Σκέφτεται μετά από χωρισμό

3 Κανόνες για όταν σε χωρίσει η σύντροφος σου!

by theman

Όλες οι σχέσεις έχουν τα σκαμπανεβάσματα τους αλλά η επιλογή του να πάτε για χωρισμό πρέπει να μένει πάντα τελευταία. Αναμφισβήτητα κάθε χωρισμός είναι δύσκολος και κλείνει ένα κεφάλαιο στην ζωή. Ειδικά αν δεν βλέπεις σημάδια για επανασύνδεση πρέπει να αρχίζεις να το χωνεύεις και να το κάνεις μέρος σου!

Αν δεν μπόρεσες να σώσεις την σχέση σου τότε είσαι στο σωστό σημείο. Υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις και να τηρήσεις χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση όταν σε χωρίσει η σύντροφος σου. Θα μάθεις λοιπόν τους 3 χρυσούς κανόνες που πρέπει να τηρήσεις μετά τον χωρισμό!

Δες επίσης: Πότε το αθώο φλερτ θεωρείται απιστία;

Τι να κάνεις αν σε χωρίσει η σύντροφος σου!

 

1) Μην κυνηγήσεις

Κανόνες για μετά τον χωρισμό: άνδρας παρακαλάει την γυναίκα

Δεν είναι κακό να θέλεις να είσαι με μία γυναίκα. Όταν όμως μία γυναίκα σου δείχνει ότι είναι αποφασισμένη πως σε χώρισε και δεν θέλει να συνεχίσει άλλο τότε πρέπει να καταλάβεις ότι είναι το τέλος. Μην κυνηγήσεις! Στον χωρισμό όπως και σε μία υγιή σχέση, δεν πρέπει να πιέζεις καταστάσεις και να γίνεσαι φορτικός. Όχι δεν θα ενδώσει αυτή αν την παρακαλάς, ούτε αν της στείλεις μηνύματα και τρέχεις να την βρεις με την πρώτη ευκαιρία.

Το να κυνηγάμε και να πιέζουμε ένα άτομο όχι μόνο μειώνει την αξιοπρέπεια μας αλλά και έλξη που υπάρχει ήδη μεταξύ σας. Η απελπισία είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να λείπει από κάθε χωρισμό! Το να δείχνεις ότι την θέλεις πίσω απεγνωσμένα σίγουρα θα την απομακρύνει παρά θα την ελκύσει. Σαφέστατα μετά από έναν μακροχρόνιο χωρισμό μπορεί να υπάρξουν μηνύματα που στέλνατε καθημερινά του τύπου “καληνύχτα” “καλημέρα” αλλά πρέπει να μένει ως εκεί και να περιορίζεται. Μην προσπαθείς να την κάνεις να σε δεχτεί πίσω! Δεν θα το καταφέρεις και σίγουρα θα την ξενερώσεις παραπάνω!

Δες επίσης: Πώς να καταλάβει μια γυναίκα ότι ενδιαφέρεσαι, χωρίς να δείχνεις απελπισμένος!

2) Κράτα γερά

Σκέφτεται μετά από χωρισμό

Υπάρχει η περίπτωση μετά από τον χωρισμό η ίδια η σύντροφος σου να προσπαθήσει να επικοινωνήσετε. Ακόμα και αν σε πάρει τηλέφωνο σαν να μην τρέχει τίποτα με την πρόφαση να μάθει τα νέα σου, προσπάθησε να δείξεις ότι σέβεσαι την απόφαση της και να μείνει εκεί. Είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να ανάψει η φλόγα της σχέσης σας.

Από την μία πλευρά σίγουρα δεν θα μπορείς να το αποδεχτείς και θα σου φαίνεται δύσκολο να την απορρίψεις ενώ αυτή επικοινωνεί ακόμα. Από την άλλη όμως αυτό θα κάνει τον χωρισμό πιο δύσκολο και θα σε φέρνει αντιμέτωπο με σκέψεις καταστροφικές. Τι εννοώ; Αν μπεις στην λούπα να σκέφτεσαι ότι επικοινωνεί και άρα με θέλει πίσω ή μπορεί να το ξανασκέφτεται, τότε την έβαψες! Θα σε πάει πολύ πίσω και η φράση του τύπου να “μείνετε φίλοι” που μπορεί να προτείνει ακόμα και η ίδια, στο μυαλό σου θα πάρει μεγάλες διαστάσεις!

Δες επίσης: Τι να αποφύγεις αν θέλεις πίσω την πρώην σου!

3) Πρόσεξε στην επανασύνδεση μετά από χωρισμό

Κανόνες για μετά τον χωρισμό: επανασύνδεση ζευγαριού

Έστω ότι η σχέση σου σε προσέγγισε και σου έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον ότι θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε. Αν είσαι σίγουρος για την απάντηση σου ξανασκέψου το μία δεύτερη φορά. Κατάλαβες για τι πράγμα σε χώρισε; Ήσουν λάθος ή απλά κάποιες συμπεριφορές σου την ξενερώνουν ή δεν την καλύπτουν; Σε καμία περίπτωση μην κάνεις σχέση από ανάγκη αλλά από επιλογή. Σιγουρέψου λοιπόν ότι δέχεσαι να την ξαναβάλεις στην ζωή σου αλλά πρόσεξε το εξής!

Για να δουλέψει μία σχέση εκ νέου πρέπει να διορθωθούν ό,τι προβλήματα είχαν προκύψει στο παρελθόν. Από συμπεριφορές που ξενερώνουν την γυναίκα μέχρι θέματα εμπιστοσύνης ή και επικοινωνίας. Πρέπει να σκεφτείς τρόπους να βελτιώσεις την επικοινωνία σας και πως να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να επανακτήσετε την εμπιστοσύνη σας. Είναι λάθος να ξαναπιάνουμε την σχέση από εκεί που την αφήσαμε. Όλα από την γραμμή εκκίνησης! Φλερτ από την αρχή, ενθουσιασμός που ξαναείστε μαζί αλλά και όρεξη να βάλετε νέα θεμέλια.

Δες επίσης: Τι να αποφύγεις για πετύχεις μία επανασύνδεση με πρώην!

Προχώρα σε κάθε περίπτωση!

κανόνες για χωρισμό

Οι πιθανότητες για επανασύνδεση και για να την κερδίσεις πίσω είναι ελάχιστες. Ακόμα και να τα ξαναβρείτε ένας δεύτερος χωρισμός έρχεται πάντα γρηγορότερα από τον πρώτο αν δεν διορθωθούν οι συμπεριφορές και τα λάθη που γινόντουσαν. Πάντα μετά από έναν χωρισμό πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου και να προχωρήσεις. Σίγουρα μετά από λίγο καιρό θα είσαι έτοιμος για κάτι καινούργιο που θα αξίζει παραπάνω. Οπότε, βελτίωσε τον εαυτό σου, τόνωσε την αυτοπεποίθηση σου και μείνε στο σκεπτικό ότι “το παρελθόν είναι παρελθόν”.

Related Posts