κοπέλα αγόρι κάθονται πλάτη κακές συμβουλές φλερτ

4 Κακές συμβουλές φλερτ που δεν πρέπει να ακολουθείς!

by tzinav

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν βιώσει τη δυσαρέσκεια ή την αμηχανία που τους έχει προκαλέσει το κακό φλερτ. Και ενώ όλοι είναι πιθανό να υποπέσουν σε μερικά λάθη όταν φλερτάρουν, υπάρχουν μερικά που μπορείς να προλάβεις. Πράγματι, όλοι έχουμε ακούσει για συμβουλές φλερτ που είναι must, ωστόσο υπάρχουν μερικές τόσο παρωχημένες έως και κακές που δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται.

Αν λοιπόν διαβάζεις διάφορα ή ακούς γνωστούς σου σχετικά με το πώς να προσεγγίσεις μια κοπέλα, σίγουρα πρέπει να εξαιρέσεις μερικές συμπεριφορές και κινήσεις. Δες 5 κακές συμβουλές φλερτ που δεν πρέπει να ακολουθείς!

4 Κακές συμβουλές flirt που δεν έχουν θετικό αποτέλεσμα!

 

1. Περίμενε 3 μέρες μέχρι να της τηλεφωνήσεις

άντρας κρατάει κινητό

Έχεις γνωρίσει μια κοπέλα που σου αρέσει αλλά όλοι σου λένε να μην της στείλεις κατευθείαν για να μη φανείς απελπισμένος. Μάλιστα, πολλοί ισχυρίζονται ότι οι 3 μέρες είναι ο ιδανικός χρόνος για να της στείλεις. Κι όμως, δεν υπάρχει λόγος να κολλάς σε τέτοιους παρωχημένους κανόνες! Αν αισθάνεσαι ότι θέλεις να της στείλεις την ίδια μέρα τότε γιατί να μην το κάνεις; Αντί για απελπισμένος, θα δείξεις ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι, πράγμα που οι γυναίκες εκτιμούν ιδιαίτερα!

Δες επίσης: 4 Tips για να φλερτάρεις μια ντροπαλή κοπέλα!

2. Παίξ’ το δύσκολος

κοπέλα αγόρι κάθονται πλάτη κακές συμβουλές φλερτ

Σίγουρα θα έχεις ακούσει ότι το να το παίζεις δύσκολος θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μιας γυναίκας γιατί δε θα σε θεωρεί δεδομένο. Ωστόσο, με το να φέρεσαι χωρίς συνέπεια και να μην δίνεις σημάδια ότι σε ενδιαφέρει το μόνο που θα προκαλέσεις είναι να σε βαρεθεί και να μην ασχολείται άλλο μαζί σου. Δεν υπάρχει λόγος να προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι μόνο και μόνο επειδή ακούγεται ότι στις γυναίκες αρέσουν τα δύσκολα. Δείχνοντας έναν τέτοιο χαρακτήρα δύσκολα θα την κρατήσεις.

Δες επίσης: Πως θα καταλάβεις αν σε φλερτάρει ή αν απλά είναι φιλική!

3. Η επιμονή σου θα την κάνει να πει ναι

άντρας φλερτάρει γυναίκα κακές συμβουλές φλερτ

Η επιμονή είναι ένα προσόν χαρακτήρα που ωστόσο στο φλερτ μπορεί να μην είναι τόσο χρήσιμο! Όσο επίμονος κι αν είσαι, αν δεν αρέσεις σε κάποια τότε δε θα σου πει ναι. Αντίθετα, αυτό που θα πετύχεις είναι να την κουράσεις ή ακόμα και να την τρομάξεις. Το να δέχεσαι το όχι σαν απάντηση είναι κάτι που πρέπει να μάθεις όσο κι αν δε σου αρέσει.

Δες επίσης: 10 Τρόποι για να της μείνεις αξέχαστος στο πρώτο ραντεβού!

4. Στις γυναίκες αρέσουν τα κακά αγόρια

γυναίκα φιλάει άντρα μάγουλο

Ένα από τα μεγαλύτερα κλισέ όσον αφορά τις γυναίκες είναι ότι τους αρέσουν τα κακά αγόρια. Μπορεί το βαρύ, αρρενωπό στυλ να έχει τη γοητεία του αλλά αν συνοδεύεται από κακή συμπεριφορά τότε δεν είναι αποδεκτό. Το να είσαι αυτό που λέμε «καλό παιδί» είναι μεγάλο προσόν και αντί να το κρύβεις πρέπει να το αναδεικνύεις και να είσαι περήφανος για αυτό!

Related Posts