Τι να κάνεις αν η σύζυγος σου σε απατάει!

by tzinav
γυναίκα απαταει τον άνδρα της

Το να μάθεις ότι η σύντροφος σου είναι άπιστη είναι πολύ δύσκολο. Τα πράγματα βέβαια είναι ακόμα χειρότερα αν είστε παντρεμένοι και πρόκειται για εξωσυζυγική σχέση. Μπορεί λοιπόν να αισθάνεσαι ότι ο κόσμος σου διαλύθηκε αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις αν η σύζυγος σου σε απατάει.

Ακόμα κι αν η γυναίκα σου είναι άπιστη πρέπει να σταθείς στα πόδια σου. Δες τι μπορείς να κάνεις αν η σύζυγος σου σε απατάει!

6 Συμβουλές αν η γυναίκα σου είναι άπιστη!

 

Μην ξεσπάς στο τρίτο πρόσωπο

γαυναικα απαταει τον άνδρα της

Μπορεί να νιώθεις οργή και θυμό προς το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα σας αλλά δεν πρέπει να ξεσπάσεις επάνω του. Εξάλλου, δεν είναι κάποιος από τον οποίο πρέπει να έχεις απαιτήσεις και δεν είναι αυτός που σε πρόδωσε. Άσε που με το να εκφραστείς βίαια απέναντι του μόνο προβλήματα σε εσένα θα προκαλέσεις.

Δες επίσης: Πότε το αθώο φλερτ θεωρείται απιστία;

Μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους

άντρες συζητούν σύζυγος απατάει

Μια τέτοια περίοδος είναι σίγουρα δύσκολη για εσένα. Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεσαι ένα καλό δίκτυο στήριξης. Εκμυστηρεύσου την κατάσταση σε λίγους φίλους που ξέρεις ότι σε καταλαβαίνουν κι ότι θα σε στηρίξουν. Παρόλα αυτά δεν είναι ανάγκη να το συζητάς με πολλούς. Σκέψου ότι αν τα ξαναβρείς με τη γυναίκα σου όλα αυτά τα άτομα με τα οποία συζήτησες το πρόβλημα σου θα την κατακρίνουν.

Δες επίσης: 7 Λόγοι που οδηγούν τη γυναίκα στην απιστία!

Πρόσεχε την ψυχική σου υγεία

άντρας μιλάει σε ψυχολόγο

Εφόσον διανύεις μια δύσκολη φάση τότε η ψυχική υγεία σου είναι σε κίνδυνο. Για το λόγο αυτό είναι η κατάλληλη περίοδος να στραφείς σε κάποιον επαγγελματία, όπως έναν ψυχολόγο. Ένας ψυχολόγος θα σε βοηθήσει να επεξεργαστείς τις πληροφορίες και να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματα σου πριν μιλήσεις στη γυναίκα σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία ίσως γίνει πιο σαφές για εσένα ποια θέλεις να είναι η πορεία του γάμου σου.

Δες επίσης: 3 Κανόνες για όταν σε χωρίσει η σύντροφος σου!

Μίλησε στη σύζυγό σου για την απιστία της

στεναχωρημένο ζευγάρι μιλάει σύζυγος απατάει

Το να μιλήσεις στη γυναίκα σου είναι δύσκολο αλλά απαραίτητο. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να μάθεις τους λόγους που το έκανε. Αυτό θα έχει μεγάλη σημασία για την μετέπειτα απόφαση για τη σχέση σας. Ακόμα, μη διστάσεις να της εξηγήσεις πως σε έκανε να νιώσεις η συμπεριφορά της.

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για να μη τσακώνεσαι μαζί της!

Πάρε την απόφαση σου

άντρας γυναίκα σκυθρωποί

Αυτό που αναπόφευκτα έχεις να κάνεις είναι να αποφασίσεις τι θα γίνει με τον γάμο σας. Αν είσαι διατεθειμένος να συγχωρέσεις τη σύζυγο σου κι αν κι εκείνη το θέλει τότε ο γάμος σας μπορεί να συνεχιστεί. Αν νιώθεις ότι είναι κάτι που δε μπορείς να ξεπεράσεις τότε το διαζύγιο είναι μονόδρομος. Μόνο εσύ ξέρεις μέσα σου τι θέλεις και τι αντέχεις να κάνεις.

Άσε τα παιδιά έξω από την ιστορία

άντρας παίζει παιδιά

Αν υπάρχουν παιδιά τότε πρέπει σίγουρα να μείνουν έξω από αυτή την υπόθεση. Ακόμα κι αν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε διαζύγιο, τα παιδιά σας δεν πρέπει να ξέρουν για την εξωσυζυγική σχέση. Κάτι τέτοιο θα τους βάλει σε δύσκολη θέση, εξωθώντας τους να διαλέξουν μεριές.

Related Posts