δυσαρεστημένο ζευγάρι

Να την περιμένεις ή να συνεχίσεις τη ζωή σου;

by theman

Το αν θα σε πάρει μια γυναίκα στα σοβαρά είναι κάτι που δε μπορείς να ξέρεις από την αρχή. Είναι λοιπόν λογικό να είσαι κάπως μπερδεμένος και να μη ξέρεις αν παίζει μαζί σου ή αν θέλει απλώς το χρόνο της. Το ερώτημα λοιπόν είναι, να την περιμένεις ή να συνεχίσεις τη ζωή σου;

Η απάντηση είναι λίγο πιο σύνθετη από ότι νομίζεις. Καλό είναι να έχεις αυτογνωσία και να ξέρεις τι θέλεις εσύ ο ίδιος από τη ζωή σου στη παρούσα φάση. Αφού λοιπόν είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος με τον εαυτό σου, ο μόνος τρόπος να καταλήξεις στο παραπάνω ερώτημα είναι κάνοντας μερικές ερωτήσεις στον εαυτό σου. Παρακάτω θα βρεις μερικές από τις ερωτήσεις αυτές που θα σε ωθήσουν στη σωστή απόφαση!

Πως να καταλάβεις αν αξίζει να κυνηγήσεις μια γυναίκα!

 

1. Αναρωτήσου πως νιώθεις μακριά της

Σκεπτικός άντρας

Λένε πως μόνο όταν δεν έχεις κάτι το εκτιμάς. Και αυτό ισχύει και για τους ανθρώπους. Πως νιώθεις μακριά της; Πόσο σημαντική είναι στη ζωή σου; Οι σκέψεις που έχεις για εκείνη όσο δεν είστε μαζί είναι καθοριστικές γιατί αντικατοπτρίζουν το πόσο πραγματικά την θέλεις στη ζωή σου.

Δες επίσης: Πως να προσεγγίσεις σωστά μια γυναίκα!

2. Σκέψου τι σας ενώνει και τι σας χωρίζει

ζευγάρι με περίεργες γκριμάτσες

Κάτι άλλο που πρέπει να σκεφτείς είναι το τι σας ενώνει και τι σας χωρίζει με μια γυναίκα. Αν τα ζυγίζεις και βλέπεις πως υπερισχύουν οι διαφωνίες και τα διαφορετικά σας στοιχεία παρά τα κοινά, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια αν έχετε για παράδειγμα διαφορετικά ενδιαφέροντα ή διαφορετικές προτιμήσεις στο φαγητό δεν είναι απαραίτητα κακό. Σημασία έχει το πόσο διατεθειμένοι είστε και οι δύο για να δεχτείτε και να συμβιβαστείτε με αυτά τα διαφορετικά στοιχεία σας.

Δες επίσης:6 Πράγματα που ξενερώνουν μια γυναίκα!

3. Σε κάνει καλύτερο άνθρωπο η σχέση σου μαζί της;

άνδρας που αναρωτιέται

Σε μια υγιή σχέση μπορείς να εξελίσσεσαι και να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Αν συμβαίνει αυτό με τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει είναι ένα σημάδι ότι μάλλον αξίζει να περάσεις κι άλλο χρόνο μαζί της. Αντίθετα, αν η γυναίκα είναι ο λόγος που εσύ παραμένεις στάσιμος στη ζωή σου, τότε μάλλον σε τραβάει πίσω και πρέπει να αναθεωρήσεις τη σχέση σας.

Ο κάθε άνθρωπος μας βγάζει έναν διαφορετικό εαυτό. Ποια εκδοχή του εαυτού σου λοιπόν σου βγάζει η γυναίκα που σου αρέσει; Σε κάνει να είσαι μαζί της γλυκός και υπομονετικός ή μήπως σου δημιουργεί νευρικότητα;

Δες επίσης: Πως να ηρεμήσεις μια γυναίκα που ζηλεύει!

4. Υπάρχει επικοινωνία ή μόνο έλξη;

δυσαρεστημένο ζευγάρι

Υπάρχει όντως επικοινωνία μεταξύ σας ή απλώς έχετε έντονη έλξη; Αυτά είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα σε μια σχέση που πρέπει να τα ξεχωρίσεις. Προσπάθησε να τα διαχωρίσεις και να σκεφτείς όσο το δυνατόν πιο λογικά. Μήπως είναι απλά ενθουσιασμός ή απλώς χρειάζεστε χρόνο για να χτίσετε τα θεμέλια στη σχέση σας;

Δες επίσης: 3 Πράγματα που δεν ξέρεις για το πως σκέφτεται η γυναίκα σου!

5. Φαντάζεσαι ένα μέλλον μαζί της;

θλιμμένος άντρας

Δες επίσης: Πώς να καταλάβει μια γυναίκα ότι ενδιαφέρεσαι, χωρίς να δείχνεις απελπισμένος!

Η σχέση που αναπτύσσεις με κάθε γυναίκα έχει να κάνει με το τι έχεις ανάγκη. Αν λοιπόν εσύ έχεις ανάγκη απλά την επιβεβαίωση τότε μάλλον δε βλέπεις ένα μέλλον με εκείνη. Εάν όμως έχεις πιάσει τον εαυτό σου να τη κάνεις εικόνα μαζί σου στο μέλλον τότε πραγματικά τη βλέπεις σοβαρά. Το ίδιο ισχύει και για εκείνη, για αυτό και είναι πάντα βοηθητική μια ανοιχτή, ώριμη και ειλικρινής συζήτηση μεταξύ σας.

Related Posts