άντρας στεγνώνει μαλλιά με πιστολάκι πυκνά μαλλιά

5 Tips για να φαίνονται πιο πυκνά τα μαλλιά σου!

by tzinav

Τα πυκνά, πλούσια μαλλιά είναι σίγουρα επιθυμία κάθε άντρα. Εξάλλου, σχεδόν όλοι φοβούνται μη χάσουν τα μαλλιά τους νωρίς, αλλά σε μερικές περιπτώσεις αυτό είναι αναπόφευκτο. Ακόμα όμως κι όταν παρατηρείς μια αραίωση στα μαλλιά σου το παιχνίδι δεν έχει χαθεί τελείως!

Αν λοιπόν κι εσύ έχεις παρατηρήσει ότι τα μαλλιά σου γίνονται ολοένα και πιο αραιά μην ανησυχείς γιατί υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις. Ανακάλυψε 5 αποτελεσματικά tips για να φαίνονται πιο πυκνά τα μαλλιά σου!

Πώς να δείχνουν πιο πυκνά τα μαλλιά σου!

 

1. Λούσε τα μαλλιά σου

άντρας λούζει τα μαλλιά σαπουνάδα

Πολλοί θεωρούν ότι με το συχνό λούσιμο τα μαλλιά τους θα αραιώσουν ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, αν δε λούζεις συχνά τα μαλλιά σου τότε θα τα κάνεις να φαίνονται ακόμα πιο λίγα. Τα λαδωμένα μαλλιά που κολλάνε μεταξύ τους, πέρα από το ότι είναι τελείως αντιαισθητικά, φαίνονται και λιγότερα. Έτσι, λούσε με φυσιολογική συχνότητα τα μαλλιά σου αφού έτσι θα δείχνουν ότι έχουν περισσότερο όγκο.

Δες επίσης: 5 Λάθη που κάνεις στα μαλλιά σου!

2. Χρησιμοποίησε τα σωστά προϊόντα styling

άντρας βάζει ζελέ στο μαλλί του

Τα βαριά προϊόντα styling μπορούν να βαρύνουν τα μαλλιά σου και να τα κάνουν να δείχνουν τελείως φλατ. Αυτό είναι που συμβαίνει συνήθως με το ζελέ και το κερί. Προτίμησε λοιπόν τα προϊόντα που είναι σε μορφή mousse και αυτά που είναι ειδικά στο να δίνουν όγκο.

Δες επίσης: 6 Συμβουλές styling για άνδρες με αραιά μαλλιά!

3. Βάλε στην άκρη τη χτένα

άντρας πιάνει τρίχες κοιτάζεται στον καθρέπτη

Το να χτενίζεις συνεχώς τα μαλλιά σου τα κάνει να φαίνονται πολύ επίπεδα. Άσε που αν τα χτενίζεις έντονα μπορείς να χάσεις αρκετές τρίχες. Προτίμησε λοιπόν να ξεμπερδεύεις τα μαλλιά και να τους δίνεις σχήμα απαλά με τα δάχτυλα σου ώστε να τους δώσεις όγκο και να τα κάνεις να δείχνουν πυκνότερα.

Δες επίσης: 8 Μυστικά για να μακραίνει ένας άνδρας τα μαλλιά του!

4. Το πιστολάκι είναι φίλος σου

άντρας στεγνώνει μαλλιά με πιστολάκι φαίνονται πυκνά μαλλιά

Το πιστολάκι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσεις όγκο στα λεπτά μαλλιά. Έτσι, μην αφήνεις τα μαλλιά να στεγνώνουν μόνα τους και χρησιμοποίησε το πιστολάκι. Ωστόσο, μη τα στεγνώνεις με πολύ ζεστό αέρα γιατί υπάρχει κίνδυνος να τα καταστρέψεις. Για να τα προστετεύσεις ρύθμισε το πιστολάκι σου στον κρύο αέρα.

Δες επίσης: Τα 4 καλύτερα κουρέματα για άνδρες με λίγα μαλλιά!

5. Κάνε το σωστό κούρεμα

άντρας με αραιά μαλλιά

Δες επίσης: 5 Από τις πιο υγιεινές συνήθειες για άνδρες!

Πολλοί άντρες όταν βλέπουν τα πρώτα σημάδια της αραίωσης προσπαθούν να την κρύψουν μακραίνοντας τα μαλλιά και κρύβοντας τις αραιές περιοχές. Ωστόσο, ένα κοντό κούρεμα είναι συνήθως πιο κολακευτικό. Έτσι, ένα πιο κλασικό κούρεμα θα κάνει το μάτι να φεύγει από το κεφάλι σου και να πηγαίνει περισσότερο στο πρόσωπο σου.

Related Posts