ζευγάρι νυχτερινός ουρανός

Ο καλύτερος τρόπος να την κάνεις να επιστρέψει μετά το χωρισμό

by theman

Το σενάριο έχει ως εξής: Μόλις σε χώρισε αλλά την θες πίσω. Και ψάχνεις τρόπους να την κάνεις να επιστρέψει . Οπότε σκέφτεσαι τι θα μπορούσες να κάνεις για να το πετύχεις. Και τότε μια σκέψη περνάει από το μυαλό σου. Θα ήταν καλή ιδέα να την αποφεύγεις για ένα διάστημα και να δεις μήπως αυτό έχει κάποιο αποτέλεσμα; Λοιπόν σου έχω καλά νέα. Η παλιά, καλή, δοκιμασμένη τεχνική “γραμματόσημο”, όσο την φτύνεις τόσο κολλάει, είναι μια εξαιρετική ιδέα στην προκειμένη περίπτωση.

Όχι μόνο έχει σχεδόν εγγυημένα αποτελέσματα, αλλά ακόμα κι όταν δεν λειτουργεί είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να προχωρήσεις μπροστά σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει για χάρη της ψυχικής σου υγείας . Οι κανόνες όταν την αποφεύγεις μετά τον χωρισμό είναι απλοί! Μηνύματα, συνατήσεις, βόλτες με κοινές παρέες, είναι όλα κομμένα για μια περίοδο. Ας πούμε 3-4 εβδομάδες για αρχή.

Και τα σημάδια ότι δουλεύει θα πάνε ως εξής!

 Θα επιστρέψει αν την αποφεύγεις μετά τον χωρισμό;

 

Σημάδι 1: Σου στέλνει αυτή

βέλος αριστερά

Αν μετά τον χωρισμό αποφασίσεις ότι δεν θα της στείλεις τότε υπάρχουν δυο πιθανότητες. Η μια είναι να μην σου στείλει ούτε αυτή και να συνεχίσετε τις ζωές σας. Αλλά συμβαίνει σπάνια. Και ειδικά αν χωρίσατε με καλό τρόπο.

Η δεύτερη πιθανότητα, αυτή που στοχεύεις όταν την αποφεύγεις, είναι να σου στείλει αυτή για να δει τι κάνεις;

Πιθανότατα σκέφτεται, “Αφού τον χώρισα, δεν θα έπρεπε να μου στέλνει και να με κυνηγάει αυτός; Με ξεπέρασε τόσο γρήγορα;”. Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ πιθανό να κάνει εκείνη την πρώτη κίνηση για να τσεκάρει αν θα απαντήσεις.

Μην το κάνεις! Για 3-4 εβδομάδες, μην απαντήσεις σε κανένα μήνυμα, ότι και να θέλει. Θα την τρελάνει και αυτό είναι το πρώτο βήμα για να επιστρέψει!

Δες επίσης: 3 κανόνες για όταν σε χωρίσει η σύντροφός σου!

Σημάδι 2: Ανεβάζει στόρυ και ποστ σχετικά με τον χωρισμό

άντρας σκάλες

Όλοι έχουμε πετύχει εκείνα τα story και post στα social media, στα οποία είναι ξεκάθαρο ότι αυτός που τα ανέβασε, θέλει την προσοχή ενός συγκεκριμένου ατόμου.

Είναι εκείνα τα “Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα” με μια φωτογραφία τοπίου από πίσω ή κάτι παρόμοιο και θέλει απλά να σου τραβήξει την προσοχή.

Θέλει να σταματήσεις να την αποφεύγεις και να της στείλεις εσύ για να δεις τι έγινε. Και το ξέρω ότι έχεις πιάσει το μήνυμα βλεποντας το ποστ, αλλά μην αντιδράσεις και μην στείλεις. όχι ακόμα τουλάχιστον!

Είναι η λάθος κίνηση και θα σε γυρίσει πίσω στο σημείο που ξεκίνησες!

Δες επίσης: 5 κινήσεις για να την κερδίσεις πίσω μετά τον χωρισμό!

