άντρας γυναίκα ραντεβού

5 Τρόποι να γίνεις ένας καλύτερος σύντροφος

by tzinav

Μια πετυχημένη σχέση στην οποία θα νιώθεις όμορφα χρειάζεται συνεχή προσπάθεια. Όταν λοιπόν έχεις δίπλα σου μια κοπέλα που σε αγαπά και σε σέβεται σίγουρα θα θέλεις να είσαι αντάξιος της συμπεριφορά της. Βέβαια, αν θέλεις να γίνεις καλύτερος σύντροφος και να δώσεις περισσότερα στην κοπέλα σου τότε μπορείς να το πετύχεις με μερικές προσαρμογές στη συμπεριφορά σου.

Αν είσαι σε μια σχέση στην οποία αισθάνεσαι ότι δεν έχεις δώσει ακόμα όσα αξίζει η κοπέλα σου τότε μπορείς να βελτιωθείς και να την εκπλήξεις. Ανακάλυψε λοιπόν 5 τρόπους να γίνεις ένας καλύτερος σύντροφος!

Πως να βελτιωθείς στη σχέση σου και να δώσεις περισσότερα!

 

1. Βελτίωσε τον τρόπο που επικοινωνείς

ζευγάρι γελάει

Η επικοινωνία είναι το νούμερο ένα σε μια σχέση. Για το λόγο αυτό πρέπει να την δουλέψετε αρκετά. Έτσι, αν νιώθεις ότι δεν επικοινωνείς όσο πρέπει ή όσο ποιοτικά πρέπει με την κοπέλα σου είναι ώρα να το βελτιώσεις. Για παράδειγμα, αν δεν είσαι καλός ακροατής τότε φρόντισε να ακούς πιο προσεκτικά τη σύντροφο σου και να της δίνεις όλη σου την προσοχή. Αντίστοιχα, αν δε μιλάς αρκετά και ανοίγεσαι δύσκολα τότε φρόντισε να το αλλάξεις καθώς είναι σημαντικό η κοπέλα σου να αισθάνεται ότι την εμπιστεύεσαι και της εκμυστηρεύεσαι τις σκέψεις σου.

Δες επίσης: Ο καλύτερος τρόπος να την κάνεις να επιστρέψει μετά το χωρισμό

2. Επιδίωξε να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί

άντρας γυναίκα ραντεβού

Όσο πιεσμένο κι αν είναι το πρόγραμμα σας θα πρέπει να βρίσκετε χρόνο που θα περνάτε μαζί, κάνοντας πράγματα που σας φέρνουν πιο κοντά. Φυσικά είναι πολύ σημαντικό ο χρόνος που περνάτε μαζί να είναι εποικοδομητικός. Για το λόγο αυτό, επιδίωξε να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί, αφήνοντας στην άκρη τα κινητά ή άλλους αντιπερισπασμούς και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν.

Δες επίσης: Τι είναι το ghosting και γιατί συμβαίνει;

3. Μη γίνεσαι καταπιεστικός

αγκαλιασμένο ζευγάρι

Αναμφίβολα κανένας άνθρωπος δε θέλει να καταπιέζεται, επομένως ούτε η κοπέλα σου. Μη γίνεσαι λοιπόν υπερβολικά απαιτητικός και καταπιεστικός μαζί της καθώς κάτι τέτοιο θα την κάνει να ξενερώσει. Με το να της αφήνεις χώρο δείχνεις ότι την εμπιστεύεσαι και ότι πιστεύεις πραγματικά στη σχέση σας.

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι δεν πρέπει να παντρευτείτε

4. Παραδέξου τα λάθη σου για να γίνεις καλύτερος σύντροφος

άντρας αγκαλιάζει γυναίκα καλύτερος σύντροφος

Είναι πολύ σημαντικό σε κάθε σχέση, είτε αυτή είναι φιλική είτε ερωτική, να παραδέχεσαι τα λάθη σου και να ζητάς συγγνώμη για αυτά. Αντί λοιπόν να θεωρείς ότι έχεις πάντα δίκιο και να βγαίνει μπροστά ο εγωισμός σου, θα σε κάνει πολύ καλύτερο σύντροφο το να αναλάβεις την ευθύνη. Να είσαι σίγουρος ότι η κοπέλα σου θα εκτιμήσει μια τέτοια συμπεριφορά!

Δες επίσης: Πώς θα καταλάβεις αν σε απατά!

5. Κάνε την κοπέλα σου να αισθάνεσαι επιθυμητή

ζευγάρι αγκαλιά καλύτερος σύντροφος

Όλοι οι άνθρωποι ανά περιόδους αισθάνονται ανασφάλεια. Εσύ λοιπόν πρέπει να κάνεις την κοπέλα σου να αισθάνεται επιθυμητή και ότι σου αρέσει. Αυτή η συμπεριφορά θα συνεισφέρει και στο να διατηρηθεί η ερωτική διάθεση και το φλερτ στη σχέση σας και να μη βαλτώσετε.

Related Posts