Πως να φλερτάρεις αν είσαι ντροπαλός

by tzinav
αγόρι κορίτσι κοιτιούνται χαμογελάν φλερτάρεις αν είσαι ντροπαλός

Είναι αλήθεια ότι το φλερτ έχει τις δυσκολίες του για όλους τους ανθρώπους. Αν είσαι όμως ντροπαλός από φύση τότε μάλλον για εσένα τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα! Παρόλα αυτά δε χρειάζεται να κουμπώνεις και να αγχώνεσαι γιατί μπορείς με μερικές συμβουλές για το πως να φλερτάρεις αν είναι ντροπαλός να λυθείς.

Λίγοι άνθρωποι είναι αυτοί που μπορούν να προσεγγίσουν μια γυναίκα με πολλή αυτοπεποίθηση και να νιώθουν τελείως άνετα σε αυτή τη συνθήκη. Μη νιώθεις μειονεκτικά λοιπόν αν εσύ δεν είσαι έτσι. Δες απλά μερικά tips για το πως να φλερτάρεις αν είσαι ντροπαλός!

Συμβουλές φλερτ αν είσαι ντροπαλός!

 

Προσπάθησε να χαλαρώσεις- Πως να φλερτάρεις αν είσαι ντροπαλός

χαμογελαστή γυναίκα άντρας

Αναμφίβολα είναι δύσκολο να ξεπεράσεις τη συστολή σου και να προσεγγίσεις χωρίς αμηχανία μια γυναίκα που σου αρέσει αλλά πρέπει να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις. Δες τι σε βοηθάει εσένα προσωπικά σε αυτό. Ίσως κάποια λόγια από τους κολλητούς σου για να ου δώσουν boost ή ακόμα και ένα ποτάκι να είναι αυτά που θα κάνουν το φλερτ να βγει πιο φυσικά από μέσα σου.

Δες επίσης: Πως να πιάσεις κουβέντα με κάποια που σου αρέσει;

Μην αποφεύγεις την οπτική επαφή

αγόρι κορίτσι κοιτιούνται χαμογελάν φλερτάρεις αν είσαι ντροπαλός

Είναι αλήθεια ότι οι ντροπαλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να κρατήσουν οπτική επαφή γι’ αυτό και αποφεύγουν να κοιτάξουν το συνομιλητή στα μάτια. Κάτι τέτοιο όμως είναι τεράστιο don’t στο φλερτ! Για το λόγο αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποφεύγεις την οπτική επαφή με την κοπέλα που σου αρέσει. Αντίθετα, κοίταξε την στα μάτια καθώς της μιλάς καθώς κάτι τέτοιο θα της κάνει σίγουρα καλή εντύπωση.

Δες επίσης: 5 Λόγοι που σε απορρίπτουν οι γυναίκες!

Κάνε ερωτήσεις- Πως να φλερτάρεις αν είσαι ντροπαλός

άντρας γυναίκα συζητάν

Ένας εύκολος τρόπος να λυθεί η γλώσσα σου καθώς γνωρίζεις μια κοπέλα που σου αρέσει είναι να της κάνεις ερωτήσεις. Αν κι εκείνη μπορεί να συνεχίσει την κουβέντα θα δεις ότι θα παρασυρθείς από τη συζήτηση και θα ξεπεράσεις πιο γρήγορα το άβολο στάδιο της γνωριμίας.

Δες επίσης: Πως να φύγεις από ένα αποτυχημένο ραντεβού!

Πες ναι στο φλερτ μέσω social media

χαμογελαστός άντρας κινητό

Πολλές φορές για τους ντροπαλούς ανθρώπους το φλερτ εξ αποστάσεως είναι πιο εύκολο. Δες λοιπόν θετικά τα social media και φλέρταρε εκεί μια κοπέλα που δύσκολα θα πλησίαζες ή θα ανοιγόσουν από κοντά. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αποφεύγεις την επαφή από κοντά. Το φλερτ μέσω social media θα σε βοηθήσει να λυθείς στα αρχικά στάδια της γνωριμίας και να είσαι πιο άνετος όταν βρεθείτε από κοντά.

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να της δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι!

Να είσαι ευγενικός- Πως να φλερτάρεις αν είσαι ντροπαλός

γυναίκα γελάει άντρας κοιτάει φλερτάρεις αν είσαι ντροπαλός

Η ευγένεια είναι ένα προσόν που κερδίζει κάθε γυναίκα. Και συνήθως οι άνθρωποι που είναι ντροπαλοί κινούνται με ευγένεια. Δες λοιπόν τη συστολή σου που συνοδεύεται με ευγένεια σαν προσόν και ενίσχυσε την στο φλερτ καθώς είναι σπάνια και πολύ σημαντική.

Related Posts