ζευγαρι γελαει

7 Μυστικά για να μάθεις τι θέλουν οι γυναίκες!

by theman

Όλοι οι άνδρες κάποια στιγμή μπορεί να αναρωτηθούν τι τι θέλουν οι γυναίκες επιτέλους και πως θα καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο θα τις κερδίσω; Παρακάτω θα σου δείξω επτά tips για να μάθεις τι θέλουν οι γυναίκες από έναν άνδρα για να περνάει ωραία.

Απλά πράγματα που αν τα έχεις θα μπορείς να κερδίσεις την καρδιά της και να την κάνεις να αισθανθεί ωραία που σε έχει. Ανακάλυψε τα όλα και θα δεις πόσο εύκολα είναι να της τα δείξεις όλα.

7 Συμβουλές για να κατανοήσεις τι θέλουν οι γυναίκες!

 

1) Χιούμορ  – Νούμερο 1 από αυτό που θέλουν οι γυναίκες

ζευγαρι γελαει

Το χιούμορ είναι το α και το ω για μια γυναίκα, γιατί απλά λατρεύουμε να γελάμε και δη λατρεύουμε να μας κάνετε να γελάμε.

Δεν χρειάζεται να είσαι γελωτοποιός όλη την ώρα, αλλά να την κάνεις να αισθάνεται άνετα και όποτε σου δίνεται ευκαιρία να πετάς έξυπνες ατάκες για να γελάτε μαζί.

Μπορείς να δεις εδώ 6 Πράγματα που οι γυναίκες εύχονται να γνώριζες!

2) Αυτοπεποίθηση – Το α και το ω στο τι θέλουν οι γυναίκες

ανδρας χαρουμενος

Η αυτοπεποίθηση μπορεί να κερδίσει πολλές μάχες είτε στην προσωπική είτε στη επαγγελματική σου ζωή. Κάθε γυναίκα θέλει ο άνδρας δίπλα της να αποπνέει σιγουριά για να αισθάνεται και εκείνη σίγουρη για εκείνον.

3) Να σου αρέσει να βγαίνετε συχνά έξω

αγορι και κοπελα σε καφετερια

Ακόμα και οι γυναίκες σπιτόγατοι θέλουν έναν άνδρα που να του αρέσει να βγαίνει έξω έστω και για περπάτημα και το πιο σημαντικό; Να χαίρεται να βγαίνουν μαζί και να απολαμβάνουν την βόλτα ή την έξοδο τους.

4) Ζήλια ναι αλλά με μέτρο

ζευγαρι κοιτιουνται

Η πολύ ζήλια σκοτώνει τον έρωτα γιατί έτσι αισθανόμαστε δέσμιες. Το να ζηλεύεις λίγο και να το δείχνεις με όμορφο τρόπο, δεν ενοχλεί καμιά γυναίκα, αντιθέτως αισθάνεται ποθητή.

5) Να απολαμβάνεις τη ζωή

κοπελα εξω με αγορι

Να απολαμβάνεις τη ζωή. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως είναι καλό να δείχνεις γεμάτος από χαρά και συναισθήματα όταν την βλέπεις. Ακόμα πρέπει να παραμερίσεις τα αισθήματα γκρίνιας και θυμού που μπορεί να έχεις για κάποιον λόγο και να είσαι εκεί για εκείνη. Να προσπαθείς να κάνετε διαφορετικά πράγματα όποτε βρίσκετε, από βόλτες σε διαφορετικά μέρη μέχρι εξόδους σε πρωτότυπα μαγαζιά που θα της μείνουν.

Μπορείς να δεις ακόμα 6 Ανδρικές κολόνιες που αρέσουν στις γυναίκες!

6) Να είσαι δοτικός

κοπελα με αγορι σε καφε

Να είσαι δοτικός δεν σημαίνει να αγοράζεις δώρα, σημαίνει να θέλεις να προσφέρεις το δικό σου καλύτερο δυνατό. Φυσικά, δεν αναφέρομαι σε υλικά αγαθά, αλλά σε διάθεση και φαντασία.

7) Ευγένεια η απαραίτητηανοιγεις πορτα στην κοπελα

Τι καλύτερο από ένα άνδρα ευγενικό που πάντα ξέρει να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα, ακόμα και αν αυτή είναι μια απλή του φίλη. Αυτό είναι κάτι που όλες οι γυναίκες εκτιμούν, ειδικά αν πρόκειται για κάποια που την ενδιαφέρεις. Μικρές χειρονομίες όπως το να ανοίγεις την πόρτα του αυτοκινήτου ή του μαγαζιού, είναι κάτι που θα το εκτιμήσει δεόντως.

Μπορείς να δεις εδώ 8 Χαρακτηριστικά που αναζητούν οι γυναίκες στο σύντροφο τους!

Αυτές οι συμβουλές θα σου δείξουν τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες από έναν άνδρα και πως θα κατακτήσεις την καρδιά της με απλά βήματα.

Related Posts