Μπορεί να μην είμαστε ποντίκια, αλλά αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από το πείραμα είναι ότι η βαρεμάρα μπορεί να μας κάνει πολύ ευάλωτους σε πολύ καταστροφικές συμπεριφορές. Το ίδιο ισχύει και στις σχέσεις. Αν δεν βγαίνετε, δεν ανανεώνεται την σχέση, δεν περνάτε καλά με διαφορετικούς τρόπους, η έκσταση που φέρνει το να κάνεις κάτι που κανονικά δεν επιτρέπεται, όπως ας πούμε να απιστήσεις, θα φανεί στο κορίτσι σου, όπως και η κοκαϊνη στα προαναφερθέντα τρωκτικά.

Μην αφήσεις την σχέση σου να γίνει βαρετή για κανένα λόγο!

αντρας μονος παράθυρο απατά

Δες επίσης: 5 Λύσεις αν νιωθεις ότι η σχέση έχει γίνει βαρετή!

Συνοψίζοντας τα παραπάνω, υπάρχουν αρκετά σημάδια ότι η κοπέλα σου μπορεί να σε απατά, τα οποία όμως μπορείς να αντιμετωπίσεις με σχετική ευκολία αν τα προλάβεις νωρίς. Ο βασικός στόχος είναι να κρατήσεις μια σχέση γεμάτη ενδιαφέρον και να επικοινωνείς με το άλο άτομο διότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να αποτρέψεις το χειρότερο σενάριο.

Αν δεν θέλεις η κοπέλα σου να είναι άπιστη, μπορείς να φροντίσεις να μην λείπει κάτι ουσιαστικό από την σχέση σας, και η προστασία του ρομαντισμού είναι το πιο δυνατό σου όπλο για να το κάνεις, έστω και αν πρέπει να θυσιάσεις ένα μέρος του χρόνου σου για να το καταφέρεις.

Related Posts