χαμογελαστή γυναίκα στο κινητό

Τι μήνυμα να στείλεις σε μια γυναίκα που μόλις γνώρισες!

by theman

Είσαι σε ένα μπαρ και πίνεις το ποτό σου. Ξαφνικά βλέπεις μια γυναίκα που σου αρέσει και θέλεις να τη προσεγγίσεις. Εάν είσαι τυχερός και υπάρξει ανταπόκριση, θα σου δώσει το τηλέφωνο της ή τον λογαριασμό της στα social media. Και εδώ έρχεται το κρίσιμο σημείο: τι να της στείλεις;

Το πως θα της μιλήσεις στα μηνύματα μπορεί να είναι καθοριστικό για τη πορεία της γνωριμίας σου με μια γυναίκα. Πρέπει να μην είσαι υπερβολικά αδιάφορος αλλά ούτε και αδιάκριτος. Ας δούμε λοιπόν μερικές ιδέες για το τι μήνυμα να στείλεις σε μια γυναίκα που μόλις γνώρισες!

Πως να ξεκινήσεις συζήτηση με μηνύματα με μια γυναίκα που μόλις γνώρισες!

 

Ξεκίνα τη συζήτηση με λίγα emojis!

Εάν δε ξέρεις τι μήνυμα να της στείλεις τότε μπορείς απλά να κάνεις την αρχή με λίγα emojis. Μη το παρακάνεις, διάλεξε 2-3 emojis για μια απλή και fun αρχή στα μηνύματα σας. Στείλε της αυτό που κλείνει το μάτι, το emoji με τα μάτια-καρδιές ή αυτό που στέλνει φιλί. Είναι μια καλή λύση για να κάνεις μεν την αρχή αλλά να αφήσεις πάνω της το πως θα εξελιχθεί η συνομιλία σας. Ωστόσο, εάν δεν σου απαντήσει, μην επιμείνεις: μάλλον δεν ενδιαφέρεται!

Δες επίσης: Για ποιον λόγο μία γυναίκα δεν απαντάει στα μηνύματα σου!

Κάνε την αρχή με ένα αστείο για να σπάσεις τον πάγο!

χαμογελαστή γυναίκα στο κινητό

Οι γυναίκες λατρεύουν το χιούμορ στους άντρες. Μπορείς λοιπόν να της στείλεις ένα μήνυμα με μια δόση χιούμορ και αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να σπάσεις τον πάγο και να την κάνεις να νιώσει άνετα μαζί σου. Ένα αστείο μήνυμα μπορεί να τη κάνει να σε πάρει με καλό μάτι και να είναι γενικότερα πιο θετική απέναντι σου. Φυσικά, απέφυγε αστεία με αμφιλεγόμενο περιεχόμενο ή οτιδήποτε μπορεί να τη φέρει σε δύσκολη θέση!

Δες επίσης: 5 Έξυπνα μηνύματα για ραντεβού!

Ανάφερε της κάτι που πρόσεξες σε εκείνη όταν τη γνώρισες!

ζευγάρι φλερτάρει

Ιδανικό μήνυμα θα ήταν να της αναφέρεις κάτι που πρόσεξες σε εκείνη όταν γνωριστήκατε ή να της κάνεις ένα κοπλιμέντο. Με τον τρόπο αυτό θα δείξεις πως παρατήρησες τη κάθε λεπτομέρεια σε εκείνη, κάτι που σίγουρα θα τη κολακεύσει. Είναι πολύ γοητευτικό να ξέρει μια γυναίκα πως δε της πέρασες αδιάφορη!

Δες επίσης: Τι να κάνεις και τι να αποφύγεις όταν της στέλνεις μήνυμα!

Κάνε αναφορά σε κάτι που είπατε στη πρώτη σας συζήτηση!

ζευγάρι

Αντίστοιχα, μπορείς να της αναφέρεις κάτι που είπατε στη πρώτη σας συζήτηση. Πάλι, θα δείξεις πως η συζήτηση σας είχε σημασία για εσένα, κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσει. Μπορεί να σου ανέφερε για το κατοικίδιο της, για μια ταινία που είδε ή για ένα μαγαζί που πήγε και της άρεσε. Ανάφερε κάτι από αυτά στο chat σας και να είσαι σίγουρος πως η συζήτηση σας θα εξελιχθεί θετικά!

Δες επίσης: Οι 6 πιο συνηθισμένοι λόγοι που δεν σου στέλνει πρώτη μήνυμα!

Κάνε της ενδιαφέρουσες ερωτήσεις!

ζευγάρι στέλνει μηνύματα

Κάνε της ενδιαφέρουσες ερωτήσεις για να της τραβήξεις το ενδιαφέρον μέσω μηνυμάτων. Προσπάθησε να πας τη συζήτηση σας ένα βήμα παρακάτω έτσι ώστε να πάει και η σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Όσο πιο γρήγορα απαλλαγείται από τις τυπικότητες τόσο πιο γρήγορα θα αποκτήσετε τη κατάλληλη οικειότητα ώστε να γνωριστείτε σε βάθος.

Δες επίσης: 8 Tips για να την φλερτάρεις μέσω μηνυμάτων!

Ζήτα τη γνώμη της για κάτι!

άνδρας στέλνει μήνυμα στο κινητό

Δες επίσης: Πως να φλερτάρεις με μηνύματα μια γυναίκα!

Άλλη μια λύση για να αρχίσεις ή να συνεχίσεις τη συζήτηση σας μέσω μηνυμάτων είναι να της ζητήσεις τη γνώμη της για κάτι. Πες της για παράδειγμα ότι σκοπεύεις να δεις μια ταινία και ζήτα της να σου κάνει μια πρόταση σύμφωνα με τα δικά της γούστα. Και θα μάθεις παραπάνω πράγματα για εκείνη και θα έχετε ένα θέμα να συζητήσετε στη συνέχεια!

Related Posts