άντρας μιλάει με γυναίκα μπαρ πλησιάσεις κορίτσι

5 Τρόποι να πλησιάσεις την κοπέλα που σου αρέσει!

by tzinav

Όσο δυναμικός κι αν είσαι είναι λογικό να μην είσαι άνετος όταν πρόκειται να πλησιάσεις ένα κορίτσι που σου αρέσει. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι δείγμα δειλίας και συμβαίνει σχεδόν σε όλους. Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν ξεπεράσεις αυτό το κόλλημα μπορεί να χάσεις μοναδικές ευκαιρίες.

Μην ανησυχείς όμως γιατί υπάρχουν μέθοδοι για να περάσεις στο επόμενο βήμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθεις τους σωστούς τρόπους! Ανακάλυψε λοιπόν 5 τρόπους να πλησιάσεις το κορίτσι που σου αρέσει!

Πώς να προσεγγίσεις ένα κορίτσι που σου αρέσει!

 

1. Δώσε βάση στο βλέμμα

γυναίκα χαμογελάει σε άντρα στο δρόμο

Το βλέμμα είναι το παν! Μπορείς απλά με το σωστό βλέμμα να προσεγγίσεις την κοπέλα που σου αρέσει ή ακόμα και να καταλάβεις την αντίδραση της άλλης μεριάς. Έτσι, δε θα χρειαστεί να έρθεις στην άβολη θέση της απόρριψης. Κοιτώντας λοιπόν έντονα την κοπέλα αν δεις ότι ανταποδίδει το κοίταγμα τότε μπορείς να προχωρήσεις στο βήμα της γνωριμίας.

Δες επίσης: 3 Tips για να Μη σε δει ποτέ Φιλικά!

2. Κάνε ένα κομπλιμέντο

άντρας γυναίκα μιλάνε πίνουν καφέ πλησιάσεις κορίτσι

Οι γυναίκες πάντα εκτιμούν τα κομπλιμέντα, αρκεί βέβαια αυτά ένα είναι ειλικρινή και κομψά. Αν σου αρέσουν τα μαλλιά της ή το ντύσιμο της απλά πες της το! Πρόσεχε όμως να μην είσαι υπερβολικά εκφραστικός γιατί αυτό μπορεί να φανεί προκλητικό ή ακόμα και χυδαίο και θα την κάνει να νιώσει άβολα.

Δες επίσης: Πως να φλερτάρεις σωστά μεσώ διαδικτύου!

3. Πρόσφερε τη βοήθεια σου

άντρα βοηθάει μια γυναίκα με τη βαλίτσα της

Αν βλέπεις ότι η κοπέλα που σου αρέσει έχει κάποια δυσκολία και χρειάζεται τη βοήθεια τότε καλύτερα να είσαι εσύ αυτός που θα της την προσφέρει! Για παράδειγμα, αν κουβαλάει μια βαλίτσα ή αν ψάχνει το παλτό της στο μπαρ χάρισε της τη βοήθεια σου! Έτσι, θα φανείς ο ευγενικός και εξυπηρετικός ξένος και θα βρεις την αφορμή για να ανοίξετε κουβέντα.

Δες επίσης: 5 Συμπεριφορές που λατρεύουν οι γυναίκες σε έναν άντρα!

4. Βάλε τους φίλους σου στο πλάνο

αγόρια κορίτσια πίνουν στο μπαρ

Η βοήθεια των φίλων σου είναι πολύτιμη σε πολλούς τομείς αλλά ένα παραπάνω όταν πρόκειται για να σε φέρουν κοντά με την κοπέλα που σου αρέσει. Βάλε λοιπόν τους πιο ανοιχτούς και εξωστρεφείς από τους φίλους σου να συμβάλλουν ώστε να έρθουν οι δύο παρέες πιο κοντά.

Δες επίσης: 3 Τρόποι για να διατηρήσετε μια ευτυχισμένη σχέση για πάντα!

5. Μίλησε της με ειλικρίνεια

άντρας μιλάει με γυναίκα μπαρ πλησιάσεις κορίτσι

Δες επίσης: Πώς να καταλάβει μια γυναίκα ότι ενδιαφέρεσαι, χωρίς να δείχνεις απελπισμένος!

Καμιά φορά η ειλικρινής προσέγγιση είναι και η πιο πετυχημένη. Δε χρειάζεται λοιπόν να ψάχνεις αφορμές για να την πλησιάσεις ή να ανοίξεις κουβέντα. Πάρε λοιπόν μια ανάσα και πήγαινε να της πεις ότι σου αρέσει κι ότι θα ήθελες να γνωριστείτε. Ακόμα κι αν δεν πετύχει, σίγουρα θα εκτιμήσει το θάρρος και την αυτοπεποίθηση σου και θα κάνεις καλή εντύπωση!

Related Posts