γυναίκα γέρνει μπροστά πίσω άντρας καταλάβεις λέει ψέματα

Πως θα καταλάβεις ότι κάποια σου λέει ψέματα!

by tzinav

Το ψέμα είναι μια κοινή ανθρώπινη συμπεριφορά που ωστόσο συνήθως κάποιον πληγώνει. Ειδικά αν προέρχεται από την κοπέλα σου ή κάποια που σε ενδιαφέρει είναι ακόμα πιο δύσκολο. Εξάλλου, το ψέμα από μόνο του για κάποιους είναι λόγος χωρισμού ή τουλάχιστον κρίσης της σχέσης. Έτσι, είναι καλύτερα να καταλάβεις γρήγορα αν σου λέει ψέματα ώστε να φερθείς αναλόγως.

Παρόλο που το ψέμα δεν ανιχνεύεται πάντα, υπάρχουν μερικές συμπεριφορές που μπορούν να θεωρηθούν ως σημάδι ανειλικρίνειας. Μάθε λοιπόν πως θα καταλάβεις ότι κάποια σου λέει ψέματα!

5 Σημάδια ότι κάποια σου λέει ψέματα!

1. Πέφτει σε αντιφάσεις

γυναίκα γέρνει μπροστά πίσω άντρας καταλάβεις λέει ψέματα

Αν πιάσεις την κοπέλα σου να έρχεται συχνά σε αντιφάσεις όσον αφορά το πρόγραμμα της ή το παρελθόν της τότε τα πράγματα δεν είναι καλά. Φυσικά ως ένα βαθμό είναι απόλυτα φυσιολογικό να μη θυμάται την κάθε λεπτομέρεια ενός περιστατικού και να την προσθέτει σε μεταγενέστερη αφήγηση. Αν όμως βρίσκεις μεγάλες αντιφάσεις τότε ίσως πρέπει να αρχίσεις να παρατηρείς περισσότερο τη γενικότερη συμπεριφορά.

Δες επίσης: 5 Πράξεις που κάνουν τη σύντροφό σου να νιώθει άσχημα!

2. Κάνει αγχώδεις κινήσεις

γυναίκα παίζει με μαλλιά

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν πρόβλημα όταν λένε ψέματα και άλλοι που νιώθουν άβολα. Η δεύτερη κατηγορία ανθρώπων λοιπόν όταν λέει ένα ψέμα είναι πιθανό να συνοδεύεται από αγχωτικές κινήσεις όπως παιχνίδι με τα μαλλιά, δάγκωμα νυχιών και χειλιών ή κοιτώντας αλλού. Και πάλι δεν είναι απόλυτο ότι όποιος το κάνει αυτό λέει ψέματα αλλά μπορεί να λειτουργήσει σαν μια ένδειξη.

Δες επίσης: 5 Τρόποι να πλησιάσεις την κοπέλα που σου αρέσει!

3. Δεν είναι ξεκάθαρη στις ιστορίες της

γυναίκα ψεύτρα μεγάλη μύτη καταλάβεις λέει ψέματα

Τα άτομα που λένε ψέματα συνήθως αφήνουν θολά κάποια σημεία στις ιστορίες τους. Αυτό συμβαίνει για να μη χρειαστεί να δεχτούν ερωτήσεις πάνω σε αυτό το κομμάτι. Ίσως λοιπόν παρατηρήσεις ότι αφήνουν έξω από την αφήγηση σημαντικές λεπτομέρειες. Επιπλέον, ο τόνος της φωνής τους είναι συνήθως ασταθής και χωρίς σιγουριά. Παρατηρώντας αυτά τα στοιχεία ίσως οδηγηθείς σε δυσάρεστα συμπεράσματα.

Δες επίσης: Τι να αποφύγεις αν θέλεις πίσω την πρώην σου!

4. Έχει εκρήξεις θυμού

άντρας γυναίκα κοιτάνε αλλού κάθονται καναπέ

Αν παρατηρείς ότι η κοπέλα σου τσατίζεται πολύ όταν τη ρωτάς κάτι τότε ή την έχεις κουράσει πραγματικά με τις ερωτήσεις σου ή κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Σε περίπτωση λοιπόν που τη ρωτήσεις «τι έκανες χθες» και σου απαντήσει με θυμό «σου έχω ήδη πει» αυτό ίσως να υποδηλώνει ότι κάτι κρύβει.

Δες επίσης: 5 Πράγματα για να σκεφτείς πριν συζήσεις με την κοπέλα σου!

5. Κρύβει το κινητό της ή το γυρνάει ανάποδα

γυναίκα ψεύτρα μεγάλη μύτη καταλάβεις λέει ψέματα

Δες επίσης: 3 Τρόποι για να διατηρήσετε μια ευτυχισμένη σχέση για πάντα!

Εννοείται ότι υπάρχουν άτομα που μπορεί να ξεχάσουν το κινητό τους στην τσέπη τους για ώρες. Αν όμως η κοπέλα σου δεν συνήθιζε να είναι από αυτά τα άτομα και τώρα ξαφνικά έχει πάντα μακριά το κινητό της ή γυρισμένο από την ανάποδη ίσως να είναι σημάδι ότι δεν είναι απόλυτα ειλικρινής.

Related Posts