άνδρας με πυκνά μαλλιά

Οι 5 Καλύτερες μικροΐνες πύκνωσης μαλλιών!

by tzinav

Τα αραιά μαλλιά είναι ένα χαρακτηριστικό που κάνει πολλούς άντρες να αισθάνονται άσχημα, ακόμα και να πέφτει η αυτοπεποίθηση τους. Η μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι για όλους επιλογή αφού κοστίζει ακριβά. Αν λοιπόν ψάχνεις για μια πιο εύκολη, πιο οικονομική και λιγότερο μόνιμη λύση τότε οι ίνες μαλλιών είναι η καλύτερη επιλογή.

Οι ίνες μαλλιών, που συνήθως αποτελούνται από κερατίνη ή βαμβάκι, μπορούν να κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο πλούσια, πιο γεμάτα και με περισσότερο όγκο. Ανακάλυψε 5 ίνες μαλλιών που θα λατρέψεις αν έχεις αραιά μαλλιά!

5 Ίνες πύκνωσης μαλλιών που θα καλύψουν τα αραιά μαλλιά!

 

1. Toppik Hair Building Fibers

toppik ίνες μαλλιών μαύρο μπουκαλάκι

Η καλύτερη επιλογή ίσως που μπορείς να κάνεις σε ίνες μαλλιών είναι η Toppik Hair Building Fibers, καθώς περιέχουν το μεγαλύτερο βαθμό κερατίνης. Αυτό κάνει τις ίνες να ενσωματώνονται καλύτερα στα φυσικά μαλλιά σου και να έχουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Ακόμα, λόγω αυτής της σύνθεσης κολλάνε περισσότερο στα μαλλιά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν επηρεάζονται τόσο από αέρα και βροχή. Βγαίνουν σε 9 διαφορετικές αποχρώσεις ώστε να διαλέξεις εκείνη που είναι πιο κοντά στο δικό σου χρώμα και μάλιστα μπορείς να τις αναμείξεις για να έχεις το απόλυτο αποτέλεσμα. Βρήκα το Toppik Hair Building Fibers στην καλύτερη τιμή εδω!

Δες επίσης: 5 Tips για να φαίνονται πιο πυκνά τα μαλλιά σου!

2. Boldify Hair Fibers

boldify ίνες μαλλιών

Το προϊόν της εταιρείας Boldify αποτελείται από μικροϊνες βαμβακιού, οι οποίες αναμειγνύονται με τα μαλλιά και τα γεμίζουν φυσικά. Οι ίνες αυτές κλειδώνουν αποτελεσματικά στις τρίχες ώστε να έχεις ένα αποτέλεσμα που αντιστέκεται στον ιδρώτα, στον αέρα και στη βροχή. Κυκλοφορεί σε 15 αποχρώσεις επομένως σίγουρα θα βρεις αυτή που είναι κοντά στη δική σου.

Δες επίσης: 5 Tips για να αποκτήσει ένας άνδρας υγιή μαλλιά!

3. Luxe Hair Thickening Fibers

luxe πούδρα μαλλιά

Οι ίνες πύκνωσης μαλλιών Luxe αποτελούνται από κερατίνη, η οποία είναι υποαλλεργική και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρουν απόλυτη κάλυψη ακόμα και σε ακραίες συνθήκες, χάρη στην ένωση των ινών με τα φυσικά μαλλιά μέσω του στατικού ηλεκτρισμού. Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα τους είναι ότι δε λερώνουν το δέρμα και τα ρούχα σου ακόμα κι αν βραχούν. Το βρήκα σε πολύ καλή τιμή εδω!

Δες επίσης: 5 Λάθη που κάνεις στα μαλλιά σου!

4. Strand Maximizer Hair Fibers

strand maximizer μαύρο μπουκάλι μαλλιά

Οι ίνες μαλλιών Strand Maximizer είναι κατάλληλες όχι μόνο για να γεμίσεις τα κενά στα μαλλιά σου αλλά και στα μούσια σου. Η σύνθεση τους από κερατίνη αλληλοεπιδρά με τα υπάρχοντα μαλλιά κάνοντας τα να φαίνονται πιο πυκνά. Έχε στο νου σου ότι το συγκεκριμένο προϊόν χρησιμοποιείται σε καθαρά, στεγνά μαλλιά πριν την εφαρμογή κάποιου προϊόντος styling.

Δες επίσης: Οι πραγματικές αιτίες που δημιουργούν φαλάκρα στα μαλλιά!

5. Febron Hair Fibers

febron πούδρα μαύρη συσκευασία

Το προϊόν της εταιρείας Febron έχει σχεδιαστεί ώστε να μην ανιχνεύεται ούτε κάτω από το πιο έντονο φως! Οι συγκεκριμένες ίνες αποτελούνται από βαμβάκι και φυσικές χρωστικές ουσίες. Η λεπτή υφή τους καθιστά αδύνατο το να σχηματιστούν συσσωματώματα, τα οποία κάνουν το αποτέλεσμα να φαίνεται τεχνητό. Είναι κατάλληλες για κάθε τύπο μαλλιών και μπορούν να αντέξουν ακόμα και μερικές μέρες στο κεφάλι σου αν δεν λούσεις τα μαλλιά.

Related Posts