gynaika apata

5 Σημάδια ότι μάλλον η κοπέλα σου σε απατά

by theman

Ενώ όλα ξεκίνησαν καλά, έχουν αρχίσει οι υποψίες να τρυπάνε το μυαλό σου. Μερικές περίεργες κινήσεις, κουβέντες και το ένστικτό σου, σου λένε ότι η κοπέλα σου σε απατά. Μήπως μερικά σημάδια που έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να μάθεις όλη την αλήθεια; Ήρθε η ώρα να παρατηρήσεις τα σημάδια για να καταλάβεις τι παίζει.

Όσο και αν σε πληγώνει αυτή η κατάσταση, είναι σημαντικό να μάθεις την αλήθεια. Πώς θα το κάνεις αυτό; Απλά συνέχισε να διαβάζεις. Δες παρακάτω 5 σημάδια ότι μάλλον η κοπέλα σου σε απατά!

Μήπως η σύντροφος σου σε απάτα;

 

1. Δίνει περισσότερη σημασία στο κινητό της

κοπέλα μιλάει στο τηλέφωνο στο ρεβάτι

Σίγουρα η τεχνολογία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Μήπως , όμως, εκείνη δείχνει παραπάνω ενδιαφέρον στο κινητό της απ’ ότι συνήθως; Όταν είστε μαζί δεν σταματά να το ελέγχει και δεν δίνει σημασία σε τίποτα άλλο παρά σε αυτό; Υπάρχει και η περίπτωση να την έχεις πιάσει να γελά ή να χαμογελά ενώ απαντάει. Όταν βέβαια την ρωτήσεις, θα σου πει ότι μιλάει με φίλες ή ότι είδε κάτι αστείο. Αυτά τα σημάδια δείχνουν ότι μάλλον η κοπέλα σου σε απατά. Φυσικά, μπορεί να είναι κάτι αθώο, όμως παρατηρώντας και τα υπόλοιπα σημάδια μπορεί να φτάσεις στο σωστό συμπέρασμα.

Δες επίσης : Πώς θα καταλάβεις αν σε απατά!

2. Το πρόγραμμα της είναι γεμάτο

άνδρας στεναχωρημένος δίπλα σε κρεβα΄τι

Από εκεί που είχατε κάποιες μέρες να βρίσκεστε, ξαφνικά προκύπτουν δουλειές, υποχρεώσεις, έξοδοι με φίλες. Το συγχωρείς πολλές φορές αλλά είναι μια κατάσταση που επαναλαμβάνεται. Είναι ακόμα ένα σημάδι ότι η κοπέλα σου σε απατά μάλλον. Τα Σάββατα της δεν είναι πλέον κενά για εσένα και με το ζόρι βγαίνετε ραντεβού. Μήπως πρέπει να το ερευνήσεις λίγο παραπάνω;

Δες επίσης : Οι 5 πιο Συχνοί λόγοι που οι γυναίκες Απατούν τον σύντροφό τους!

3. Δεν κάνει πια σχέδια για το μέλλον

άνδρας με βαλίτσα βλέπει ζευγάι σε καναπέ

Στην αρχή όλα ήταν καλά και σχεδιάζατε μαζί το μέλλον σας. Παρατηρείς, όμως, ότι κάθε αναφορά σου στο κοινό σαν μέλλον δεν έχει αντίκρισμα. Κάποιες φορές δεν απαντάει, δεν συμφωνεί με αυτά που τις λες, αλλάζει συζήτηση ή σου απαντάει με φράσεις όπως “θα δούμε”. Τότε, δυστυχώς, δεν σου έχω και τόσο καλά νέα. Όταν αποφεύγει να μιλήσει για το κοινό σας μέλλον, είναι πολύ πιθανό να μη σε βλέπει σε αυτό. Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις μια κουβέντα!

Δες επίσης : Τι να κάνεις αν η σύζυγος σου σε απατάει!

4. Φλερτάρει με άλλους μπροστά σου

η κοπέλα σου σε απατά - φλερτάρει με άλλον

Ο κάθε ένας είναι διαφορετικός. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι εξωστρεφείς, πολύ κοινωνικοί ή παραπάνω εκδηλωτικοί με αποτέλεσμα όλο αυτό να μεταφράζεται λανθασμένα ως φλερτ. Εάν δεν μιλάμε για έναν τέτοιο άνθρωπο και παρατηρείς ότι το ταίρι σου είναι πιο εκδηλωτικό απέναντι σε άλλος άνδρες ενώ είσαι μπροστά, τότε ίσως τα πράγματα να μην είναι τόσο καλά. Όταν είσαι σε σχέση με κάποιον και έχεις συναισθήματα γι’ αυτόν, δεν έχεις μάτια για άλλους!

Δες επίσης : Σε απάτησε με τον κολλητό σου! Τι να κάνεις;

5. Εξαφανίζεται!

άνδρας περιμένει μηνυμα στο κινητο

Ο κάθε ένας σας έχει τη ζωή του και τις παρέες του. Φυσικά, υπάρχει μια επικοινωνία μεταξύ σας στο ενδιάμεσο. Παρατηρείς όμως ότι είναι ανενεργή ή δεν σηκώνει τα τηλέφωνα για ένα μεγάλο διάστημα. Υπάρχουν 5-6 ώρες μέσα στην ημέρα που δεν λαμβάνεις ίχνος ζωής από εκείνη και όταν τη ρωτάς λέει ότι την πήρε ο ύπνος ή ότι είναι με φίλες της. Μήπως όλα αυτά είναι μερικά καμπανάκια που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου;

Δες επίσης : Πότε το αθώο φλερτ θεωρείται απιστία;

Οι ερωτικές σχέσεις είναι πολύπλοκες και είναι σημαντικό να υπάρχει επικοινωνία. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουμε με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις και περίεργες καταστάσεις. Παρατήρησε καλά και δες ποια σημάδια δείχνουν ότι μάλλον η κοπέλα σου σε απατά.

Related Posts