7 Στυλ για μούσια αν έχεις φαλάκρα

by theman
μούσια αν έχεις φαλάκρα

Η αραίωση των μαλλιών είναι κάτι που απασχολεί πολλούς άνδρες. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό αφού σε πολλές περιπτώσεις η εμφάνιση φαλάκρας είναι κάτι αρκετά γοητευτικό. Βέβαια, άμα σου αρέσουν τα μούσια ίσως να νιώθεις ότι περιορίζεσαι αφού πλέον τα μαλλιά σου δεν είναι τόσο πυκνά όσο ήταν. Μην ανησυχείς. Υπάρχουν μερικές επιλογές για μούσια αν έχεις φαλάκρα.

Εάν είσαι στη φάση που τα μαλλιά σου αρχίσουν και φεύγουν, μη σε παίρνει από κάτω. Δες πως μπορείς να φτιάξεις τα μούσια σου για να δείχνεις το ίδιο ή και περισσότερο γοητευτικός με πριν. Δες , λοιπόν , 7 στυλ για μούσια αν έχεις φαλάκρα!

Πως να κάνεις τα μούσια σου αν έχεις αραίωση μαλλιών!

 

1. Ελαφρώς μακριά

ελαφφρώς μακρί μούσι

Αυτή είναι η πιο εύκολη επιλογή. Έχεις μούσια; Απλά τα αφήνεις να μακρύνουν λίγο παραπάνω. Αυτό το στυλ δίνει σχήμα στα μούσια αλλά και στο πρόσωπο. Δεν κάνει την αραίωση στα μαλλιά πολύ εμφανή και δίνει αρκετή γοητεία στο πρόσωπο. Μπορείς να δίνεις σχήμα στα γένια με λίγο τριμμάρισμα αλλά το μήκος να μένει σχετικά μακρύ. Αυτή είναι μια από τις πιο απλές και εύκολες επιλογές σε στυλ για μούσια αν έχεις φαλάκρα.

Δες επίσης : 8 Συμβουλές περιποιήσης για όμορφα μούσια!

2. Των δύο ημερών

μούσι δύο ημερών

Το μούσι των δύο ημερών είναι αυτό το ελαφρύ που έχει βγει ίσα ίσα. Το μήκος είναι πολύ κοντό και ίσα που φαίνεται στο πρόσωπο. Είναι ωραίο γιατί δεν κάνει έντονη αντίθεση αλλά ούτε αφήνει το πρόσωπο “κενό”. Αυτό το στυλ είναι αρκετά γοητευτικό, αφήνει την αίσθηση μιας επιμελώς ατημέλητης εμφάνισης και χαρίζει γοητεία.

Δες επίσης : 6 Tips για να φροντίζεις σωστά το μούσι σου!

3. Γένια που καλύπτουν το πιγούνι

μούσι που καλύπτει το πισγούνι

Το συγκεκριμένο στυλ ουσιαστικά είναι το μουστάκι που ενώνεται με το μούσι στο πιγούνι. Βέβαια, δεν επεκτείνεται στο υπόλοιπο πρόσωπο και μένει μόνο στην περιοχή του σαγονιού. Είναι ένα στυλ που χρειάζεται συχνά περιποίηση για να διατηρήσει το σχήμα του αλλά και πάλι δε φαίνεται υπερβολικό στο πρόσωπο και μάλιστα σε συνδυασμό με τη φαλάκρα.

Δες επίσης : Κουρέματα για άντρες με αρχές φαλάκρας!

4. Μούσια με καλοσχηματισμένες γραμμές

μούσι με έντονες γραμμές

Αν επιλέξεις να αφήσεις μούσι σε ολόκληρο το πρόσωπο μπορείς να του δώσεις την αίσθηση φρεσκάδας και περιποίησης με αυτές τις καλοσχηματισμένες γραμμές. Ουσιαστικά, με την ξυριστική μηχανή δημιουργείς απόλυτα ίσια τελειώματα εκεί που σταματούν τα γένια. Αυτή η συχνή περιποίηση δίνει ωραίες γωνίες στο πρόσωπο που σίγουρα θα σε αναδεικνύουν.

Δες επίσης : Τα καλύτερα κουρέματα για άνδρες με αραιά μαλλιά!

5. Μουστάκι

μουστάκι

Δεν είναι ακριβώς μούσι αλλά είναι μια επιλογή που μπορείς να κάνεις αν έχεις φαλάκρα. Το να αποφασίσεις να μεγαλώσεις μουστάκι είναι μια γενναία κίνηση αλλά σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσεις κάποια στιγμή στη ζωή σου. Το μουστάκι μπορεί να αναδείξει το πρόσωπο σου χωρίς περιττή προσπάθεια ακόμα και αν τα μαλλιά σου αρχίσουν να υποχωρούν.

Δες επίσης : 4 Λάθη που πρέπει να αποφύγεις αν μεγαλώνεις μουστάκι!

6. Ήπιο μούσι

ήπιο μούσι

Αν η φαλάκρα είναι κάτι που ακόμα σε ξενίζει και δεν ξέρεις τι μούσι να επιλέξεις ή γενικά πως να το διαχειριστείς, μπορείς να επιλέξεις ένα ήπιο στυλ. Δεν είναι απαραίτητα μακρύ μούσι αλλά ούτε και κοντό. Έχει ένα κανονικό μήκος, δε χρειάζεται πολλή περιποίηση αλλά δεν είναι ούτε εντελώς ατημέλητο. Η εμφάνιση του είναι φυσιολογική, απλή και γι’ αυτό δεν τραβάει τα βλέμματα.

Δες επίσης : 10 Στυλ για μούσι για άντρες με ξυρισμένο κεφάλι!

7. Γεμάτο και στρογγυλεμένο

στρογγυλεμένο μούσι

Υπάρχει η πεποίθηση ότι με το να επιλέξεις ένα μούσι με έντονες γραμμές και γωνίες μπορεί να εξισορροπήσει την φαλάκρα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα σωστό αλλά ούτε λάθος. Αυτό φαίνεται και από το γεμάτο αλλά στρογγυλεμένο μούσι. Ουσιαστικά, το στυλ αυτό είναι να έχει μια ελαφριά καμπύλη προς τα κάτω χωρίς να σχηματίζει κάποια έντονη μύτη ή γραμμή.

Εάν αρχίζεις να αντιμετωπίζεις την αραίωση μαλλιών ή αν επιλέγεις να ξυρίσεις τα μαλλιά σου και θες να έχεις μούσι, τότε αυτές οι επιλογές είναι για εσένα. Δες τις καλύτερες επιλογές για μούσια αν έχεις φαλάκρα!

Related Posts