έλον μασκ

5 Βιβλία που σου προτείνει ο Elon Musk

by theman

Η ευφυΐα του Elon Musk αλλά και ο μοναδικός τρόπος που βλέπει τη ζωή είναι αξιοθαύμαστα. Χάρη στο εκπληκτικό του μυαλό κατάφερε να γίνει δισεκατομμυριούχος και ένας από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους του πλανήτη. Η προσωπική ανάπτυξη, η επιχειρηματικότητα και η τεχνολογία είναι μερικοί από τους τομείς για τους οποίους μιλά ο Elon Musk.

Ο ίδιος έχει ιδιαίτερη αγάπη στα βιβλία τα οποία τον ενέπνευσαν και τον βοήθησαν να φτάσει ψηλά. Παρακάτω θα βρεις 5 βιβλία όπου ο ίδιος προτείνει στο κοινό του!

5 Βιβλία που πρέπει να διαβάσεις σύμφωνα με τον Elon Musk

 

1. Η βιογραφία του Steve Jobs

βιογραφία του steve jobs

Η βιογραφία του Steve Jobs είναι πολλά παραπάνω από μια βιογραφία. Στο βιβλίο αυτό θα βρεις την ιστορία ενός μοναδικού επιχειρηματία που με τη δημιουργικότητα και την ηγετική του ικανότητα κατάφερε να φέρει την επανάσταση στη ψηφιακή τεχνολογία. Μέσα από διάφορες έρευνες που παραχώρησε, δομήθηκε το βιβλίο αυτό που προσφέρει μαθήματα τόσο προσωπικής όσο και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Μπορείς να βρεις το βιβλίο εδώ

Δες επίσης: 5 Καλύτερα βιβλία ηγεσίας που πρέπει να διαβάσεις!

2. Τεχνητή νοημοσύνη- Μια σύγχρονη προσέγγιση

βιβλίο για τη τεχνητή νοημοσύνη

O Elon Musk έχει φέρει αρκετές φορές άποψη δημόσια σχετικά με τη τεχνητή νοημοσύνη, είναι ένα θέμα λοιπόν που βρίσκει πολύ ενδιαφέρον. Ένα βιβλίο που προτείνει ο ίδιος είναι το ‘Τεχνητή νοημοσύνη-μια σύγχρονη προσέγγιση’. Συμπεριλαμβάνει πολλές από τις πιο πρόσφατες έρευνες πάνω στο θέμα και δίνει μια ολοκληρωμένη οπτική γύρω από τη τεχνητή νοημοσύνη και τις δυνατότητες της.

Μπορείς να βρεις το βιβλίο εδώ

Δες επίσης: 5 Βιβλία που προτείνει να διαβάσεις ο Bill Gates!

3. Life 3.0 – Τι θα σημαίνει να είσαι άνθρωπος την εποχής της τεχνητής νοημοσύνης

βιβλίο για τη τεχνητή νοημοσύνη

Ένα ακόμα βιβλίο σχετικά με τη τεχνητή νοημοσύνη είναι το Life 3.0. Εμπεριέχει πολύ εύστοχα ερωτήματα που προκύπτουν από μια πλήρως ρεαλιστική ματιά στο θέμα. Πως θα είναι ο κόσμος υπό την κυριαρχία της τεχνητής νοημοσύνης; Πόσο ανθροπωκεντρική θα είναι η μελλοντική πορεία της ιστορίας; Μέχρι που μπορεί να φτάσει η το ανθρώπινο διανοητικό μυαλό και μέχρι που η τεχνητή νοημοσύνη; Το βιβλίο αυτό κινείται γύρω από αυτά και πολλά άλλα αντίστοιχα ερωτήματα!

Μπορείς να βρεις το βιβλίο εδώ

Δες επίσης: 5 Βιβλία που προτείνει ο δισεκατομμυριούχος Marc Andreessen για να πετύχεις!

4. Από το μηδέν στο έναβιβλίο προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης

Η δημιουργικότητα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό, που οδηγεί σε μοναδικές εμπειρίες. Το βιβλίο αυτό εξηγεί ακριβώς αυτό, την έννοια της δημιουργικότητας και όλα τα στάδια της που παρατηρούνται στους ανθρώπους. Κατανοώντας την έννοια θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά σε αυτήν και να γίνει κομμάτι σου.

Μπορείς να βρεις το βιβλίο εδώ

Δες επίσης: 6 βιβλία πού κάθε manager πρέπει να διαβάσει!

5. Η μηχανή σταματά

η μηχανή σταματά βιβλίο

Το βιβλίο αυτό είναι σχετικά με μια κοινωνία που ζει σε ένα υπόγειο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, της μηχανής. Δεν υπάρχει κανένας άλλος πολιτισμός και η συγκεκριμένη κοινωνία αντιμετωπίζει μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα η οποία σχετίζεται με τη δικιά τους μοναδική αλήθεια και τελείως διαφορετικές συνθήκες, κανόνες και δυνατότητες από την δικιά μας πραγματικότητα.

Μπορείς να βρεις το βιβλίο εδώ

Related Posts