Σημάδι 3: Έρχεται στα μέρη που συχνάζατε

λίμνη βουνό γαλήνη

Μπορεί να αναρωτιέσαι μετά από μια ή δυο εβδομάδες που αποφεύγεις οποιαδήποτε επαφή μαζί της αν ενδιαφέρεται και θέλει να τα βρείτε ακόμα. Ειδικά αν σου έχει στείλει και δεν έχεις απαντήσει, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι σε θέλει πίσω αν την δεις σε μέρη που συχνάζατε μαζί.

Αν ας πούμε υπάρχει μια καφετέρια στη γειτονιά σου και την δεις να εμφανίζεται με κάποια φίλη ή φίλο της, είναι σχεδόν σίγουρο ότι προσπαθεί να σε κάνει να αντιδράσεις.

Ο χειρισμός εδώ είναι απλός. Αν την δεις οπουδήποτε, μην φύγεις, αλλά μην την προσεγγίσεις κιόλας. Συνέχισε ότι έκανες και καλό είναι να αποφύγεις όσο μπορείς την οπτική επαφή.

Χαμογέλα και δείχνε χαρούμενος. Σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Αν το ξαναδοκιμάσει κάνε το ίδιο. Δεν είσαι εσύ αυτός που θα επιστρέψει!

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για να την κερδίσεις πίσω μετά τον χωρισμό!

Σημάδι 4: Ρωτάει κοινούς σας φίλους για σένα

ζευγάρι φλερτ μπαλκόνι

Ας πούμε ότι έχουν γίνει όλα τα παραπάνω και συνεχίζεις να μην της δίνεις σημασία. Αν έχετε κοινούς φίλους και τους ρωτήσει τι κάνεις και πως είσαι, θέλει να μάθει για σένα.

Εφόσον δεν μπορεί να πάρει πηροφορίες για την καθημερινότητά σου, αν βγαίνεις με κάποια άλλη, αν της λείπεις, αν την σκέφτεσαι, θα ρωτήσει κάποιο κοινό γνωστό.

Πιάσε τους πιο κοντινούς φίλους και ανάφερε ότι χωρίσατε και ότι δεν είναι κάτι το σημαντικό. Δείξε οτι είσαι μια χαρά και άσχετα με το πως νιώθεις συνέχισε για 3-4 εβδομάδες με την ίδια συμπεριφορά. Σαν να μην σε νιάζει το αν θα επιστρέψει σε σένα ή όχι!

Δες επίσης: Τι να κάνεις αν έχεις κολλήσει με την πρώην σου!

Σημάδι 5: Θέλει να συναντηθείτε!

ζευγάρι νυχτερινός ουρανός

Αν την αποφεύγεις για τόσο καιρό, και σου στείλει να βρεθείτε, δεν χρειάζεται καν να το σκεφτείς πια. Το πράγμα μιλάει από μόνο του. Προσοχή όμως! Πριν περάσει ένα διάστημα, καλό είναι να μην απαντήσεις.

Αν σου στείλει ας πούμε στην πρώτη εβδομάδα, είναι πολύ νωρίς για να ξαναμιλήσετε. Θέλει λίγη παραπάνω αντοχή αλλά αξίζει τον κόπο!

Συνέχισε να την αποφεύγεις για 20 μέρες τουλάχιστον και δες τι αποτελέσματα μπορείς να πετύχεις με αυτό!

Δες επίσης: 5 Λάθη που κάνεις όταν την φλερτάρεις στα social media!

άντρας μοναχικός φθινόπωρο

Στο τέλος των 3 εβδομάδων μπορείς να απαντήσεις στα μηνύματα, ότι και αν σου έχει στείλει. Το πιθανότερο είναι ότι θα νιώθεις πιο δυνατός και πιο καλά με τον εαυτό σου που κατάφερες να αντέξεις για όλο αυτό τον καιρό!

Έτσι κι αλλιώς σύμφωνα με μελέτες, ένας χωρισμός είναι εγγυημένος στο να φέρει πολλά αρνητικά συναισθήματα μαζί και το τι θα κάνεις αμέσως μετά θα καθορίσει τα πάντα!

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι επόμενες κινήσεις σου δεν μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση. Κράτα μια δυνατή στάση απέναντι στο πρόβλημα και επέμεινε μέχρι να επιστρέψει!

Θα μείνεις άφωνος με τα αποτελέσματα που μπορείς να πετύχεις!

Related Posts