άνδρας ταξίδια

5 Ανδρικά χόμπι που αρέσουν στις γυναίκες

by Kostas S.

Είναι σημαντικό στον ελεύθερο χρόνο μας να κάνουμε μία δραστηριότητα που απολαμβάνουμε και μας αρέσει. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να βρεις μερικά χόμπι που γεμίζουν το χρόνο σου ευχάριστα και δημιουργικά. Ο καθένας είναι διαφορετικός, όποτε θα πρέπει να δοκιμάσεις πολλά χόμπι για να δεις τι σου αρέσει, όμως υπάρχουν κάποια χόμπι που οι γυναίκες βρίσκουν πολύ ελκυστικά. Πάμε λοιπόν να δούμε 5 Ανδρικά χόμπι που αρέσουν στις γυναίκες.

5 Χόμπι που κάνουν οι άνδρες και οι κοπέλες λατρεύουν

 

1. Εθελοντισμός

άνδρας εθελοντισμός

Ο εθελοντισμός σε κάνει να φαίνεσαι ένας άνθρωπος που νοιάζεται για το κοινωνικό σύνολο. Είναι από τα χόμπι που μπορεί κυριολεκτικά οποιοσδήποτε να κάνει μίας και υπάρχουν ομάδες εθελοντισμού για κάθε δραστηριότητα που υπάρχει.

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για να την κάνεις να σε θέλει 

2. Ταξίδια

άνδρας ταξίδια

Το να έχεις πάει ταξίδια δείχνει στους ανθρώπους γύρω σου ότι είσαι περιπετειώδης και διασκεδαστικός. Προσπάθησε λοιπόν να πηγαίνεις σε διάφορα μέρη ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αν δεν έχεις μεγάλη οικονομική άνεση μπορείς να επιλέγεις μέρει που να είναι κοντά ή που έχουν φθηνή διαμονή.

Δες επίσης: Πώς να την κάνεις να κολλήσεις μαζί σου

3. Μουσική

άνδρας κιθάρα

Δεν είναι τυχαίο που στα camping πολλοί άνδρες παίζουν μία κιθάρα στην παραλία και οι κοπέλες μαζεύονται γύρω τους. Η μουσική και γενικά τα δημιουργικά χόμπι αρέσουν πάρα πολύ στις γυναίκες. Ξεκίνησε λοιπόν ένα μουσικό όργανο που βρίσκεις ενδιαφέρον και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις.

Δες επίσης: 6 Συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνδρες με τις γυναίκες

4. Yoga

yoga ομάδα

Η Yoga είναι μία δραστηριότητα που κάνουν κυρίως οι γυναίκες. Όμως σε περίπτωση που το ξεκινήσεις θα σου προσφέρει πάρα πολλά οφέλη στο σώμα σου. Επίσης, δείχνει έναν άνδρα που είναι ευαίσθητος και δεν τον ενδιαφέρουν τα στερεότυπα.

Δες επίσης: Πως να έχεις αυτοπεποίθηση με τις κοπέλες

5. Μαγείρεμα

άνδρας μαγείρεμα

Όποια γυναίκα και αν ρωτήσεις θα σου πει ότι ένας άνδρας που ξέρει να μαγειρεύει είναι πολύ ελκυστικός. Μάθε λοιπόν μερικές απλές συνταγές και μαγείρεψε της μαζί με την κοπέλα σου ή με την κοπέλα που σε ενδιαφέρει. Αναμφισβήτητα θα την εντυπωσιάσεις και θα της δώσεις μία πολύ καλή εντύπωση.

Related Posts