αγκαλιασμένο ζευγάρι ηλιοβασίλεμα πράγματα γυναίκες εύχονται γνώριζες

6 Πράγματα που οι γυναίκες εύχονται να γνώριζες!

by tzinav

Συχνά οι γυναίκες έχουν παράπονα από τους άντρες, θεωρώντας ότι δεν καταβάλουν αρκετή προσπάθεια για τη σχέση τους. Μάλιστα, οι γυναίκες θεωρούν κάποια πράγματα αυτονόητα, επομένως εύχονται να τα γνώριζες κι εσύ χωρίς να πρέπει να σου τα πει εκείνη!

Όσο κι αν διαφέρουν οι γυναίκες μεταξύ τους υπάρχουν μερικά σημεία στα οποία οι περισσότερες συμφωνούν. Δες λοιπόν 6 πράγματα που οι γυναίκες εύχονται να γνώριζες!

Τι θα ήθελαν οι γυναίκες να ξέρεις χωρίς να σου το πουν!

 

1. Ένας περιποιητικός άντρας κερδίζει τις γυναίκες

άντρας αλείφει ψωμί γυναίκα πράγματα γυναίκες εύχονται γνώριζες

Το στερεότυπο ότι οι γυναίκες πρέπει να περιποιούνται τους άντρες είναι τελείως ξεπερασμένο. Μάλιστα, ένας άντρας που περιποιείται την κοπέλα του είναι πολύ γλυκός και ελκυστικός. Μην τα περιμένεις όλα έτοιμα λοιπόν και φρόντισε κι εσύ την κοπέλα σου, ακόμα και με πολύ απλές κινήσεις όπως το να της φτιάξεις πρωινό ή να την φροντίσεις όταν είναι άρρωστη.

Δες επίσης: 5 Συμπεριφορές των αντρών που ενοχλούν τις γυναίκες!

2. Το να προσέχεις το ντύσιμο σου είναι γοητευτικό

κομψός άντρας κοστούμι πράγματα γυναίκες εύχονται γνώριζες

Οι γυναίκες εκτιμούν το στυλ και το καλό ντύσιμο. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να είσαι πάντα ντυμένος στην τρίχα για να της αρέσεις. Ωστόσο, το να φοράς συνεχώς τις φόρμες ή τα κλασικά casual και άνετα ρούχα σου δεν είναι η λύση. Μια στο τόσο λοιπόν ντύσου πιο κομψά και περιποιήσου τον εαυτό σου περισσότερο από το συνηθισμένο και σίγουρα η κοπέλα σου θα το εκτιμήσει.

Δες επίσης: 5 Tips για να γίνεις πιο χαρισματικός με τις γυναίκες!

3. Το να την προσέχεις όταν σου μιλάει είναι απαραίτητο

ζευγάρι πίνει καφέ συζητάει

Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες τείνουν να μιλάνε πιο πολύ από τους άντρες. Αυτό όμως που περιμένουν από εσένα είναι να έχουν την προσοχή σου όταν μιλάνε. Το να γνέφεις απλά το κεφάλι σου δεν είναι αρκετό φυσικά!

Δες επίσης: Τι να κάνεις αν η σύζυγος σου σε απατάει!

4. Τα κομπλιμέντα δεν είναι ποτέ αρκετά

άντρας μιλάει στο αυτί γυναίκας

Τα κομπλιμέντα είναι κάτι που αναπτερώνει το ηθικό και στα δύο φύλλα. Σίγουρα λοιπόν αρέσει στην κοπέλα σου να σχολιάσεις όταν φοράει κάτι που σου αρέσει ή όταν αλλάζει τα μαλλιά της. Αυτό θα την κάνει να νιώθει θελκτική κι ότι σου αρέσει!

Δες επίσης: 4 Κακές συμβουλές φλερτ που δεν πρέπει να ακολουθείς!

5. Η κουβέντα για το πού πάει η σχέση είναι σημαντική

ζευγάρι συζητάει σοβαρά

Ένα βασικό σημείο για ένα ζευγάρι είναι η κουβέντα για το που πηγαίνει η σχέση. Και συνήθως μια τέτοια κουβέντα δεν την ξεκινάνε οι άντρες. Επειδή όμως είναι σημαντική, το να την αναβάλεις δεν έχει νόημα. Όποιες κι αν είναι οι προθέσεις σου καλό είναι να τις γνωστοποιήσεις γρήγορα ώστε να μη την ταλαιπωρείς.

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για να μη τσακώνεσαι μαζί της!

6. Πρέπει να βοηθάς κι εσύ να μην χαθεί ο ρομαντισμός

αγκαλιασμένο ζευγάρι ηλιοβασίλεμα πράγματα γυναίκες εύχονται γνώριζες

Σίγουρα στην αρχή της σχέσης όλα είναι ιδανικά. Καθώς ο χρόνος όμως περνά είναι εύκολο το να χαθεί η μαγεία και ο ρομαντισμός. Αυτό που θα ήθελε η κοπέλα σου από εσένα είναι να μη βυθιστείς στη ρουτίνα και να φροντίσεις κι εσύ να μη σβήσει η σπίθα. Δε χρειάζεται κάτι φοβερό: ένα δείπνο, λίγα λουλούδια ή μια μικρή έκπληξη θα βοηθήσουν να μη ρουτινιάσετε.

Related Posts