άνδρας με αραιά μαλλιά έχει πρόβλημα τριχόπτωσης

5 Προϊόντα που χρειάζεσαι αν έχεις αραιά μαλλιά

by tzinav

Και ποιος άντρας δεν ονειρεύεται να έχει πλούσια, υγιή μαλλιά; Εξάλλου, η αραίωση είναι πολλές φορές πλήγμα στην αυτοπεποίθηση. Πλέον όμως μπορείς να την πολεμήσεις με μερικά προϊόντα για πλούσια μαλλιά που θα κάνουν μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση σου. Η εταιρεία KMax Milano εξειδικεύεται σε προϊόντα που θα σου δώσουν πίσω την νεανική εικόνα των υγιών μαλλιών που ίσως χρειάζεσαι.

Η KMax Milano διαθέτει μικροΐνες από κερατίνη υψηλής ποιότητας που μπορούν να κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο γεμάτα και δυνατά. Οι φυσικές αυτές μικροΐνες κάνουν τη διαφορά σε σχέση με άλλες, συνθετικές που κυκλοφορούν και έχουν ατυχή αποτελέσματα. Εκτός από τις μικροΐνες η εταιρεία διαθέται και άλλα χρήσιμα προϊόντα που θα βοηθήσουν τα αραιά μαλλιά. Ανακάλυψε λοιπόν 5 προϊόντα για πλούσια μαλλιά που χρειάζεσαι!

5 Προϊόντα KMax Milano για να πολεμήσεις την αραίωση!

1. KMax Milano Hair Fibers

KMax Milano μικροΐνες αποτελέσματα μικροϊνών προϊόντα για πλούσια μαλλιά

Οι ίνες πύκνωσης μαλλιών KMax Milano Hair Fibers είναι ένα πολύ αποτελεσματικό προϊόν για να καλύψεις κενά σημεία στα μαλλιά σου. Χάρη στον στατικό ηλεκτρισμό οι μικροΐνες προσκολώνται πολύ καλά επάνω στα μαλλιά σου και γεμίζουν τα κενά με ένα πολύ φυσικό τρόπο. Το φυσικό τους αποτέλεσμα οφείλεται στο γεγονός ότι είναι από φυσική κερατινή, γι’ αυτό και μοιάζουν τόσο με τα κανονικά μαλλιά. Μάλιστα, οι ίνες διαρκούν μέχρι να λουστείς και μένουν ανεπηρέαστες από τον ιδρώτα ή την αφή. (Αγόρασε το)

Δες επίσης: Οι 6 σημαντικότερες συμβουλές για πυκνά μαλλιά!

2. KMax Milano Concealing Scalp Shader- Προϊόντα για πλούσια μαλλιά

KMax Milano πούδρα

Όπως καταλαβαίνες οι ίνες χρειάζονται και υπόβαθρο από φυσικά μαλλιά για να στερεωθούν. Αν η αραίωση σου είναι σε προχωρημένο στάδιο τότε το Kmax Milano Concealing Scalp Shader είναι αυτό που χρειάζεσαι. Πρόκειται για μια αδιάβροχη και υποαλλεργική πούδρα που καλύπτει τέλεια τις πολύ αραιές περιοχές του κεφαλιού. Εκτός βέβαια από το κεφάλι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να γεμίσεις τα γένια ή τα φρύδια σου.

Βρες το εδώ.

Δες επίσης: 4 Αντρικά σαμπουάν για δυνατά μαλλιά!

3. KMax Milano Concealing Styling Gel

KMax Milano styling gel προϊόντα για πλούσια μαλλιά KMax Milano gel αραιά μαλλιά αποτελέσματα

Ένα πρωτοποριακό προϊόν παγκοσμίως είναι το KMax Milano Concealing Styling Gel, το οποίο αποτελεί το πρώτο τζελ με μικροΐνες κερατίνης. Με ένα τέτοιο προϊόν θα κάνεις styling στα μαλλιά σου ενώ ταυτόχρονα γεμίζεις τα κενά που ίσως έχεις. Τόσο εύκολα και γρήγορα!

Θα το βρεις εδώ.

Δες επίσης: 6 Μυστικά και συμβουλές για υγιή μαλλιά

4. KMax Milano Fixing Spray- Προϊόντα για πλούσια μαλλιά

KMax Milano fixing spray

Οι μικροΐνες KMax Milano Hair Fibers προσκολλώνται αποτελεσματικά λόγω του στατικού ηλεκτρισμού αλλά μπορείς να προσφέρεις μέγιστη σταθερότητα χρησιμοποιώντας την λακ KMax Milano Fixing Spray. Με το προϊόν αυτό οι ίνες θα μείνουν σταθερές στα μαλλιά σου ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες όπως ο δυνατός αέρας. (Αγόρασε το)

Δες επίσης: 10 Συμβουλές για υγιή και όμορφα μαλλιά!

5. KMax Milano Stimulating Shampoo

KMax Milano σαμπουάν

Αν βλέπεις ότι τα μαλλιά σου αραιώνουν τότε καλό είναι να χρησιμοποιήσεις ένα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης. Το σαμπουάν KMax Milano Stimulating Shampoo καθαρίζει καλά τα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην ενεργοποίηση του θύλακα της τρίχας προκειμένου να παράξει νέες τρίχες και να πυκνώσουν τα μαλλιά σου.

Θα το βρεις εδώ.

Related Posts