ενδείξεις ότι η κοπέλα σου σε απατά

3 Πιθανά σημάδια απιστίας από την κοπέλα σου!

by theman

Την απιστία τη φοβόμαστε όλοι στις σχέσεις μας. Συχνά κάνουμε από την καχυποψία μας έντονες σκηνές ζήλιας που μπορείς να είναι άδικες ή αναίτιες για τον σύντροφό μας. Τί γίνεται όμως αν υπάρχει όντως κάτι που σου κρύβει; Δες τα πιθανά σημάδια απιστίας από την κοπέλα σου.

Είναι μύθος η άποψη ότι μόνο οι άντρες απιστούν. Και οι γυναίκες δυστυχώς απατάνε συχνά τον σύντροφό τους και δε δικαιολογείται για κανέναν λόγο. Σήμερα σου δείχνουμε τα βασικά σημάδια απιστίας.

Αν εντοπίσεις κάποιο από αυτά στη σχέση σου δε σημαίνει ότι σίγουρα συμβαίνει! Είναι όμως μια ένδειξη που πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις να το ερευνήσεις. Όπου κι αν καταλήξεις όμως, καλό είναι να είσαι αισιόδοξος και ψύχραιμος και να μην αντιδράς παρορμητικά!

Πώς να καταλάβεις τα σημάδια απιστίας!

 

Έγινε πολύ επιθετική μαζί σου

σημάδια ότι σε απατά επιθετικότητα

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Είναι στη φύση του ανθρώπου όταν νιώθει τύψεις για κάτι που έκανε και φόβο μην τον ανακαλύψουν να εξαπολύει κατηγορίες. Είναι ο τρόπος για να “κρυφτεί” και να στρέψει αλλού την προσοχή.

Αν παρατηρήσεις ότι γίνεται ξαφνικά υπερβολικά καχύποπτη μαζί σου, έχε τον νου σου. Αν πχ αρχίσει αναίτια να σε κατηγορεί ότι την απατάς ή ότι της κρύβεις πράγματα, ίσως είναι ένα από τα σημάδια απιστίας από την κοπέλα σου!

Δες επίσης: Τί να κάνεις αν η σύζυγός σου σε απατάει!

Έγινε πολύ μυστικοπαθής

σημάδια απιστίας μυστικοπάθεια

Μέχρι τώρα στη σχέση σας είχατε συνηθίσει να τα μοιράζεστε και να τα συζητάτε όλα. Ξαφνικά, αρχίζει να αποφεύγει να απαντάει στις ερωτήσεις σου. Προσπαθεί να αλλάξει θέμα και να μη σου πει πώς πέρασε χθες ή πού θα πάει σήμερα.

Ξαφνικά παρατηρείς ότι έβαλε κωδικούς σε κάθε ηλεκτρονική συσκευή. Βάζει το κινητό στο αθόρυβο και το γυρνά ανάποδα όταν είσαι δίπλα της. Όλα αυτά μπορεί να είναι πιθανά σημάδια απιστίας.

Δες επίσης: Πότε το αθώο φλερτ θεωρείται απιστία!

Ενδείξεις ότι η σύντροφός σου μπορεί να σε απατά!

Δεν έχεις πια ενεργό ρόλο

γυναίκα που αγνοεί σύντροφο

Οι γυναίκες είμαστε πολύ συναισθηματικά όντα και θέλουμε να νιώθουμε το ενδιαφέρον και την επικοινωνία συνεχώς με τον σύντροφό μας. Έτσι ήταν και η κοπέλα σου ως τώρα. Σου μιλούσε για τα πάντα, έκανε σχέδια κοινά για διασκέδαση ή διακοπές μαζί σου, σου έλεγε τις σκέψεις και τα προβλήματά της.

Έψαχνε την αγκαλιά σου και αναζητούσε χρόνο να περάσει μαζί σου. Ξαφνικά σε αποκλείει από τα πάντα στη ζωή της, σε αγνοεί. Δε σου ανοίγεται, δε σε συμπεριλαμβάνει στα προγράμματά της και έχει χαθεί κάθε σύνδεση μεταξύ σας. Ίσως πρέπει να προβληματιστείς.

Δες επίσης: 5 Tips για να μη χαθεί η μαγεία σε μακροχρόνια σχέση!

Προφανώς όλα τα παραπάνω είναι απλές ενδείξεις. Μπορεί να μην υπάρχει κανένα από αυτά τα σημάδια και η κοπέλα σου να σε απατά ή να υπάρχουν όλα τα σημάδια απιστίας και να μην σε απατά.

Μη βιαστείς να συμπεράνεις. Δώσε χρόνο ώστε να παρατηρήσεις καλύτερα τη συμπεριφορά της. Συμβουλεύσου φίλους. Συζήτησέ το μαζί της και ίσως με κάποιο ειδικό σχέσεων. Οι σχέσεις είναι πολύτιμες και θέλουν δουλειά.

Related Posts