άνδρας κοντό κούρεμα

7 Κουρέματα για άνδρες με αραίωση στα μαλλιά

by Kostas S.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αραιώνουν τα μαλλιά σου με το πέρασμα του χρόνου. Δεν έχει ο κάθε άνδρας την ίδια αραίωση, αλλά αργά ή γρήγορα σε όλους μας θα δημιουργηθεί με το πέρασμα των χρόνων. Υπάρχουν κάποιες λύσεις στο πρόβλημα, αλλά συνήθως είναι κοστοβόρες και δεν εγγυούνται ότι θα λύσουν παντοτινά το πρόβλημα. Η καλύτερη και πιο σίγουρη λύση είναι να αλλάξεις το κούρεμα σου έτσι ώστε να φαίνεται σε λιγότερο βαθμό ή και καθόλου. Πάμε λοιπόν να δούμε 7 Κουρέματα για άνδρες με αραίωση στα μαλλιά.

7 Κουρέματα για άνδρες με λεπτή τρίχα και με μικρή αραίωση

1. Buzz Cut

άνδρας κοντό κούρεμα

άνδρες κοντό κούρεμα ηθοποιός

Brad Pitt κοντό κούρεμα

Το Buzz Cut είναι απλό, στιλάτο και πολύ εύκολο να το μανατζάρεις. Είναι η τέλεια επιλογή για λεπτή τρίχα και το κοντό κούρεμα κάνει τις περιοχές του μαλλιού που βρίσκονται στο επάνω μέρος του κεφαλιού σου που έχουν αραίωση να μη φαίνονται σχεδόν καθόλου. Επίσης, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κρύψεις τη hairline που υποχωρεί μιας και η διαφορά στην πυκνότητα μαλλιού ανάμεσα στο κούτελο και στα μαλλιά σου δεν είναι πολύ μεγάλη.

Δες επίσης: 4 Κλασικά κουρέματα που δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

2. The Crew Cut

αραίωση μαλλιά

άνδρας κοντό κούρεμα

Το Crew Cut είναι από τα πιο διάσημα κουρέματα και η κοντή παραλλαγή του είναι τέλεια για τον στρατό, αλλά το κάνει και πολύ καλή επιλογή για άνδρες που θέλουν να κρύψουν μια μικρή αραίωση στα μαλλιά. Κάνει τη διαφορά στην πυκνότητα μαλλιού ανάμεσα στους κροτάφους και στα μαλλιά σου να μην είναι πολύ μεγάλη και μπορείς να αφήσεις παραπάνω μαλλί στην κορυφή για να έχεις ένα πιο κλασικό στυλ.

Δες επίσης: 6 Ανδρικά στρατιωτικά κουρέματα που δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα!

3. The Mop Top

άνδρας αραίωση γραμμη

άνδρας μπούκλες γλυκός

Αν δε σου αρέσει το κοντό κούρεμα τότε το Mop Top είναι το κατάλληλο για σένα. Άφησε πολλά μαλλιά στην κορυφή και άστο να κρύψει το hairline που υποχωρεί. Το καλό με αυτό το κούρεμα είναι ότι μπορείς να το προσαρμόσεις στα δικά σου γούστα και να το κάνεις όσο πιο μακρύ θες.

Δες επίσης: 8 Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα για σγουρά μαλλιά!

4. The Slick Back

αραίωση μαλλιά άνδρας

άνδρας ωραίος

Μπορεί το Slick Back να μην κρύβει μια hairline που υποχωρεί, αλλά είναι ένα πολύ καλό κούρεμα σε περίπτωση που έχεις αραίωση στο πάνω μέρος του κεφαλιού σου. Επίσης, αν θες να κρύψεις τη hairline που υποχωρεί μπορείς να κάνεις το συγκεκριμένο κούρεμα στο πλάι αντί για προς τα πίσω.

Δες επίσης: Κουρέματα για άνδρες με αρχές φαλάκρας!

5. The Pompadour

αραίωση μαλλιά άνδρας

άνδρας κουρείο

Το Pompadour είναι ένα ευέλικτο κούρεμα που μπορεί κρύψει την αραίωση στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Όπως και το Slick Back δεν είναι κατάλληλο για μια hairline που υποχωρεί, αλλά ταιριάζει με όλα τα σχήματα προσώπου εκτός από το κυκλικό. Επίσης, δένει πολύ οργανικά με μούσια και γένια.

Δες επίσης: Ανδρικά κουρέματα ανάλογα με το σχήμα προσώπου!

6. High Fade

άνδρας μαλλιά

άνδρας όμορφος ελκυστικός

Το κλασικό High Fade είναι σχεδόν πάντα μια καλή επιλογή και πολύ καλό για να κρύψει μια hairline που υποχωρεί. Αυτό το κούρεμα αφήνει το μαλλί κοντό στα πλάγια, ενώ το πολύ μαλλί να ξεκινάει κάπου στους κροτάφους. Με αυτόν τον τρόπο η προσοχή ενός ανθρώπου που σε βλέπει δεν εστιάζεται στη hairline που υποχωρεί, αλλά στο μαλλί στην κορυφή του κεφαλιού.

Δες επίσης: 7 Όμορφα ανδρικά κουρέματα για ώριμους άνδρες!

7. Καραφλό στυλ

Dwayne Johnson καραφλός ελκυστικός άνδρας

καραφλός άνδρας όμορφος

Τέλος, έχουμε μια επιλογή που δεν είναι κούρεμα, αλλά σίγουρα είναι ένα στυλ. Αν το πρόβλημα είναι μεγάλο, απλά ξύρισε τα όλα και πίστεψε με θα αποκτήσεις ένα τέλειο στυλ. Μην ξεχνάς ότι ο Rock ο οποίος είναι καραφλός ψηφίστηκε ο πιο ελκυστικός άνδρας του πλανήτη το 2016. Ο Jason Statham και ο Bruce Wilis θεωρούνται επίσης πολύ όμορφοι άνδρες.

Related Posts