βρες εύκολα υδραυλικό ή ηλεκτρολόγο στο douleutara

Βρες εύκολα και γρήγορα υδραυλικό και ηλεκτρολόγο!

by theman

Πιθανότατα, έχεις βρεθεί κι εσύ στη θέση να ψάχνεις για ηλεκτρολόγο, υδραυλικό ή ακόμα και για κάποια θέση εργασίας, αλλά δεν ήξερες που να ψάξεις. Το πρόβλημα αυτό ήρθε να το λύσει με τον καλύτερο τρόπο μια ομάδα νέων ανθρώπων με μια πολύ ιδιαίτερη λύση. Συνειδητοποιώντας, λοιπόν, το πρόβλημα της Ελλάδας, όσον αφορά την ανεργία, δημιούργησαν τη διάσημη ιστοσελίδα “Douletaras.gr“. Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα, για το τι είναι και πώς λειτουργεί, διάβασε παρακάτω!

Πως να βρεις ηλεκτρολόγο και υδραυλικό στο Douleutaras!

 

Πώς ξεκίνησε;

δουλευταράς

Η online πλατφόρμα ξεκίνησε από 4 νέα παιδιά, ο καθένας σε διαφορετική χώρα, όπου θέλησαν να εξαλείψουν, όσο γίνεται, το πρόβλημα της ανεργίας στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, η ομάδα αυτή μεγάλωσε κατά 4, ακόμη, άτομα, οι οποίοι συνομιλούν διαδικτυακά, λόγω απόστασης. Τα ονόματα των παιδιών που τρέχουν την πλατφόρμα είναι Γιάννης Πουλουπάτης, Μυρτώ Χλιόβα, Νίκος Δούνης, Ανδρέας Γραμμάτης, Γιώργος Παπαδρόσος, Αρις Χελάς, Αλέξανδρος Φατλές και Αριάδνη Γραμμάτη.

Η ιδέα για την πλατφόρμα γεννήθηκε πριν 1,5 χρόνο και παρόλο που οι ίδιοι έκαναν πάρα πολλά πειράματα, συζητήσεις και προσπάθειες, τελικά το έργο τους υλοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Μετά από τόσα χρόνια όντας εργαζόμενοι, διαπίστωσαν ότι για να βρει κάποιος δουλειά, πρέπει να απευθυνθεί σε κάποιον γνωστό του, ώστε να τον παραπέμψει. Όλο αυτό, θεώρησαν πως είναι αρκετά δύσκολο, αλλά και χρονοβόρο και ότι κάπως έπρεπε να σταματήσει.Έτσι, αποφάσισαν να φτιάξουν τον Douletara, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της Ελλάδας. Το κοινό ανταποκρίθηκε αμέσως, αφού έγιναν 500 εγγραφές μόλις τις 3 πρώτες μέρες.

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να ξεχωρίσεις στη δουλειά σου!

Πώς λειτουργεί ο Douleutaras;

βρες εύκολα υδραυλικό ή ηλεκτρολόγο στο douleutara

Εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάς εργασία, τότε η διαδικασία είναι απλή. Η πλατφόρμα θα σε βοηθήσει, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου να βρεις αυτό που ψάχνεις. Είτε να σε φέρει επαφή με άλλους επαγγελματίες είτε με άλλες εταιρείες, χωρίς να χρειαστεί να κοπιάσεις πάρα πολύ.

Επίσης, στο douleutaras.gr μπορείς να βρεις οποιαδήποτε υπηρεσία αναζητάς. Απλά γράψε τι ψάχνεις, όπως για παράδειγμα, υδραυλικό, ηλεκτρολόγο, μεταφορική εταιρεία, κλπ.  και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, που θα σου ζητηθούν. Αυτόματα, η πλατφόρμα θα σου προτείνει επαγγελματίες, για αυτό που αναζητάς. Είναι τόσο απλό, όσο ακούγεται και σίγουρα θα σου λύσει τα χέρια για όποιο ζήτημα αντιμετωπίζεις.

Βρες υδραυλικό, ψυκτικό, ηλεκτρολόγο ή ότι άλλο τεχνίτη χρειάζεσαι άμεσα, χωρίς να περιμένεις μέρες ή εβδομάδες. Βρες ότι ψάχνεις εδώ!

Related Posts