ζευγάρι σε ραντεβού

Πώς να δείξεις στην κοπέλα σου ότι την αγαπάς;

by theman

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε οι άνθρωποι στις σχέσεις μας είναι ότι πολλές φορές δε δείχνουμε τα συναισθήματα μας. Ωστόσο, σίγουρα η κοπέλα σου θα θέλει να ξέρει πώς νιώθεις και να της το δείχνεις συνεχώς. Για αυτό, λοιπόν, πρέπει είτε με λόγια, είτε και με πράξεις, να την κάνεις να αισθάνεται ξεχωριστή! Παρακάτω, θα βρεις κάποια tips για το πώς να δείξεις στην κοπέλα σου ότι την αγαπάς!

4 Τρόποι να δείξεις στην κοπέλα σου ότι την αγαπάς!

 

1. Κάνε της κοπλιμέντα

τρυφερό ζευγάρι πώς να δείξεις στην κοπέλα σου ότι την αγαπάς

Σε κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας, αρέσουν τα κοπλιμέντα και τα θετικά σχόλια. Μπορεί να ξέρει ήδη πόσο σου αρέσει και πόσο καλά περνάς μαζί της, αλλά πού και πού θέλει και να το ακούει. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα της φτιάξεις το κέφι και η αυτοπεποίθηση της θα ανέβει στα ύψη. Για αυτό, μην ξεχνάς να της το δείχνεις με κάθε ευκαιρία.

Δες επίσης: Πως να δείξεις στην κοπέλα σου ότι την εμπιστεύεσαι!

2. Κανόνιζε dates

ζευγάρι σε ραντεβού

Ακόμα και αν είστε καιρό μαζί, δεν πρέπει να σταματάς να τη διεκδικείς. Καθιέρωσε μια φορά την εβδομάδα να κανονίζεις ένα ραντεβού, όπου θα περνάτε ποιοτικό χρόνο οι 2 σας. Μπορείς να την πας για ένα ποτό, φαγητό, μια εκδρομή, σε κάποια δραστηριότητα ή ακόμα και μια απλή βόλτα. Εάν η κοπέλα σου νιώσει, ότι είναι στις προτεραιότητες σου και κάνεις μόνος σου πλάνα για τους 2 σας, θα σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή.

Δες επίσης: 4 Τρόποι να δείξεις ότι σου αρέσει αν είσαι ντροπαλός!

3. Κάνε της εκπλήξεις

πώς να δείξεις στην κοπέλα σου ότι την αγαπάς έκπληξη με λουλούδια

Δεν είναι κακό πού και πού να κάνουμε έκπληξη στο άλλο μας μισό. Ίσα ίσα. Έτσι, του υπενθυμίζουμε πόσα πολλά σημαίνει για εμάς και ότι προσπαθούμε να τον κάνουμε χαρούμενο. Για παράδειγμα, μπορείς να της πάρεις λουλούδια. Έτσι, θα καταλάβει ότι τη σκέφτηκες και ότι αφιέρωσες χρόνο για εκείνη.

Δες επίσης: 6 Συμβουλές για να έχεις μια υγιή σχέση!

4. Να είσαι τρυφερός

στοργικός άντρας

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι ταιριάζεις με έναν άνθρωπο!

Ένας ακόμα τρόπος να της δείξεις πόσο πολύ την αγαπάς είναι να είσαι γλυκός και τρυφερός μαζί της. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, πήγαινε να της κάνεις μια αγκαλιά και να της δώσεις ένα φιλί. Χάιδεψε της τα μαλλιά πριν πέσετε για ύπνο. Όλα αυτά, όχι μόνο τα παρατηρούνε όλες οι γυναίκες, αλλά τα αποζητούν κιόλας!

Related Posts