χαρούμενο ζευγάρι

8 Χαρακτηριστικά που αναζητούν οι γυναίκες στο σύντροφο τους!

by theman

Κάθε γυναίκα ψάχνει διαφορετικά στοιχεία σε κάθε άντρα υπάρχουν όμως κάποια χαρακτηριστικά που θα λέγαμε ότι όλοι αναζητούμε στην ιδανικό σύντροφο. Οι σχέσεις σήμερα θεωρούνται από πολλούς δυσκολότερες από παλαιότερα χρόνια καθώς έχουν αυξηθεί οι περισπασμοί και υπάρχει ευκολότερη πρόσβαση στο άλλο φύλο.

Ωστόσο υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα που οι γυναίκες εκτιμούν πολύ σε μια σχέση. Όσο εμφανίσιμος και να είναι κανείς, η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι αυτή που θα κρατήσει δύο ανθρώπους δεμένους. Μια γυναίκα θα αγαπήσει πραγματικά εσένα εάν αγαπήσει τον χαρακτήρα σου. Εδώ θα βρεις 8 χαρακτηριστικά που κάθε γυναίκα αναζητά σε έναν άντρα!

8 Στοιχεία που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άντρα

 

1. Καλοσύνη

χαρούμενο ηλικιωμένο ζευγάρι

Σύμφωνα με πρόσφατα γκάλοπ, η καλοσύνη είναι το νούμερο 1 χαρακτηριστικό που αναζητούν οι γυναίκες στον ιδανικό σύντροφο. Καλοσύνη προς εκείνες αλλά και προς όλους. Η καλοσύνη δείχνει σεβασμό, ένα εξίσου κορυφαίο στοιχείο στον άνθρωπο.

Δες επίσης: 7 Λόγοι που είσαι ακόμα χωρίς σχέση!

2. Αγνότητα

χαρούμενο ζευγάρι

Το να είσαι ύπουλος, πονηρός και συμφεροντολόγος είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει μια γυναίκα από εσένα. Αντίθετα, να είσαι αγνός, ειλικρινής και τρυφερός μαζί της έτσι ώστε να δείξεις ότι έχεις μόνο καλές προθέσεις απέναντι της.

Δες επίσης: 3 Πράγματα που δεν ξέρεις για το πως σκέφτεται η γυναίκα σου!

3. Δημιουργικότητα

ζευγάρι βγαίνει ραντεβού

Η δημιουργικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που σου χρειάζεται στις σχέσεις σου ώστε να διατηρείται η φλόγα αναμμένη. Γίνε δημιουργικός με τα ραντεβού σας, τις συζητήσεις σας και γενικά τη σχέση σας. Η καινοτομία στη σκέψη δείχνει ότι είσαι εύστροφος και ικανός να αντιμετωπίζεις κάθε κατάσταση στη ζωή σου.

Δες επίσης: 7 Πράγματα που η σύντροφος σου ντρέπεται να σου ζητήσει!

4. Ηγετικές ικανότητες

άντρας δουλεύει από το λάπτοπ

Οι ηγετικές σου ικανότητες μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να νιώθει ασφάλεια όταν είναι μαζί σου. Επίσης δείχνουν ότι είσαι αποφασιστικός και μπορείς να αποτελέσεις στήριγμα για εκείνη και το πιθανό μελλοντικό σας σπίτι ή οικογένεια.

Δες επίσης: 10+1 Τρόποι για να φλερτάρεις την σύζυγο σου!

5. Αγάπη/Επιθυμία για παιδιά

κοριτσάκι αγκαλιάζει τον μπαμπά της

Το πως αντιμετωπίζεις και συμπεριφέρεσαι στα παιδιά είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα. Ακόμα κι αν είστε στα πολύ αρχικά στάδια της σχέσης σας, μια γυναίκα θα εκτιμήσει το γεγονός ότι μπορείς να είσαι καλός πατέρας. Το να είσαι καλός με τα παιδιά λοιπόν είναι πολύ πιο σημαντικό από μια χαριτωμένη κίνηση.

Δες επίσης: 6 Πράγματα που θα τονώσουν την εpωτική διάθεση της συντρόφου σου!

6. Σοβαρότητα

σοβαρό ζευγάρι συζητάει

Όταν μια γυναίκα ψάχνει για κάτι σοβαρό στη ζωή της φέρεται πιο υπεύθυνα και αυτό αναζητά και σε έναν άντρα. Το να είσαι σοβαρός δεν σημαίνει να μην έχεις χιούμορ γύρω της, σημαίνει απλά ότι όταν θέλει να σου μιλήσει σοβαρά καλό είναι να διατηρείς τη σοβαρότητα στη συζήτηση σας. Έτσι θα δείχνεις ότι τη σέβεσαι και ότι δε παίζεις μαζί της.

Δες επίσης: 10 Πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν από ένα ραντεβού

7. Πάθος

ενθουσιασμένος άντρας μιλάει με πάθος

Κάθε γυναίκα θαυμάζει έναν άντρα που μιλά με πάθος για κάτι που αγαπά. Είτε αυτό αφορά τη καριέρα του, ένα χόμπι, τα πιστεύω του ή γενικά τη ζωή, είναι πολύ ελκυστικό στις γυναίκες καθώς έτσι εκπέμπει ζωντάνια και θετικότητα. Ανοίξου στη γυναίκα που ενδιαφέρεσαι και έκφρασε τον ενθουσιασμό σου για κάτι που αγαπάς!

8. Εκφραστικότητα

γυναίκα ξαπλώνει πάνω στα πόδια του άντρα της

Δες επίσης: Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με γένια!

Το να είσαι εκφραστικός δείχνει ότι είσαι ανοιχτός απέναντι στον άλλον. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να συνδεθείς σε βάθος με μια γυναίκα, εάν δηλαδή αφεθείς και δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα και γενικά τον πραγματικό σου εαυτό.

Related Posts