γυναίκα κρατά κινητό χαμογελά

5 Λάθη που κάνεις όταν φλερτάρεις στα social media

by tzinav

Το online φλερτ είναι κάτι που συμβαίνει συνέχεια και μάλιστα έχει αποτελέσει την αρχή πολλών σχέσεων. Αν κι εσύ φλερτάρεις στα social media συχνά τότε σίγουρα θα πρέπει να αποφύγεις μερικά κοινά λάθη που πολλοί άντρες κάνουν και τα οποία καταλήγουν στην απόρριψη.

Μπορεί να κάνεις μερικά φάουλ όταν προσεγγίζεις μια κοπέλα στο διαδίκτυο που σου στερούν το να προχωρήσει περισσότερο η γνωριμία. Δες λοιπόν 5 λάθη που κάνεις όταν φλερτάρεις στα social media!

5 Λάθη στο online φλερτ!

 

1. Δεν τσεκάρεις το status της- Λάθη όταν φλερτάρεις στα social media

προφίλ facebook φλερτάρεις στα social media

Πριν στείλεις μήνυμα σε κάποια κοπέλα που σου αρέσει καλό είναι να έχεις τσεκάρει λίγο το προφίλ της. Και ένα από αυτά που πρέπει να τσεκάρεις είναι το προσωπικό της status. Γιατί αν ήδη δηλώνει στο προφίλ της ότι είναι σε σχέση τότε καλό είναι να μην προσπαθήσεις καν ή τουλάχιστον να είσαι προετοιμασμένος να σε ξεκόψει!

Δες επίσης: 6 Tips για πετυχημένο online dating!

2. Κάνεις like σε ότι ανεβάζει

social media ειδοποιήσεις

Το να κάνεις like ή να αντιδράς σε ότι ανεβάζει στα social media μπορεί να φανεί κάπως περίεργο. Η αντίδραση σου σε κάθε post της ίσως την τρομάξει και την κάνει να καταλάβει ότι είσαι πάνω από το κινητό περιμένοντας να δεις τι θα ανεβάσει, πράγμα που δεν αποκλείεται ακόμα και να την ξενερώσει.

Δες επίσης: Πως να πιάσεις κουβέντα με κάποια που σου αρέσει;

3. Της την πέφτεις έντονα- Λάθη όταν φλερτάρεις στα social media

άντρας κρατάει κινητό

Μπορεί με το να της στέλνεις μηνύματα να έχεις ξεκάθαρες προθέσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι το να της την πέφτεις έντονα και χωρίς τακτ θα σε βοηθήσει. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις μια συζήτηση κανονικά δείχνοντας αυθεντικό ενδιαφέρον για να τη γνωρίσεις κι όχι για να τη ρίξεις!

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να της δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι!

4. Της στέλνεις διαρκώς μηνύματα- Λάθη όταν φλερτάρεις στα social media

ξαπλωμένος άντρας στέλνει μηνύματα

Μπορεί να σε έχει ενθουσιάσει μια κοπέλα αλλά με το να τη βομβαρδίζεις με μηνύματα δε θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Προσπάθησε λοιπόν να χαλιναγωγήσεις την επιθυμία σου να της στέλνεις διαρκώς ώστε να μη σε θεωρήσει δεδομένο. Άφησε έστω μια μέρα να περάσει χωρίς να της στείλεις και ίσως σε ψάξει κι εκείνη πρώτη!

Δες επίσης: Τι μήνυμα να στείλεις σε μια γυναίκα που μόλις γνώρισες!

5. Δεν επιδιώκεις συνάντηση από κοντά

γυναίκα διαβάζει μήνυμα φλερτάρεις στα social media

Συμβαίνει συχνά να μιλάν δύο άτομα καιρό μέσω social media, να υπάρχει χημεία και ενδιαφέρον αλλά να μην γίνεται κάποια συνάντηση από κοντά. Αν λοιπόν εσύ δεν επιδιώκεις κάποια συνάντηση από κοντά, αυτό μπορεί να φανεί ύποπτο και η κοπέλα να σταματήσει να ασχολείται μαζί σου. Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει πραγματικά τότε μη χάνεις χρόνο και βρεθείτε από κοντά όπως γίνεται στον πραγματικό κόσμο!

Related Posts