ραντεβού άνδρας ζευγάρι

5 Πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν βγεις ραντεβού

by Kostas S.

Το να βγεις ραντεβού με μια κοπέλα μπορεί να είναι αγχωτικό για πολλούς άνδρες. Το καλύτερο είναι να προετοιμαστείς και να σχεδιάσεις τη βραδιά έτσι ώστε να δείξεις το καλύτερο σου εαυτό στη γυναίκα που σου αρέσει. Για να το πετύχεις αρκεί να φροντίσεις να κάνεις κάποιες ενέργειες πριν φύγεις από το σπίτι.  Πάμε λοιπόν να δούμε 5 Πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν βγεις ραντεβού.

5 Συμβουλές για να εντυπωσιάσεις στο πρώτο ραντεβού

 

1. Σχεδίασε τη βραδιά

ραντεβού εστιατόριο άνδρας

Φτιάξε ένα σχέδιο στο μυαλό σου για το που θα πάτε και το τι θα κάνετε. Δε χρειάζεται να σχεδιάσεις κάτι απίστευτο και εντυπωσιακό, συνήθως ένα πότο σε ένα μαγαζί με ευχάριστο περιβάλλον ή για φαγητό σε ένα ωραίο εστιατόριο αρκεί. Επίσης, καλό είναι να την ενημερώσεις για το τι θα κάνετε ώστε να ξέρει τι θα φορέσει.

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για να την κάνεις να σε θέλει 

2. Πρόσεξε τι θα βάλεις

ντύσιμο άνδρας

Να ντυθείς με το δικό σου προσωπικό στυλ και πρόσεξε να μην είναι ξεθωριασμένα και παλιά κομμάτια. Αν μπορείς αγόρασε καινούργια ρούχα, επειδή σίγουρα θα νιώθεις περισσότερο αυτοπεποίθηση φορώντας τα. Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις κάτι πολύ επίσημο, ένα καλό jean και μία άσπρη κοντομάνικη καθαρή μπλούζα συνήθως αρκούν.

Δες επίσης: 5 Στιλιστικές συνήθειες για να είσαι πιο καλοντυμένος

3. Να φροντίσεις τις τρίχες στο πρόσωπο σου

κούρεμα άνδρας

Φρόντισε να ξυριστείς ή να τριμάρεις τις τρίχες στο πρόσωπο σου ανάλογα το στυλ σου και αν μπορείς να κουρευτείς μερικές μέρες πριν το ραντεβού σου. Επίσης, καλό θα είναι να ξυρίσεις τις τρίχες στην ευαίσθητη περιοχή σε περίπτωση που έρθετε πιο κοντά με την κοπέλα.

Δες επίσης: 5 Τρόποι να δείχνεις πιο γοητευτικός στις γυναίκες

4. Να καθαρίσεις το σπίτι του

άνδρας καθάρισμα σπίτι

Σε περίπτωσή που έχεις βγει αρκετές φορές με τη συγκεκριμένη κοπέλα είναι πολύ πιθανόν να έρθει από το σπίτι σου. Φρόντισε λοιπόν πριν βγεις για ραντεβού να καθαρίσεις και να τακτοποιήσεις το χώρο σου έτσι ώστε να δημιουργήσεις μία καλή εντύπωση.

5. Μην ξεχάσεις την κολόνια

άνδρας κολόνια

Δες επίσης: Ανδρικά αρώματα που ξετρελαίνουν τις γυναίκες!

Το πως μυρίζεις είναι κάτι που όλες οι γυναίκες προσέχουν. Φρόντισε λοιπόν να φορέσεις μία ποιοτική κολόνια και να μη βάλεις μεγάλη ποσότητα, γιατί θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να κάνεις μπάνιο πριν βγεις ώστε να μυρίζεις ακόμα πιο ευχάριστα.

Related Posts