χαρούμενος άντρας στο tinder

3 Τρόποι να κάνεις το προφίλ σου στο Tinder να ξεχωρίσει!

by theman

Προφανώς, θα έχεις ήδη ακουστά το Tinder, ή ακόμα μπορείς να το έχεις χρησιμοποιήσει. Σε περίπτωση, όμως, που δεν το γνωρίζεις, είναι μια πλατφόρμα που μπορείς να φλερτάρεις διαδικτυακά. Όλη η πρώτη εικόνα αυτής της πλατφόρμας, όμως, είναι οι φωτογραφίες. Για αυτό, εάν θέλεις να κάνεις το προφίλ σου στο Tinder να ξεχωρίζει, θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποια tips. Διάβασε παρακάτω για να τα ανακαλύψεις!

Πώς θα κάνεις το προφίλ σου στο Tinder να ξεχωρίζει;

 

1. Κάνε καλή πρώτη εντύπωση

 

χαρούμενος άντρας στο tinderΑρχικά, στο Tinder χρειάζεται μια καλή φωτογραφία. Από αυτήν θα κριθεί, εάν θα σε επιλέξει μια κοπέλα. Για αυτό, φρόντισε να βγάλεις μια καλή φωτογραφία, με σωστό φωτισμό και που θα φαίνεσαι χαρούμενος. Επίσης, όσον αφορά το βιογραφικό σου μην το παρακάνεις. Δε θέλεις σε καμία περίπτωση να φαίνεσαι ψεύτικος ή μη αυθεντικός. Προσπάθησε να περιγράψεις σύντομα τον εαυτό σου ή γράψε κάτι χιουμοριστικό (όχι black humor). Το point είναι να δημιουργήσεις μια περιέργεια σε όποια βλέπει το προφίλ σου και να θέλει να σε μάθει καλύτερα.

Δες επίσης: Πως να φλερτάρεις σωστά μεσώ διαδικτύου!

2. Δείξε μια απλή εκδοχή του εαυτού σου αλλά όχι βαρετή

περιπετειώδης άνδρας

Αφού θέλεις να κάνεις το account σου να ξεχωρίζει, πρέπει να το κάνεις σωστά και έξυπνα. Θέλεις να προβάλλεις μια εικόνα εντός ενδιαφέροντα και απλού άντρα και όχι βαρετού. Για αυτό ανέβασε φωτογραφίες που φαίνεται ότι ξέρεις να περνάς καλά και ότι έχεις κοινωνική ζωή. Επίσης, εάν φτάσεις στο σημείο να στείλεις μήνυμα, μην ζητήσεις ραντεβού από το πρώτο κιόλας λεπτό. Συζήτησε μαζί της, μάθε λίγα πράγματα για αυτήν, ώστε να χτίσεις κάποια οικειότητα και τα πράγματα θα κυλήσουν. Μην ξεχνάς ότι το Α και το Ω για μια γυναίκα είναι το καλό και έξυπνο χιούμορ!

Δες επίσης: Τι να προσέξεις όταν φλερτάρεις μέσω Social Media

3. Μη δείχνεις περίεργος

Δες επίσης: 5 Λάθη που κάνεις όταν φλερτάρεις στα social media

Εάν περιηγηθείς λίγο στο Tinder θα καταλάβεις πως μερικοί μοιάζουν περίεργοι, μόνο και μόνο από αυτό που θέλουν να δείξουν. Για παράδειγμα, δεν είναι η καλύτερη λύση να ανεβάσεις φωτογραφίες κρατώντας μια τεράστια σαμπάνια, ή selfie με παλιά τηλέφωνα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δείξεις ότι είσαι ψεύτικος ή cringe. Προτίμησε να ανεβάζεις φωτογραφίες που τις έχει βγάλει κάποιος άλλος, ώστε να δείχνεις ότι είσαι κοινωνικός. Ή διαφορετικά, εάν θέλεις να δείξεις το καλογυμνασμένο σώμα σου, μην ανεβάσεις φωτογραφία που έβγαλες μόνος σου στον καθρέπτη. Καλύτερα να επιλέξεις μια που φαίνεται “καταλάθος” στο σώμα σου ή να είναι αυθόρμητη.

Related Posts