3 Συμβουλές για να φανείς ελκυστικός σε μια γυναίκα!

by theman
Ελκυστική γλώσσα σώματος για τον άνδρα

Όταν μιλάμε για το πρώτο ραντεβού ή την πρώτη συνάντηση σίγουρα μία καλή πρώτη εντύπωση πρέπει να δημιουργηθεί. Για να υπάρξει συνέχεια στο όλο πράγμα λοιπόν και για να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον της γυναίκας που θα συναντήσουμε πρέπει να προσέξουμε κάποια βασικά πράγματα στην γλώσσα σώματος μας.

Η στάση του σώματος μας πρέπει να εκπέμπει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Ότι δεν ρισκάρουμε να διεκδικήσουμε και ότι είμαστε σίγουροι για τις επιλογές μας. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα είμαστε τόσο ελκυστικοί στα μάτια του συνομιλητή μας. Σήμερα θα μάθουμε 3 χρυσά tips για μία ελκυστική γλώσσα σώματος.

Δες επίσης: 4 Πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις, για να αφήσεις καλή πρώτη εντύπωση!

3 Tips για μία ελκυστική γλώσσα σώματος για τον άνδρα!

 

1) Μην δείχνεις νευρικός

Νευρικός

Ακόμα και αν πρόκειται για την γυναίκα των ονείρων μας, ένα πράγμα είναι που δεν πρέπει να κάνουμε, να δείχνουμε νευρικοί. Η νευρικότητα θα επηρεάσει αρνητικά την πρώτη εντύπωση που θα σχηματίσουμε στο άτομο που θα συνομιλήσουμε μαζί του. Δεν θα φανούμε καθόλου σίγουροι για εμάς και δεν θα εκπέμψουμε αυτοπεποίθηση. Μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι το όλο ζήτημα για μία ελκυστική γλώσσα σώματος. Πριν φτάσουμε στο ραντεβού μας, παίρνουμε βαθιές διαφραγματικές ανάσες, αναπνέουμε δηλαδή μέσω του διαφράγματος φουσκώνοντας την κοιλιά μας. Σκεφτόμαστε τα βασικότερα προτερήματα μας ώστε να πάρουμε ένα boost αυτοπεποίθησης και ενέργειας και να νιώσουμε σίγουροι.

Έτσι όταν συναντήσουμε το άτομο θα είμαστε πιο χαλαροί και μετρημένοι. Ούτε ενθουσιασμένοι ούτε νευρικοί, κάτι ενδιάμεσο το οποίο ενδεχομένως να αφήσει και λίγο μυστήριο στην όλη ατμόσφαιρα. Στις γυναίκες αρέσει το να αισθάνονται αβέβαιες για τις προθέσεις του άλλου. Συγκεκριμένα εννοώ πως αν δείξουμε από την πρώτη στιγμή ενθουσιασμένοι με αυτήν, ανοίγουμε από την αρχή τα χαρτιά μας και δεν πρέπει. Στο όλο θέμα οφείλουμε να δώσουμε μια κλιμάκωση και να αφήσουμε χώρο για να μας φλερτάρει  η ίδια. Τίποτα δεν είναι δεδομένο εξάλλου! Πρόσεξε την νευρικότητα σου και δεν θα χάσεις!

Δες επίσης: 7 Τρόποι για να μειώσεις το άγχος και το στρες!

2) Χρησιμοποίησε τα χέρια σου

Χρησιμοποιεί τα χέρια του για να μιλήσει

Ναι τα χέρια μας μπορούν να μιλήσουν και για εμάς. Όταν χρησιμοποιούμε ανοιχτές παλάμες και μιλάμε αυτομάτως δημιουργούμε ένα κλίμα ενσυναίσθησης στον άλλον. Ο ίδιος νιώθει πως είμαστε αξιόπιστοι και άρα μπορεί να μας ανοιχτεί πιο εύκολα. Έρευνες για την γλώσσα του σώματος έχουν δείξει πως όταν κάποιος μιλάει και έχει ανοιχτές τις παλάμες και μάλιστα τις κρατάει κάτω από τους ώμους τους, δείχνει πιο πειστικός και δημιουργεί μια καλύτερη πρώτη εντύπωση. Πως θα δείξεις όμως ελκυστικός;

Όταν τις έχουμε ανοιχτές και προσπαθούμε να εξηγήσουμε κάτι κουνάμε τα χέρια μας, όχι άγαρμπα και νευρικά αλλά σε ρυθμό, προκειμένου να δώσουμε υπόσταση στα λόγια μας. Αυτό θα μας κάνει να φανούμε πιο σίγουροι και ότι ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε. Προσοχή όμως! Δεν τα ανεβάζουμε πάνω από τους ώμους μας. Κρατάμε τα χέρια πάντα ανοιχτά και όχι σταυρωμένα στο στομάχι μας. Είναι μία από τις χρυσές συμβουλές για να γίνεις καλύτερος στην επικοινωνία.

Tip: Αν η ίδια σταυρώσει τα χέρια της σημαίνει πως είτε αισθάνεται άβολα είτε δεν πιστεύει στα λόγια σου. Δώσε της κάτι να κρατήσει και ξανά πάρε το θέμα από την αρχή δίνοντας την ευκαιρία να σου εκφράσει την αντίρρησή της. Μια φράση του τύπου, “βλέπω ότι διαφωνείς, ποια είναι η γνώμη σου” θα της λύσει τα χέρια, κυριολεκτικά και μεταφορικά!

 Δες επίσης: 3 Μυστικά της ψυχολογίας για να γίνεις ειδικός στην επικοινωνία!

3) Eye contact-βλεμματική επαφή

Την κοιτάει στα μάτια και κρατάνε βλεμματική επαφή, χαρακτηριστικά για μία ελκυστικά γλώσσα σώματος

Πρέπει να δώσουμε την απαραίτητη σημασία σε αυτό το ολόκληρο κεφάλαιο που ονομάζεται βλεμματική επαφή ή eye contact. Για να φανούμε περισσότεροι ελκυστικοί όπως έχουμε πει πρέπει να φανούμε σίγουροι για αυτό που είμαστε. Άρα; Το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να το πετύχουμε είναι να κοιτάμε βαθιά στα μάτια του άλλου. Δεν εννοώ να καρφώνουμε βλέμμα και να τον τρομάζουμε! Αλλά μία συνεχόμενη βλεμματική επαφή ενώ μιλάει θα της δείξουμε ότι την σεβόμαστε και δίνουμε προσοχή στα λόγια της!

Ένας άνδρας που αισθάνεται ελκυστικός, είναι. Και αυτό το δείχνει και με το βλέμμα του. Δεν φοβάται να αντικρίσει στα μάτια την γυναίκα και ούτε να την φλερτάρει. Μην το παρακάνεις, αν δεν έχει κάποιος από τους δύο τον λόγο σας και θες να την φλερτάρεις μέσα στην παρέα, αρκεί ένα βλέμμα δύο-τριών δευτερολέπτων.

Δες επίσης: Πως να φλερτάρεις εν μέσω Καραντίνας!

Τελευταία tips

Απόλαυσε το ραντεβού σου και χαμογέλα

Άλλες συμβουλές για να φανούμε ελκυστικοί στις γυναίκες είναι να δώσουμε προσοχή στην στάση του σώματος μας. Αυτή πρέπει να είναι ευθυτενής με το στήθος προς τα έξω. Όχι σαν ξυλάγγουρο αλλά όσο μπορούμε φυσιολογικά! Δώσε έμφαση και σημασία στο να βελτιώσεις το στυλ σου γιατί αυτό είναι κάτι που θα κάνει εσένα προσωπικά να αισθάνεσαι ωραίος. Μην ξεχνάμε ότι πρέπει να χαμογελάμε αληθινά και να το απολαύσουμε! Τέλος, όλα ξεκινάν από μέσα μας, αν δεν αισθανόμαστε ωραίοι, δεν μπορούμε να το εκπέμψουμε κιόλας!

Related Posts